Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το χρέος στην Πίστη, η Πίστη στην Ιδέα

YYYYY_YYYY_080412__article

 

Σα συμφωνία από χρόνων μυστική. Εκεί όπου εκατοντάδες χιλιάδων εθνικιστών δείχνουν στο σάπιο, καταβεβλημένο και νωθρό υπάρχον πολιτικό σύστημα πως το κίνημα της Χρυσής Αυγής γιγαντώνεται και ανατέλλει περίτρανα σε πείσμα κάθε δουλοπρεπούς επαγγελματία πολιτικάντη και στείρου πλουτοκράτη του τόπου αυτού.

Οι γαλανόλευκες σημαίες,  τα κοκκινόμαυρα λάβαρα και οι αναμμένες δάδες του Ελληνισμού υψώνονται περήφανα  από τα παιδιά με τα μαύρα μεταφέροντας ηχηρό το μήνυμα από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πως οι αληθινοί Έλληνες δε προσκυνούν το βρώμικο, ξεπεσμένο κατεστημένο τους μα αντιστέκονται και μάχονται με σθένος ακατάβλητο. Κάθε μέρα που περνά ανανεώνεται με πράξεις ο όρκος Πίστης των Ελλήνων εθνικιστών στην Ιδέα και το όραμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Μια Ιδέα που στέκει αναλλοίωτη πάνω από 3 δύσβατες δεκαετίες. Κάθε μέρα που περνά βρίσκει νέους ασπιδοφόρους υπερασπιστές δημιουργώντας ένα άτρωτο εθνικιστικό τείχος που πάνω του θα συντριβούν όλα τα σαθρά θεμέλια του φιλο-σιωνιστικού καθεστώτος και των πολύ-πολιτισμικών υποτακτικών του.  Κάθε μέρα που περνά, οι τάξεις μας πυκνώνουν με το καθαρότερο κομμάτι της ελληνικής νεολαίας που αψηφά ευθέως τις τρομολάγνες συστημικές τακτικές κάθε λογής προσκυνημένου δημάρχου, διορισμένου υπουργού, ακριβοπληρωμένου δημοσιογράφου.

Χρέος όλων ημών είναι η αμετακίνητη στάση και η, πέρα κάθε λογής αμφιβολιών και  ποταπών προσωπικών συμφερόντων,  προσήλωση στην επίτευξη του Εθνικού μας στόχου. Την  οριστική απελευθέρωση του έθνους από εκείνους που λυμαίνονται βάναυσα την ιερή  αυτή γη επί 40 συναπτά έτη. Μένοντας μακριά από κάθε μόρφωμα υλιστικών σειρήνων, μαχόμενοι κάθε τύπο επίπλαστης ευμάρειας, ορθοί απέναντι στα καθημερινά μέτωπα του ψεύδους, της μαζικής  χειραγώγησης και της ολοένα και αυξανόμενης ανθελληνικής προπαγάνδας. Με όπλα μας τη πλήρη κατανόηση και γνώση του ιστορικού μας γίγνεσθαι, την επίγνωση της εθνικής αποστολής μας, την ακατάβλητη θέληση μας και την απαράβατη πίστη μας στις αρχές και τα ιδεώδη του Έλληνα εθνικιστή θα βαδίσουμε μόνο μπροστά με απώτερο σκοπό τη τελική αποτίναξη από τα δεσμά, τη τελική νίκη. Για ένα έθνος ξανά δικό μας. Για ένα έθνος Ελλήνων.

Ούτε βήμα πίσω!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Χρήστος Νάστος.
Τ.Ο. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-chreos-sthn-pisth-h-pisth-sthn-idea#.UZNH9qLwmCg#ixzz2TLfSOC5I

Exit mobile version