Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική εξόρμηση της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης – ΒΙΝΤΕΟ

αλεξανδρούπολης

 

Δυναμική ενημερωτική εξόρμηση διεξήχθη το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 με απόλυτη επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών.  Μοιράστηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας, καθώς και φυλλάδια με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Οι συναγωνιστές διέσχισαν με υποδειγματική παράταξη και πειθαρχία τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, πέρασαν από την αφετηρία των αστικών λεωφορείων, τον φάρο της Αλεξανδρούπολης και το Ηρώο της Αγωνίστριας του ’21 Δόμνας Βισβίζη, σημείο όπου και έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.  Σε όλη τη διαδρομή, οι συναγωνιστές μας φώναζαν συνθήματα, με έκδηλο τον αγωνιστικό παλμό. Συνεχής ήταν οι επεφημίες από τους περαστικούς οι οποίοι ζητούσαν να πάρουν το ενημερωτικό, έντυπο υλικό μας.

Η πρώτη στάση έγινε στο Δημαρχείο της πόλης, σημείο στο οποίο ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, συναγωνιστής Χρήστος Κιτσόπουλος, έβγαλε έναν σύντομο λόγο προς τους συναγωνιστές και τους παρευρισκομένους, αναφερόμενος στις βασικές θέσεις του Κινήματός μας για επιστροφή στην εθνική παραγωγή, με σκοπό την αυτάρκεια σε βασικά είδη, όπως τα τρόφιμα, τα φάρμακα και τα καύσιμα, για την επιβίωση του λαού μας.

Στη συνέχεια, οι συναγωνιστές μας διέσχισαν μια από τις κεντρικότερες οδούς της πόλης, την οδό Μητρ. Ιωακείμ Καβύρη, όπου μοίρασαν εφημερίδες κι έντυπο υλικό σε όλα τα καταστήματα. Στη διάρκεια της πορείας, η ενημερωτική μας εξόρμηση έγινε αντιληπτή κι από τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗΝΕΤ ο οποίος και κάλυψε το γεγονός.

Προς το τέλος της πορείας, οι συναγωνιστές διέσχισαν την οδό 14ης Μαΐου με κατεύθυνση προς τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, πλησίον του οποίου βρίσκονται και τα γραφεία της Τοπικής μας.  Εκεί ολοκληρώθηκε η δράση μας με τον Εθνικό Ύμνο καθώς και τον  Ύμνο του Κινήματος.  Μετά τη λήξη, στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, ο Συναγωνιστής Κιτσόπουλος, παραχώρησε ολιγόλεπτη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗΝΕΤ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-ejormhsh-ths-t.o.-alejandroupolhs#.UZFDY7WePRM#ixzz2TCiN92Eb

Exit mobile version