Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαιας, Χανίων, Πιερίας

p1010141__article

 

Μεγαλειώδης ενημερωτική δράση της Τοπικής Νίκαιας

 

Η Τοπική  Νίκαιας, με συμμετοχή συναγωνιστών από Πειραιά και Πέραμα,   πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στις 11-05-2013 στην περιοχή της Νίκαιας και της  Νεάπολης.  Ομάδα συναγωνιστών   συνέρρευσε  για να μοιράσει εκατοντάδες αντίτυπα της πρώτης εφημερίδας της Τ.Ο. Νίκαιας καθώς και έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος.   Οι δρόμοι της περιοχής μας ακόμα μια φορά  κατακλύστηκαν από τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες τα οποία  βροντοφώναζαν συνθήματα του Κινήματος μας στο διάβα τους.  Ο κόσμος μας  έδειχνε τη στήριξή του με τις επευφημίες και τα χειροκροτήματά του, ενώ δεν ήταν λίγες η περιπτώσεις πολιτών που έλαβαν μέρος στην δράση ακολουθώντας μας.  Το Κίνημά μας καθημερινά  δυναμώνει και γιγαντώνεται καθώς ο κόσμος διεισδύει στην Εθνική Αντίσταση ολοένα και περισσότερο. «Αυτές οι πόλεις αυτές οι γειτονιές, ανήκουνε  στους Έλληνες και στους Εθνικιστές».  Ούτε βήμα πίσω!

Τ.Ο. Νίκαιας
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

Ομιλίες στην Τ.Ο. Χανίων

Την Κυριακή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εβδομαδιαίες ομιλίες στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο. Χανίων.  Η συναγωνίστρια Χρύσα Κυριάκου αναφέρθηκε σε ιδεολογικά θέματα και στην συνέχεια ο συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης μίλησε για τον αντιρατσιστικό νόμο-φιάσκο και τις προσπάθειες του πολιτικού συστήματος να χτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Τόνισαν πως ο κάθε συναγωνιστής πρέπει να πειθαρχεί απέναντι στην ιεραρχία και τη γραμμή που χαράσσει η Κεντρική Διοίκηση, καθότι όλοι αναζητούν τους αδύναμους κρίκους της αδιάσπαστης αλυσίδας μας για να δημιουργήσουν προβλήματα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Βαριά είναι επίσης η ευθύνη του Χρυσαυγίτη να φροντίζει ώστε να μη δίνει αφορμές και δικαιώματα για προβοκάτσιες κατά του Κινήματος.

Τ.Ο. Χανίων
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Τ.Ο. Πιερίας: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων

 

Την Κυριακή 12 Μαϊου 2013, οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Πιερίας παρευρέθησαν σε εκδήλωση μνήμης και τιμής υπέρ των θυμάτων της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, που διοργάνωσαν όλοι οι Ποντιακοί Σύλλογοι Πιερίας στον χώρο του ομώνυμου μνημείου. Η γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα το οποίο η κυβέρνηση των Νεότουρκων έφερε σε πέρας με συστηματικό τρόπο. Είναι ένα γεγονός ορόσημο στην ελληνική ιστορία και πολλές χώρες βρίθουν μαρτυριών για το ειδεχθές αυτό έγκλημα!

Τ.Ο. Πιερίας
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nikaias-chaniwn-pierias#.UZOJR6J9B5E#ixzz2TMnWbp7S

Exit mobile version