Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε οι έμμισθοι συνδικαλιστάδες δεν πάτησαν το πόδι τους στην πορεία της ΑΔΕΔΥ

Μεταφέρουμε αυτούσια την είδηση όπως κυκλοφορεί στα καθεστωτικά ιστολόγια

“Τρεις κι ο κούκος στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια


Θλιβερή η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε για να συμπαρασταθεί στην ΟΛΜΕ. Μαζεύτηκαν 10 συνδικαλιστές και φυσικά πορεία δεν έγινε ποτέ. Μικρή η συμμετοχή και στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Τρεις και ο κούκος μαζεύτηκαν σήμερα στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία μάλλον και… ο κούκος έλειπε! Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 10.00 το πρωί στα Προπύλαια. Μέχρι τις 10.30 είχαν μαζευτεί όλοι και όλοι 10 συνδικαλιστές. Αρχικά η μικρή συμμετοχή αποδόθηκε στη βροχή. Όσο όμως η ώρα περνούσε, έγινε σαφές ότι πολύ απλά ο κόσμος, δηλαδή οι χιλιάδες των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα κατέβαιναν στο κέντρο. Προτίμησαν μάλλον να κάτσουν στα σπίτια τους ή να κάνουν άλλες δουλειές.

Υποτίθεται ότι το σημερινό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, γίνεται στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει το ανώτατο συνδικαλιστικό σωματείο των δημοσίων υπαλλήλων για να συμπαρασταθεί στην ΟΛΜΕ. Όμως καθηγητές δεν εμφανίστηκαν ούτε για δείγμα, καθώς θεωρούν ότι η ΑΔΕΔΥ τους “άδειασε” με την απόφασή της για απεργία σήμερα και όχι στις 17 Μαΐου, πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων.“

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή κάποιοι συνδικαλιστές από τη ΔΟΕ έφτασαν στα Προπύλαια και μόλις είδαν ότι δεν είχε μαζευτεί κόσμος, αποδοκίμασαν τους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ.

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα όποιον παίζει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες χιλιάδων νέων παιδιών, που το μέλλον τους κρίνεται αυτές τις ημέρες. Λέμε όχι στην ομηρία χιλιάδων Ελλήνων μαθητών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oute-oi-sundikalistades-den-phgan-sthn-poreia-pou-diorganwsan#.UZJr-aLwmCg#ixzz2THqX1woQ

Exit mobile version