Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Οι παλιές φιλίες δεν ξεχνιούνται….κομμουνιστές και Τούρκοι συνασπίζονται με έναν μόνο σκοπό: Την καταστροφή, την υποδούλωση της πατρίδας μας! Η ιστορία επαναλαμβάνεται και η Τρικομματική δεν κοιμάται απλά τον ύπνο του δικαίου, αλλά αποφασίζει πρόσθετα μέτρα «εάν υπάρξει δημοσιονομικό κενό τη διετία 2013-2014».Δηλαδή απόλυτη εξαθλίωση των Ελλήνων και υποταγή στις προσταγές των Τροϊκανών!!Πόσο ακόμη θα υποφέρουμε και θα ανεχόμαστε την περικοπή των μισθών και συντάξεων, την ανεργία, τη φτώχεια, την εγκληματικότητα; Πόσο ακόμη θα βρίσκουμε παρηγοριά στα τουρκικά σήριαλ που καθημερινά παίζονται στα δήθεν ελληνικά κανάλια; Ας θυμηθούμε την ελληνική μας καταγωγή, ας ξαναδιαβάσουμε την Ιστορία μας και ας αντισταθούμε ενάντια στα σχέδια των σιωνιστών και μουσουλμάνων που συμπράττουν ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, απόγονοι των ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ,ΤΩΝ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ,ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ,ΤΟΥ ΑΘ.ΔΙΑΚΟΥ,ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΠΟΣ! Δεν είμαστε και ούτε θέλουμε να γίνουμε πολιπολιτισμικό κράτος γιατί το ελληνικό έθνος είναι ένα! Θέλουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να είναι ελληνόπουλα να ζούμε ελεύθεροι και να μην απαρνηθούμε τα εθνικά μας ιδεώδη! Θα αντισταθούμε και αντιστεκόμαστε ακόμη και αν μείνουμε 300!Εξάλλου η ιστορία έχει αποδείξει πως η πίστη νικά τους αριθμούς!

Λ.

Αποκαλύψεις για τα μαύρα ταμεία των κομμάτων

Ένα απλό μπράβο ήθελα να πω.

Συνεχίστε και μη μασάτε από τη λέρα που έχει μαζευτεί στη χώρα.. Διώξτε όλες τις  προδότες και τους λαθραίους από τους δρόμους που σκοτώνουν καθημερινά Έλληνες για 30 ευρώ ή έτσι για την πλάκα τους (τελευταία θύματα 2 γεροντάκια στα Γιάννενα επειδή έτσι ήθελε ο λεχρίτης Αλβανός)..

Ξεφτιλίστε τα άθλια ΜΜΕ των γελοίων προοδευτικών δημοσιογράφων που γλείφουν όπου τους φτύνουν τα αφεντικά τους..

Γελοιοποιήστε τους άχρηστους πολιτικάντηδες και τους Καμίνηδες, που όλοι έχουν ξαφνικά βρει τον εχθρό τους! Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή! Γιατί; Γιατί δεν την ελέγχουν, δεν είναι του χεριού τους και δεν ξέρουν από που θα τους έρθει…!

Συνεχίστε έτσι και ακόμα πιο μαχητικά και η ψήφος μας θα είναι πλήρως συνειδητοποιημένα μαζί σας. Θέλουμε την Ελλάδα που θα μοχθεί, που θα μάχεται και θα στέκεται στα πόδια της, μόνη της, όπως έκαναν χιλιάδες χρόνια οι πραγματικοί Έλληνες.

Ένας απλός Έλληνας πολίτης.

Γιαούρτια και κράξιμο έφαγαν Συριζαίοι βουλευτές στην Κρήτη… σύντομα και σε ολόκληρη τη χώρα

