Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο παραλήρημα του Ψαρρά κατά της Χρυσής Αυγής

Dimitris_Psarras

 

«Ο Α. Σαμαράς και η Χρυσή Αυγή» τιτλοφορείται ολοσέλιδο κείμενο του γνωστού εμπαθή, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (και όχι μόνο), Δημήτρη Ψαρρά, στην χθεσινή «Εφημερίδα των συντακτών» (γνωστή και ως «εφημερίδα των φωτομοντάζ»). Κινούμενος στους γνωστούς ρυθμούς της παραπληροφόρησης, του ασυνάρτητου λόγου και του μίσους του για κάθε τι το Ελληνικό, ο Ψαρράς επιχειρεί μια «πολιτική ανάλυση», η οποία -αν μη τι άλλο- προκαλεί τον γέλωτα. Στην βαθυστόχαστη «ανάλυση» του ο Ψαρράς υποστηρίζει ότι στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «κρύβεται η σύγκρουση δύο γραμμών στο εσωτερικό της κυβέρνησης σχετικά με την αντιμετώπιση του ναζιστικού φαινομένου. Οι μεν υποστηρίζουν ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάθε τρόπο (πολιτικό, Ιδεολογικό, νομοθετικό) ο πυρήνας και οργανωτής των ρατσιστικών εγκλημάτων, ενώ οι δε επιμένουν ότι πρέπει να μείνει ανοιχτή η δίοδος προς τη Χρυσή Αυγή υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί και κάποιου είδους συνεργασία των «εθνικοφρόνων» στο μέλλον, προκειμένου να αναχαιτιστεί η δυναμική της Αριστεράς και να βρεθεί μια νέα κυβερνητική λύση αν καταρρεύσει η παρούσα.

Όπως φάνηκε από το ποιος ανέλαβε να «αναμορφώσει» το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη, αυτή τη στιγμή επικρατεί καθαρά η δεύτερη άποψη». Στη συνέχεια ο Ψαρράς προσπαθεί να αιτιολογήσει το συμπέρασμά του, με επιχειρήματα τα οποία οδηγούν στο πουθενά. Απτόητος ο Ψαρράς συνεχίζει λέγοντας ότι «τώρα ο Αντώνης Σαμαράς επιχειρεί να προσεγγίσει την πιο ακραία μορφή της Ακροδεξιάς που έχει εμφανιστεί από τη Μεταπολίτευση, τη ναζιστική οργάνωση, ως ενδεχόμενο εταίρο. Αλλά όποια μορφή κι αν πάρει η συμμαχία αυτή (από συνεργασία έως άτυπη ανοχή), δεν είναι δυνατόν να έχει το πάνω χέρι η φιλελεύθερη πτέρυγα της Δεξιάς. Γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν είναι Φίνι που τα βρήκε με τον Μπερλουσκόνι και μετατράπηκε από μεταφασίστα σε λάτρη του Ισραήλ. Ο Μιχαλολιάκος δεν έχει κανένα λόγο να αλλαξοπιστήσει, τη στιγμή που οι απόψεις του βρίσκουν ευήκοα ώτα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποδεικνύουν τα κρούσματα Μπαλτάκου, Κρανιδιώτη, Κωτούλα, η σύμπλευση για τα ζητήματα της Ιθαγένειας, και φυσικά η επιβλητική παρουσία στη Νέα Δημοκρατία στελεχών του ΛΑΟΣ».

Και φυσικά, δεν σταματά εκεί, καθώς προχωρά παραπέρα σημειώνοντας τα εξής: «Αλλά πως αντιμετωπίζει το δίλημμα της Νέας Δημοκρατίας η Χρυσή Αυγή; Επισήμως εξακολουθεί να καταγγέλλει τον Σαμαρά, αλλά ταυτόχρονα επιχαίρει για την απόσυρση του νομοσχεδίου, ενώ ενισχύει την αντισημιτική της προπαγάνδα, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως μοναδικούς της πολέμιους τους Εβραίους και τον ΣΥΡΙΖΑ.» Στα λεγόμενα του Ψαρρά, θα μπορούσαμε απλώς να αρκεστούμε στους στίχους από το γνωστό τραγούδι «πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις».

Εντούτοις, κάνοντας την απαραίτητη «καλή πράξη», έχουμε να του πούμε ότι είναι (ή μήπως παριστάνει;) τόσο άσχετος που δεν καταλαβαίνει ότι η προσωρινή απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου γίνεται προκειμένου να επανέλθει πολύ πιο αυστηρό στο περιεχόμενο του. Ότι, επίσης, δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο άμεσης ή έμμεσης συνεργασίας με τη Ν.ΔΑς προσέξει, μάλιστα, μήπως μετά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση προκύψει κάποια συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και αναγκαστεί να καταπιεί την πένα ή το πληκτρολόγιο του. Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε μαζί του είναι ότι, όντως, «Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι Φίνι», καθώς και ότι «ο Μιχαλολιάκος δεν έχει κανένα λόγο να αλλαξοπιστήσει». Κατά τ’ άλλα, θεωρούμε ότι, ενδόμυχα, ο Ψαρράς ίσως και να χαίρεται για την συνεχιζόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς μ’ αυτόν τον τρόπο δίνει νόημα στην δική του ύπαρξη: Αν δεν γράψει λίβελους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ποιος θα ασχοληθεί μαζί του; Μέχρι και βιβλίο εξέδωσε για Εμάς, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα του.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ξέρουμε αν τελικά ισχύει η πληροφορία ότι ο Ψαρράς πληρωνόταν από το ταμείο ανεργίας της ΕΣΗΕΑ, παρ’ ότι εργαζόταν κανονικά στην εφημερίδα στην οποία ανήκει σήμερα. Το ερώτημα, εννοείται, ότι δεν απευθύνεται στον ίδιο (δεν επιθυμούμε κανενός είδους διάλογο μαζί του) ούτε, φυσικά, στο φιλαράκι του και συνεργάτη στη λυσσαλέα επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Δημήτρη Τρίμη. Ας γνωρίζουν, όμως, οι κύριοι αυτοί ότι σε αντίθεση με τις νεκρές και απολιθωμένες απόψεις τους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την Δύναμη του Σήμερα, η οποία θα οδηγήσει στην Νίκη του Αύριο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-paralhrhma-tou-psarra-kata-ths-chrushs-aughs#.UZHwj7WePRM#ixzz2TFi5FW6M

Exit mobile version