Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Καρδίτσας, Λαμία

pan-pan2__article

 

Ο συναγωνιστής Παναγιώτης Παναγόπουλος πραγματοποίησε ομιλία  στη Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαϊου 2013, η οποία ήταν πραγματικά χειμαρρώδης και συγκινητική.  Ο συναγωνιστής δήλωσε εμφαντικά πως οι πράξεις των ξεπουλημένων επίορκων θα επιφέρουν την παραδειγματική τιμωρία τους από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τη μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο χωρίς προσχήματα ξεπούλημα της χώρας μας.  Συνέχισε καταγγέλοντας τη δοτή μνημονιακή κυβέρνηση την οποία έχουν ορίσει οι επικυρίαρχοί μας και την αντιλαϊκή οικονομική πολιτική που εφαρμόζει, καθώς και την ανικανότητα των κυβερνώντων μας να αντισταθούν σε αυτή την πολιτική, οδηγώντας τη χώρα μας στην εξαθλίωση.  Αναφέρθηκε στα σχέδια των Τουρκολάγνων πολιτικών για την ανέγερση ενός τζαμιού στην Αθήνα, τονίζοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αγωνιστεί και θα αντισταθεί μέχρι την τελική Νίκη.  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο, ακολουθούμενος από τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και με την επιβεβαίωση από τον ομιλητή πως υπό την σοφή καθοδήγηση του Αρχηγού μας, σύντομα θα οικοδομηθεί μια νέα Ελλάδα, που θα οδηγήσει τον Ελληνικό λαό στην ευμάρεια και την Εθνική ανεξαρτησία.

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Καρδίτσας

Το Σάββατο 11 Μαϊου 2013, ομάδα Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Καρδίτσας, επισκέφτηκε το χωριό του Παλαμά όπου και μοίρασε ενημερωτικό έντυπο υλικό με τις αρχές και τις θέσεις του Κινήματος. Η αποδοχή του κόσμου στις πλατείες και στα παρακείμενα καφενεία ήταν απλά εντυπωσιακή και αποδεικνύει ότι βαδίζουμε σταθερά ανοδικά στο μυαλό και τη συνείδηση του απλού Έλληνα πολίτη.  Αυτό για μας αποτελεί κίνητρο για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και πιο εντεταμένο αγώνα.  Μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Καρδίτσας
Καραϊσκάκη 7, 2ος όροφος (απέναντι από το Ξενοδοχείο Arni)
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00
Τετάρτη, Σαββάτο 18:00 – 20:00
Τηλ: 24410 73454

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Οδυσσέα Ανδρούτσο

Χάνι Γραβιάς, 8 Μαΐου 1821.  Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, μαζί με τα 118 παλικάρια του, κατατροπώνουν τον πολυάριθμο στρατό του Ομέρ Βρυώνη ανακόπτοντας την πορεία του προς τον Μοριά.  12 Μαΐου 2013. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για άλλη μια φορά παρίσταται στην εκδήλωση για την επέτειο της εν λόγο μάχης, τιμώντας τους αγωνιστές και τους πρωτεργάτες της επανάστασης του Έθνους.  Αίσθηση προκαλεί ο εθνικού περιεχομένου πανηγυρικός λόγος που εκφωνείται, ο οποίος προκαλεί αμηχανία στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, καθώς και η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κόσμου στην παρουσία του κλιμακίου της Τ.Ο. Λαμίας που αποδίδει τιμές.  Αναμενόμενη η πλήρης απουσία της αντεθνικής κομμουνιστικής αριστεράς από μια τέτοια εθνική επέτειο.  Δόξα και Τιμή στους Εθνικούς Ήρωες του 1821!

Τ.Ο. Λαμίας
Πλατεία Πάρκου & Κολοκοτρώνη
Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-21:00

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-karditsas-lamia#.UZINf7WePRM#ixzz2TGDGY0yd

Exit mobile version