Την Παρασκευή θα αρχίσω να δίνω Πανελλήνιες…αν αρχίσω. Η οικογένειά μου έχει τρελαθεί να πληρώνει φροντιστήρια. Έφτασα στο σημείο της “Κρίσεως” και αναρωτιέμαι: Τι είμαι εγώ; Ένα άτομο που δίνει εξετάσεις για να αρχίσει κάποιες σπουδές ή το πειραματόζωο, από το οποίο θα βγάλουν λεφτά τα φροντιστήρια; Θα με χρησιμοποιήσουν οι καθηγητές για να πιέσουν την Κυβέρνηση να λύσει τα δίκαια «αιτήματά» τους; Τώρα στις Πανελλαδικές το θυμήθηκαν; Η Κυβέρνηση, θα θυμηθεί ότι πρέπει να με προστατέψει από τους ¨κακούς” καθηγητές! Τώρα το θυμήθηκε; Γιατί δεν το έκανε νωρίτερα, φτιάχνοντας την Παιδεία, για να μην χρειάζονται τα φροντιστήρια; Λέω “Κυβέρνηση”! Μπα! Εταιρεία είναι!  Στα Λατινικά, που αρκετοί από εμάς δίνουν εξετάσεις, το Ρωμαϊκό Δίκαιο λέει:”trest kolegium faciunt”, δηλαδή, τρεις κάνουν εταιρεία!!! Μαζεύτηκε ο Σαμαράς, ο άλλος ο χοντρός ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης, που μέχρι πριν λίγο τρωγόντουσαν σαν τα σκυλιά και φτιάξανε, όχι Κυβέρνηση, αλλά εταιρεία, για να μη χάσει κανένας τους την “κουτάλα”! Αξίζει να δώσω Πανελλαδικές; Το διακινδυνεύω, γιατί μέχρι να τελειώσω, περνώντας τα πάνδεινα από καθηγητές που θα απεργούν, αναρχοκομμουνιστές που θα με διπλαρώνουν για να γραφτώ στις οργανώσεις τους, πιστεύω να έχει έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα πράγματα! Ναι! η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Θα μου πείτε, γιατί δεν πήγα να γραφτώ σε αυτήν όπως και πολλοί φίλοι και φίλες μου; Πολύ θα θέλαμε να είμαστε κι εμείς τα “παιδιά με τις μαύρες μπλούζες”, αλλά ανάμεσα σε σχολείο, φροντιστήριο και διάβασμα, δεν προλαβαίνουμε! Τελικά, όλοι λένε ότι εργάζονται για το καλό της Πατρίδας! Το ακούω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μα αν τόσοι σοφοί, με τόσους σοφούς συμβούλους, που τους πληρώνουν με τα λεφτά που κλέβουν από τους γονείς μου, επί τόσα χρόνια, δεν τα κατάφεραν, ή είναι βλάκες ή δεν θέλουν να τα καταφέρουν! Γιατί; Πού να ξέρω; Μήπως για να μας αναγκάσουν να φύγουμε για αλλού, για να χωρέσουν οι λαθρομετανάστες που μας έχουν πνίξει; Δεν μπορεί τόσοι πολλοί να είναι τόσο βλάκες για τόσο πολύ καιρό! Κάποιο σχέδιο υπάρχει! Κι εγώ είμαι το τωρινό και το μελλοντικό θύμα! Ουφ! Τόσο κόπο έκανα! Ας πάω να δώσω και τις Πανελλαδικές! Αν μπω, πιστεύω μέχρι να πάρω πτυχίο, να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κυβέρνηση! Αλλιώς τι θα κάνω; Θα φύγω! Σε τέσσερα χρόνια, ποιος ξέρει πόσα ακόμα εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα έχουν έρθει; Τι να κάνω εδώ; Αν βέβαια μου το επιτρέψουν και δεν με θέλουν να δουλεύω, σαν σκλάβος για ένα κομμάτι ψωμί!!! Μπα! Θα απλώσω κι εγώ κουρελού! Δεν θα με πιάνει και η εφορία, που έχει ταράξει τον πατέρα μου! Α! ξέχασα. Και τα κανάλια θα βγάλουν λεφτά από μένα, αφού θα διηγηθούν με συγκίνηση οι παρουσιαστές το δράμα που τραβά η νεολαία, θα ρίξουν και μερικές διαφημίσεις για χορηγία και ό,τι άλλη βλακεία σκαρφιστούν!!! Αγαπητή μου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συγχώρα με, αν τα χω γράψει άτεχνα! Έχω μαζέψει πολλή κούραση και αγωνία! Ό,τι και να γίνει σε σένα ελπίζω!!!

Τ.Ρ.

“Οι εγκληματίες με τις μαύρες μπλούζες ξαναχτυπούν”: Νέα συκοφαντική εκστρατεία κατά Χρυσής Αυγής

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τις διπλές εκλογές του 2012. Μέσα σ’ έναν ολόκληρο χρόνο, ποιος είναι άραγε ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός αρχηγός κόμματος της βουλής που δεν έχει κληθεί ΠΟΤΕ σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, μηδέ των κρατικών εξαιρουμένων (που τα πληρώνουμε όλοι θέλουμε δε θέλουμε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ); Γιατί σε όλες τις πολιτικές εκπομπές παραβρίσκονται πάντα εκπρόσωποι των 6 από τα 7 κόμματα της βουλής; Γιατί άραγε; Μήπως γιατί υπάρχουν 7 κόμματα και δύο πολιτικές; Η Χρυσή Αυγή κι όλοι οι άλλοι μαζί, όπως τα γουρούνια που έχουν όλα την ίδια μούρη; Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει…

Ελένη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-15-maiou-2013#.UZK94bWePRM#ixzz2TJGkcU1d

Exit mobile version