Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα δεδομένα για τη ναυτιλία μας από την μνημονιακή κυβέρνηση

naytilia__article

 

Η μνημονιακή κυβέρνηση επέβαλε βάρβαρες φορολογικές ρυθμίσεις για τους Έλληνες ναυτικούς. Το υπερ-υπουργείο του κνίτη-τραπεζίτη Στουρνάρα αποφασίζει για τα πάντα αφού φυσικά πάρει την άδεια της τρόικα. Το επόμενο χτύπημα ήταν το νομοσχέδιο με τίτλο «Ανασυγκρότηση του Υ.Ν.Α και άλλες διατάξεις». Το γενικό ξεπούλημα ξεκίνησε. Βάζουν πωλητήριο μέσω ΤΑΙΠΕΔ σε λιμάνια, μαρίνες, λιμενικά ταμεία, πλοηγική υπηρεσία. Δίνουν την χαριστική βολή στα πληρώματα της ακτοπλοΐας, δίνουν την δυνατότητα σε ξένες εταιρίες έναντι μικρού ποσού να μπουν στην Ελληνική αγορά. Το λιμενικό σώμα παραμένει υπό τον ασφυκτικό κλοιό του υπουργείου χωρίς τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για την προάσπιση και τον επαρκή έλεγχο των θαλασσίων συνόρων και της ΑΟΖ. Δίνουν τη ζώνη του Περάματος στο ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέκρουσε για άλλη μια φορά την επιχειρηματολογία της μνημονιακής κυβέρνησης, με επιχειρήματα και όχι με γενικόλογα τύπου ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ. Καταθέσαμε τις θέσεις μας για το Εθνικό Λιμενικό Σύστημα, την Πλοηγική Υπηρεσία, την ανεργία των Ελλήνων ναυτικών, τα λιμενικά ταμεία, την ναυτιλιακή πολιτική, την ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα και για το Λιμενικό Σώμα. Τα ορφανά του Μαρξ με άρθρο τους στον καπιταλιστικό ριζοσπάστη κατηγορούν την πρωτιά της χώρας μας στην ναυτιλία. Η μόνιμη ανθελληνική τους στάση και τα ανυπέρβλητα κόμπλεξ τους για κάθε τι Ελληνικό, φάνηκαν για άλλη μια φορά.

Πάρτε το απόφαση: Η Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία είναι παγκόσμια υπερδύναμη και μπορεί να μας βγάλει από το τέλμα. Τόσο πολύ τους ενοχλεί που κυματίζει η Γαλανόλευκη σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης! Τόσο πολύ τους ενοχλεί που τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πληρώματα έχουν κερδίσει τον παγκόσμιο σεβασμό στη θάλασσα και είναι η Νο 1 επιλογή των μεγάλων πλοιοκτητριών εταιριών!

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πάγια:
· Ελληνικά πλοία με Ελληνικά πληρώματα.
· Ισχυρό Λιμενικό Σώμα με υπεράκτιο προσανατολισμό.
· Τα λιμάνια είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και όχι της τρόικα.
· Υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον Έλληνα ναυτεργάτη. Η μνημονιακή κυβέρνηση έχει θέσει στο περιθώριο την ναυτιλία μας. Η ναυτιλία είναι η δύναμη του Ελληνισμού, είναι γεωπολιτικός και γεωοικονομικός μοχλός ανάπτυξης και πίεσης.

Νίκος Κούζηλος
Βουλευτής Α΄ Πειραιά
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-dedomena-gia-th-nautilia-mas-apo-thn-mnhmoniakh-kubernhsh#.UZNL4aLwmCg#ixzz2TLjaGGSl

Exit mobile version