Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο Μέγκα βλέπουν παντού φαντάσματα της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Το μέτρο έχει χαθεί προ πολλού στο αμαρτωλό κανάλι των νταβατζήδων, έχοντας παρασύρει την αξιοπιστία, την αλήθεια και την όποια δημοσιογραφική δεοντολογία στο ναδίρ. Η εντολή των αφεντικών των αργυρώνητων ΜΜΕ προς τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους είναι σαφής: “Συκοφαντήστε την Χρυσή Αυγή με κάθε ευκαιρία“.

Τελευταίο δείγμα δημοσιογραφικής υπερβολής, διαστρέβλωσης της αλήθειας και τρέλας είναι το χθεσινό ρεπορτάζ του Μέγκα για την συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο. Ξεπερνώντας το ατόπημα του Αρχιεπισκόπου να συναγελάζεται με τον εθνικό ολετήρα, ξεπλένοντας έτσι στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ όλα τα αμαρτήματα του βρώμικου ΠΑΣΟΚ στα μάτια του χριστεπώνυμου πλήθους, πάμε στην “δημοσιογραφική αλήθεια” του Μέγκα.

Το ρεπορτάζ έχει τίτλο: “Συνάντηση Ιερώνυμου – Βενιζέλου. Στο επίκεντρο το θέμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και η οικονομική κρίση”. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι οι δυο άντρες συζήτησαν για την δράση των Ελλήνων Εθνικιστών. Στις δηλώσεις τους μετά όμως Ιερώνυμος και Βενιζέλος δεν είπαν λέξη για την Χρυσή Αυγή! Βλέπουν φαντάσματα της Χρυσής Αυγής παντού! Το μήνυμα όμως… πέρασε και έτσι εξυφαίνεται η προπαγάνδα κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από το καθεστώς, το οποίο έχει πανικοβληθεί από την ραγδαία και συνεχιζόμενη άνοδο και εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sto-megka-blepoun-pantou-fantasmata-ths-chrushs-aughs-binteo#.UZKkg7WePRM#ixzz2TIpQbbn3

Exit mobile version