Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαμαράς και Τσίπρας στο ΣΕΒ: η κοροϊδία συνεχίζεται…

mpoumpou__article

 

Στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων εμφανίστηκαν ο εκλεκτός της Μέρκελ, Αντώνης Σαμαράς καθώς και το πουλέν του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντος, Αλέξης Τσίπρας. Στις ομιλίες τους, μονότονη επανάληψη παλαιότερων ανοησιών, επιβεβαίωσαν απλά πως πράττουν τα δέοντα για να εξυπηρετήσουν όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, αλλά εκείνα των εντολέων και αφεντικών τους.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, κύριος Σαμαράς, δεν έκανε τίποτε περισσότερο απ’ το να προσπαθήσει να σκεπάσει με μια νότα αισιοδοξίας και ευχολογίων, τη σημερινή χαοτική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Αποδεικνύοντας πως βρισκόταν και συνεχίζει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, έκανε λόγο για «ελληνικό θαύμα». Αλλά ποιο ακριβώς είναι το θαύμα στο οποίο αναφέρθηκε; Οι 4.000 συμπατριώτες μας οι οποίοι έχουν μέχρι σήμερα αυτοκτονήσει; Οι εκατοντάδες χιλιάδες των απολυμένων; Οι 1.500.000 άνεργοι οι οποίοι δε διακρίνουν καμιά ευοίωνη προοπτική ευρέσεως εργασίας; Είναι μήπως θαύμα το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, ούτως ώστε να ικανοποιηθούν οι αιμοδιψείς δανειστές; Ή μήπως είναι το γεγονός πως ολοένα και περισσότερες ελληνικές οικογένειες δεν έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους;

Κατά τις επιταγές της Μέρκελ και των δανειστών, δε παρέλειψε βεβαίως να επισείσει ξανά – κατά πάγια τακτική των κυβερνώντων από το 2009 μέχρι τούδε- την απειλή του οικονομικού κινδύνου για τη χώρα, με στόχο να συνεχίσει την επιχείρηση τρομοκρατίας του Λαού μας. «Δεν έχουμε ακόμα ξεπεράσει τον κίνδυνο, δεν έχουμε ξεπεράσει την ύφεση και την ανεργία. Η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει, η ψυχολογία έχει αλλάξει, μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές αποδίδουν, ο έλεγχος πάνω στα δημοσιονομικά μας έχει αποκατασταθεί», δήλωσε ο πολιτικός φαντομάς ο οποίος εκτελεί χρέη πρωθυπουργού ενός κράτους-οπερέτα. Και είναι φυσικό να ισχυρίζεται πως η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει, όπως και η ψυχολογία, καθώς ουδέποτε ήρθε σε επαφή με τον Λαό, ζώντας πλουσιοπάροχα και αποκομμένος στην ασφάλεια του Μεγάρου Μαξίμου. Την «αλλαγή» την οποία επικαλείται, προφανώς του τη σφύριξαν οι στενοί του συνεργάτες, εκείνοι οι οποίοι επιχαίρουν επί της λαφυραγώγησης του Λαού μας και του εθνικού μας πλούτου.

Το πλέον όμως ανησυχητικό στοιχείο, της ομιλίας-φαρσοκωμωδία του φον Αντωνάκη, ήταν η εξής αναφορά: «δεν θέλω να πάμε καλύτερα από ότι μας υπολογίζουν. Θέλω να πάμε πολύ καλύτερα από όσο φαντάζονται. Θέλω να πάμε πιο μπροστά γιατί το μπορούμε», δήλωσε ο συμφοιτητής του Τζέφρυ στην Αμερική, αφήνοντας άφωνο τον Ελληνικό Λαό. Με απλά δηλαδή λόγια, είναι αυτή η δίψα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος να λάβει τα εύσημα των διεθνών τοκογλύφων, η οποία παρουσιάζει την εικόνα ενός Ελληνικού Λαού ο οποίος δύναται να αντέξει κι άλλα φορολογικά μέτρα, κι άλλες δίχως κανένα αντίκρισμα θυσίες. Να γιατί η Χρυσή Αυγή επιμένει, πως κανένα μέτρο των διεθνών τοκογλύφων δε θα μπορούσε να ληφθεί, δίχως τη συγκατάβαση και ενθάρρυνση πολύ περισσότερο, των προδοτικών κυβερνήσεων των Αθηνών!

