Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μούιζνιεκς επανέρχεται ακόμη πιο ανθέλληνας

nils-muiznieks1

 

Σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκεται ο Μούιζνιεκς και φροντίζει να το δείχνει πολύ συχνά. Πρόσφατα, επανήλθε τονίζοντας «την ανάγκη να καταπολεμηθεί ο ρατσισμός και ο νεοναζισμός στην Ευρώπη». Αναφερόμενος ρητά στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του ουγγρικού «Γιόμπικ» και των «Σουηδών Δημοκρατών» υποδεικνύει (…) στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σειρά μέτρων, τα οποία μάλιστα πρέπει να ληφθούν άμεσα! Για τέτοιο απύθμενο θράσος μιλάμε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ καθεστωτικής εφημερίδας τα μέτρα αυτά, που ουσιαστικά διατάζει να πραγματοποιηθούν ο Μούιζνιεκς, είναι τα εξής: «Να υλοποιηθεί η Διεθνής Σύμβαση για τις Ρατσιστικές Διακρίσεις του 1996, να ενσωματωθεί στις εθνικές νομοθεσίες η Απόφαση Πλαίσιο του Συμβουλίου της Ε.Ε. 2008/913 (πρόκειται για αυτή που προσπαθεί να υλοποιήσει ο κ. Ρουπακιώτης με το νομοσχέδιό του), να ποινικοποιηθεί η συμμετοχή σε ρατσιστικές ομάδες, να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα για τους Βουλευτές που χρησιμοποιούν ρητορική μίσους, να εξασφαλιστεί η προστασία των θυμάτων ρατσιστικής βίας και η δυνατότητά τους να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη και τις αρχές, να εξασφαλιστεί η αντιρατσιστική εκπαίδευση στα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας, στους εισαγγελείς και στους δικαστές, να εισαχθεί η διδασκαλία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα σχολεία».

Θυμίζουμε ότι ο προκλητικός αυτός τύπος είχε δηλώσει πρόσφατα σε έκθεση την οποία είχε συντάξει ότι «οι μετανάστες, οι πρόσφυγες και οι αιτούντες άσυλο στην Ευρώπη έρχονται αντιμέτωποι με πολιτικές που σχεδιάστηκαν όχι με γνώμονα την τήρηση των ανθρωπιστικών αρχών, αλλά με γνώμονα την διατήρηση της ασφάλειας των Χωρών.»! Τα δικαιώματα, δηλαδή, των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών βρίσκονται πολύ πιο πάνω στην ατζέντα αυτού του ανεκδιήγητου από την Εθνική Ασφάλεια και την Κοινωνική Συνοχή. Οι “ανθρωπιστικές αρχές”, των οποίων φυσικά η ερμηνεία γίνεται “λάστιχο” ανάλογα με τα γούστα του κάθε απάτριδου στοιχείου σαν τον Μούιζνιεκς, βρίσκονται υπεράνω της αντίληψης του Έθνους Κράτους, της Ανεξαρτησίας αυτού και της Αξιοπρεπούς διαβίωσης των Γηγενών κατοίκων μιας Χώρας.

Οι θρασύτατες δηλώσεις αυτού του χρυσοπληρωμένου υπαλλήλου αποτελούν, για μια ακόμη φορά, ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά ξένων Χωρών. Της Ελλάδος, της Ουγγαρίας και της Σουηδίας. Με το θράσος και την αναίδεια που διακατέχουν αυτό το θλιβερό υποκείμενο δεν είναι μακριά η στιγμή που θα “υποδεικνύει” την επιβολή θανατικής ποινής ή καταναγκαστικά έργα σ’ όσους θέλουν να διατηρήσουν οι Χώρες τους την Εθνική τους Ταυτότητα… Το έχουμε πει στο παρελθόν, το λέμε και τώρα: Το “κουτάβι” αυτό της παγκοσμιοποίησης, μαζί με τον Σόρος και τα υπόλοιπα αφεντικά του, ας πάρουν όσους λαθρομετανάστες θέλουν στις πολυτελείς οικίες τους και ας τους περιποιηθούν πλουσιοπάροχα και ποικιλοτρόπως. Μνημόνιο με ξένα κόλλυβα, όμως, δεν πρόκειται να κάνουν και να απαιτούν ως… δερβέναγες να τους χρεωθεί στην πλάτη του ο Ελληνικός Λαός. Εδώ είναι Ελλάδα! Και θα παραμείνει Ελλάδα παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες διαφόρων άεθνων στοιχείων και των εγχώριων υπηρετών τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-mouiznieks-epanerchetai-akomh-pio-anthellhnas#.UZNYmKLwmCh#ixzz2TLwXQYg5

Exit mobile version