Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πύρινο κήρυγμα Αμβροσίου Καλαβρύτων: “Ασεβέστατος” ο Καμίνης,”φούσκες” τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής

ambrosios

 

Μετά την έντονη διαμάχη που ξέσπασε με αφορμή τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, επιστολή εθνικού περιεχομένου εξέδωσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο πιο άξιος Ιεράρχης του Ελληνισμού, αυτή την κρίσιμη ιστορικά περίοδο.

Το κείμενο-σάλπισμα απευθύνεται στον Ιερώνυμο και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος επιτίθεται σφοδρά σε όσους συμμετέχουν στην επιχείρηση εθνικής αποδόμησης της εποχής των Μνημονίων, αλλά και στον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο για την απαράδεκτη στάση του. Ο κ. Αμβρόσιος στην επιστολή που, παράλληλα, στρέφεται και κατά του δημάρχου Αθηναίων τον οποίο χαρακτηρίζει “ασεβέστατο” γιατί “διασαλπίζει, ότι “Τζαμιά των Μουσουλμάνων πρέπει να ανεγερθούν και εις τα είκοσι Διαμερίσματα του Δήμου του!”. Μάλιστα, τονίζει πως τα πολυδιαφημισμένα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής, δεν επιλύουν το πρόβλημα και τα χαρακτηρίζει “φούσκες”!

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή – κεραυνός του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/purino-khrugma-ambrosiou-kalabrutwn-asebestatos-o-kaminhs-fouskes-ta-sussit#.UZJ5YKLwmCg#ixzz2TI59IObm

Exit mobile version