Από το  βήμα της γενικής συνέλευσης των βιομηχάνων, δε θα μπορούσε να απουσιάζει το άτι, πάνω στο οποίο έχουν ποντάρει οι Αμερικανοί και το απέδειξαν τόσο με την προεκλογική αβάντα στον leader of Syriza, όσο και με την μετεκλογική του προώθηση στις καλύτερες σχολές-ιδρύματα της καπιταλιστικής σκέψης και πρακτικής. Αν και το άλογο καθώς φαίνεται είναι κουτσό, εντούτοις παραμένει η πλέον αξιόπιστη λύση για τους αμερικανοσιωνιστές τοκογλύφους, οι οποίοι έχουν θησαυρίσει από τον πόλεμο στο ευρώ και κυρίως στην ελληνική οικονομία. Ο Αλέκος των μαρξιστικών θεωριών και των καπιταλιστικών πρακτικών, είπε εκείνο το οποίο ήθελε να ακούσει η οικονομικά εύρωστη καθεστηκυία τάξη της μεταπολίτευσης: «ανάπτυξη ίσον δημοκρατία συν επενδύσεις»! Όπου «δημοκρατία», εννοεί βεβαίως τη συντήρηση του υπάρχοντος Καθεστώτος της ασυδοσίας, της διαφθοράς και της σαπίλας, μιας και αναπόσπαστο αυτού κομμάτι, είναι και το κόμμα του. Οι δε επενδύσεις, δεν είναι τίποτε άλλο από την αντικατάσταση των ευεργετημένων από το γενικό ξεπούλημα της χώρας και του εθνικού μας πλούτου, από τους Γερμανούς και Γάλλους του φον Αντωνάκη, στους αμερικανοσιωνιστές του Alexis, εκτός αν ο Αλέκος σκοπεύει να παρουσιάσει ως επένδυση μια μελλοντική απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε 3.000.000 λαθρομετανάστες, παραχωρώντας τους και προνόμια προκειμένου να αποκτήσει καθείς εξ’ αυτών την ιδιωτική του επιχείρηση. Μηδέν εις το πηλίκο λοιπόν, οι διαποτισμένες με μαθηματικούς τύπους, στομφώδεις ανοησίες του προέδρου του Σύριζα.

Με την αλαζονεία ενός ανίκανου ο οποίος βρήκε τα πάντα έτοιμα και με την αμέριστη υποστήριξη των υπερατλαντικών συμμάχων, ο leader of Syriza μίλησε ως «η επόμενη κυβέρνηση του τόπου». Έτσι ακριβώς παρουσίασε τον εαυτό και την κομματική του συμμορία, η οποία απολαμβάνει των χορηγιών και της υλικής ενίσχυσης του διεθνούς τοκογλύφου Τζορτζ Σόρος. Τούτη τη φορά, δεσμεύτηκε πως ο Σύριζα ως κυβέρνηση «θα ακυρώσει το μνημόνιο και θα επαναδιαπραγματευτεί τη δανειακή σύμβαση σε ευρωπαϊκό επίπεδο», ρίχνοντας στο τραπέζι την φωτοβολίδα μιας ευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος της ευρωπεριφέρειας, αντίστοιχης εκείνης του 1953 στο Λονδίνο, με την οποία είχε διαγραφεί μέρος του γερμανικού χρέους. Ακύρωση, επαναδιαπραγμάτευση, αναστολή, οι παλινωδίες του προέδρου του Σύριζα όπως μεταβάλλονται κάθε εβδομάδα, μέχρι το όνειρό του(και διαβεβαίωση των υπερατλαντικών καπιταλιστών αβανταδόρων του) να γίνει πραγματικότητα, ώστε μετεκλογικά να ακολουθήσει την τυφλή υποταγή στο μνημόνια και τα διεθνή τοκογλυφικά αφεντικά. Πάντως είναι παρήγορο το γεγονός ότι επικαλέστηκε την ευρωπαική διάσκεψη του Λονδίνου του 1953, διότι καθώς φαίνεται οι διεθνείς κεφαλαιοκράτες των ΗΠΑ του έχουν φουσκώσει τόσο τα μυαλά, ώστε να θεωρεί τον εαυτό του ικανό να προχωρήσει σε ένα νέο μοίρασμα του κόσμου, με μια νέα συμφωνία της Γιάλτας, στην οποία θα κατέχει το ρόλο ενός σύγχρονου Στάλιν!

Ο πρόεδρος του Σύριζα, της μαρξιστοκαπιταλιστικής συμμορίας των λαθρομεταναστών, των τρομοκρατών και κάθε είδους πολιτικής και κοινωνικής ανωμαλίας, έκλεισε την ομιλία του, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να αναλάβει την ιστορική ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Έτσι είπαν στο παιδί, έτσι λέει. Ξέχασε όμως να ρωτήσει τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος έχει βιώσει και βιώνει σκληρά, το ίδιο αμερικανοσιωνιστικό πείραμα που λέγεται Τσίπρας, στο παλαιότερο εκείνο πείραμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Κι ο Λαός μας πλέον γνωρίζει, την μεταχείριση της οποίας τυγχάνουν οι κάθε λογής Τσίπρες από τους πρόσκαιρους τοκογλύφους χορηγούς τους: αφού τους χρησιμοποιήσουν για να επιτύχουν την οικονομική αφαίμαξη του Λαού μας, τους πετούν σα στυμμένες λεμονόκουπες, ή στην καλύτερη τους χαρίζουν τον ρόλο του διεθνούς και καλά αμειβόμενου γελωτοποιού, όπως συνέβη στην περίπτωση του Τζέφρυ Παπανδρέου.

Απέναντι στο τείχος του ψεύδους και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των ξένων, το οποίο ορθώνουν από κοινού Σαμαράς και Τσίπρας, η Χρυσή Αυγή ανεμίζει περήφανα τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης! Τέλος στην τρομοκρατία του Ελληνικού Λαού από τους υποτακτικούς της Τρόικα, της Μέρκελ και των αμερικανοσιωνιστών. Η ανάγκη των καιρών είναι Κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο, είναι Κράτος Εθνικό και Λαϊκό, Κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης και ικανό να διασφαλίσει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα ή όλα αυτά συμπυκνωμένα σε μια μόνο φράση:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/samaras-kai-tsipras-sto-seb-h-koroidia-sunechizetai#.UZJriaLwmCg#ixzz2THq9Ky1g

Exit mobile version