Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δε στέλνουμε τους λαθρομετανάστες Γερμανία; Süddeutsche Zeitung: “Φόβος και τρόμος η Χρυσή Αυγή!”

merkel_-_raus__article

 

Νέο γερμανικό παραλήρημα κατά Χρυσής Αυγής από τη ναυαρχίδα του ανθελληνικού Τύπου των τοκογλύφων. Τους ενοχλούμε γιατί είμαστε η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στην καταστροφική πολιτική τους!

Σε μια νέα ανθελληνική παράκρουση με στόχο την Χρυσή Αυγή προχώρησε η “Süddeutsche Zeitung” που φιλοξένησε άρθρο του διευθυντή της “Human Rights Watch” για την Ευρώπη και την Ασία, Χιουτζ Γουίλιαμσον. Συγκεκριμένα αναφέρει:”Εκατομμύρια άνθρωποι επηρεάζονται από τα εκτεταμένα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται από την ελληνική κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οικονομικής κρίσης. Οι πολιτικές εντάσεις ταρακουνούν τη χώρα, ενώ ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι η επιτυχία του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή. Στην Ελλάδα υπάρχουν  τεράστια κοινωνικά προβλήματα που σχετίζονται εν μέρει με τους αμέτρητους μετανάστες που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα.

Με όλες αυτές τις δυσκολίες, άλλη είναι η κρίση που εύκολα παραβλέπεται. Η ξενοφοβική βία κατά των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο στην Αθήνα. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει οπωσδήποτε κάτι φέτος, μαζί με τη Γερμανία και τα άλλα κράτη μέλη της Ε.ΕΟι επιθέσεις των μελών της Χρυσής Αυγής είναι μαζικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο, άκρως σοβαρό είναι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι συνήθως δεν τιμωρούνται. Ούτε η αστυνομία, ούτε τα άλλα θεσμικά όργανα του κράτους  καταβάλουν σοβαρές προσπάθειες για να παρουσιαστούν οι δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτή η ατιμωρησία καταστρέφει την ψευδαίσθηση ότι στην Ευρώπη, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ,  βασιλεύουν η ανεκτικότητα και η ειρήνη”, προσθέτει.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής της οργάνωσης “Human Rights Watch” κάνει αναφορά στην υπόθεση με τον Αιγύπτιο εργάτη αρτοποιείου που το Νοέμβριο του 2012 βασανίστηκε από το αφεντικό του και κάποιους συνεργούς του όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα του. “Αφού πήγε σε ένα νοσοκομείο, η αστυνομία τον συνέλαβε λόγω της έλλειψης του δελτίου ταυτότητας”, σχολιάζει σχεδόν σαρκαστικά ο κ. Γουίλιαμσον. “Εξίσου ανησυχητικό είναι ότι κάποιοι πολιτικοί φαίνεται να παραμένουν με συνέπεια αδρανείς, διότι φοβούνται μια λαϊκίστικη αντίδραση του κόμματος Χρυσή Αυγή. Έτσι, σχεδόν κανείς δεν παίρνει θέση απέναντι στη μαζική ξενοφοβία. Όταν παρουσιάσαμε τα ευρήματά μας στη Βουλή των Ελλήνων για την ξενοφοβική βία το Νοέμβριο του 2012, μέλος του κυβερνώντος κόμματος, είπε πως οι ξένοι  έρχονται στην Ελλάδα ως κατσαρίδες”, υπογραμμίζει.

Αφού λοιπόν η γερμανική φυλλάδα, που έχει ως σκοπό ύπαρξης την λασπολόγηση των Ελλήνων Εθνικιστών, έχει τόσο μεγάλο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον για το δράμα των λαθρομεταναστών στην Χώρα μας ας συνεργαστεί με τον κ. Γουίλιαμσον και να πάρουν ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες στην αναπτυγμένη και φιλάνθρωπη Γερμανία. Η Ελλάς δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ορδές των λαθροεποίκων που εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων. Στις πατρίδες τους ή στην Γερμανία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sddeutsche-zeitung-fobos-kai-tromos-h-chrush-augh-as-paroun-tous-lathrometa#.UZIYk7WePRM#ixzz2TGPPu5hf

Exit mobile version