Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτας

1v__article

 

Με μεγάλη προσέλευση  φίλων του κινήματος μας πραγματοποιήθηκε άλλη μία εκδήλωση/προβολή βίντεο της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας. Οι παρευρισκόμενοι  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή του EXTRA 3, ”Στον Ιστό Της Αράχνης”, που μεταδόθηκε στις 2/5/2013 και είχε ως κύριο θέμα τα πρόσφατα απαράδεκτα γεγονότα της πλατείας Συντάγματος, κατά τη διάρκεια που οι Συναγωνιστές μας  θα μοίραζαν τρόφιμα σε χιλιάδες  Έλληνες συμπολίτες μας.

Καλεσμένος στην εκπομπή, ο Συναγωνιστής και Βουλευτής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος σχολίασε την απαράδεκτη ενέργεια του λαθροδήμαρχου Καμίνη, να εμποδίσει το έργο αλληλεγγύης του Κινήματος μας, χρησιμοποιώντας δυνάμεις ΜΑΤ, οι οποίες δεν δίστασαν  να ρίξουν ακόμα και δακρυγόνα σε απλούς Έλληνες συμπολίτες μας που ήρθαν για να πάρουν τρόφιμα. Φυσικά η διανομή τροφίμων έγινε κανονικά  στην οδό Δηλιγιάννη,  και οι χιλιάδες Έλληνες που προσήλθαν. μπόρεσαν και εξασφάλισαν την ελάχιστη προσφορά μας.

Στην εκπομπή επίσης σχολιάστηκε και η δήθεν επίθεση του Συναγωνιστή και Βουλευτή, Γεώργιου Γερμενή, στον ”ηθοποιό για όσκαρ” λαθροδήμαρχο, Καμίνη. Στην άκρως όμως αποκαλυπτική εκπομπή του δημοσιογράφου κύριου Σπίνου,  αναφέρονται πτυχές των γεγονότων, που φυσικά κανένα megaλοκάναλο δεν μπήκε στο κόπο να αναφερθεί ή και να καλέσει κάποιον εκπρόσωπό μας.

Αξίζει να αναφέρουμε το σχόλιο ενός παρευρισκόμενου, ο οποίος αν και δήλωσε ότι παλαιότερα ήταν ψηφοφόρος της Ν.Δ, για πρώτη φορά στη ζωή του έβλεπε τώρα Βουλευτή να κουβαλά σακιά με τρόφιμα στην πλάτη του.

Το σχόλιο αυτό, απλά τονίζει μία και μοναδική αλήθεια: οι πράξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των άξιων εκπροσώπων της, αναιρούν όλες τις βρομιές των συκοφαντών και των καθεστωτικών δημοσιογραφίσκων!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ « Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και στην Καλαμάτα η πανελλήνια αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής»

Χωρίς κανένα πρόβλημα πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Από νωρίς το πρωί οι Συναγωνιστές, εθελοντές αιμοδότες, έσπευσαν να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής και μαζί να ενισχύσουν και την ελπίδα για χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας που θα βρεθούν σε στιγμές ανάγκης και θα χρειαστούν φιάλες αίματος.

Η Τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησε από το 2012, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη πανελλήνια αιμοδοσία. Από τότε είμαστε περήφανοι που βοηθήσαμε πολλούς Έλληνες συμπολίτες μας και αυτό θα πρέπει να δώσει το έναυσμα και σε άλλους Έλληνες να συμμετέχουν στο κοινωνικό αυτό έργο του Κινήματός μας.

Τ.Ο. Καλαμάτας
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kalamatas-sparths-boreiwn-proastiwn#.UZEbnbWePRM#ixzz2TC1Kf4AI

Exit mobile version