Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ψέματα προσπαθούν να πνίξουν την οργή των Αξιωματικών οι μνημονιακοί

sam-panagiotop__article

 

Συνεχίζουν τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια, οι εντολοδόχοι της κυβέρνησης με σκοπό να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, ώστε να ξεπουλήσουν όσο περισσότερα μπορούν και να παραχωρήσουν ό,τι έχει απομείνει στα αφεντικά τους. Προκαλούν με αυτό τον τρόπο τη  νοημοσύνη των Ελλήνων που βιώνουν στο πετσί τους την αναλγησία και τον αυταρχισμό μια παραπαίουσας κυβέρνησης.

Μετά τα ψέματα Σαμαρά προς τα Σώματα Ασφαλείας ότι θα υπάρξει διόρθωση των οικονομικών εγκλημάτων που έχουν διαπράξει, τη σκυτάλη πήρε ο υπουργός της άμυνας Παναγιωτόπουλος με τις δηλώσεις που έκανε στη Χαλκίδα προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων , λέγοντας ότι το 2014 έρχεται το τέλος της λιτότητας και θα αποκατασταθούν οικονομικά και οι εν ενεργεία αλλά και οι συνταξιούχοι. Τους διαψεύδει η σκληρή πραγματικότητα, καθώς με τα  μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα που έχουν υπογράψει, το μόνο που έχουν να περιμένουν οι στρατιωτικοί είναι ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις μισθών και συντάξεων και περισσότερη φτώχεια.

Ο Παναγιωτόπουλος είπε ακόμη ότι έχουμε οικονομικό πόλεμο χωρίς όμως να προσδιορίσει τα αντιμαχόμενα μέρη. Τελικά με ποιον έχουμε πόλεμο; Μήπως με τους δανειστές μας που όλη την ημέρα ακούμε στα τουρκοκάναλα των νταβατζήδων  να λένε πως έσωσαν την πατρίδα μας και την κράτησαν εντός του ευρώ; Η φύση και θρησκευτική σχέση των δανειστών με το χρήμα και τη τοκογλυφία δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν ζητούν πλέον οικονομικές θυσίες, αλλά απαιτούν αίμα εφαρμόζοντας μια ιδιότυπη ρατσιστική γενοκτονία εναντίον του Ελληνικού λαού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακούστηκε πάντως και μια αλήθεια από τον υπουργό της άμυνας. Είπε λοιπόν «ότι οι διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού είναι η πίστη στο Έθνος και την Πατρίδα». Εμείς θα προσθέταμε και της Φυλής.  Για το λόγο αυτό όλο και περισσότεροι Έλληνες γυρίζουν την πλάτη στους πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι ξεπουλάνε την πατρίδα και τους Έλληνες για χάρη της τρόικα, πυκνώνοντας τις γραμμές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όπου σαν ορμητικό ποτάμι θα ξεβρωμίσει την Πατρίδα χτίζοντας μια Νέα Ελλάδα, που θα ανήκει στους Έλληνες φέρνοντας τη Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-psemata-prospathoun-na-pnijoun-thn-orgh-twn-ajiwmatikwn-oi-mnhmoniakoi#.UZKlCrWePRM#ixzz2TIprfPcP

Exit mobile version