Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσπαθούν να κρύψουν με τεχνάσματα την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Μια νέα τραγελαφική δημοσκόπηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η εταιρία Marc για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha παρουσίασε μια απίθανη έρευνα που παρουσιάζει άνοδο μόνο για την Νέα Δημοκρατία, εμφανίζει δημοσκοπικά ποσοστά κομμάτων που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους και φυσικά την οριακή πτώση της Χρυσής Αυγής.
1222

Στην πρόθεση ψήφου παρατηρούμε ότι οι μνημονιακές συνιστώσες στης Νέας Δημοκρατίας, Πασόκ και Δημάρ παρουσιάζουν ποσοστά γύρω το 4% που σημαίνει ότι η είσοδος τους στην επόμενη βουλή είναι πολύ αβέβαιη. Πτώση παρουσιάζουν ο Σύριζα, οι Αν.Ελ. όπως και το ΚΚΕ. Το περίεργο είναι ότι ξαφνικά και σε αυτή την δημοσκόπηση έχουν αρχίσει να καταγράφονται και τα λοιπά κόμματα όπως το Σχέδιο Β του Α. Αλαβάνου και η Συμφωνία για την Ελλάδα του Α. Λοβέρδου. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος εμφανίζει σχεδόν τα ίδια ποσοστά (μιλάμε πάντα για πρόθεση ψήφου όχι αποτέλεσμα με αναγωγή αναποφάσιστων). 

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή τα ποσοστά των κομμάτων είναι τα εξής:

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δε μπορούν να κρύψουν την πτώση των κομμάτων του κατεστημένου που φαίνεται ξεκάθαρα στις έρευνες όπως και στην ελληνική κοινωνία.  Όμως προσπαθούν να κρύψουν την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Το κόλπο με το υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων καλά κρατεί και όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις η Χρυσή Αυγή κερδίζει μεγάλο μέρος διότι είναι γνωστό ότι πολλοί ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου στα πλαίσια της πολεμικής του συστήματος εναντίον μας δεν το δηλώνουν. Το νέο σύστημα που εμφανίζουν οι δημοσκοπικές εταιρίες για να καλύψουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι η δημοσκοπική προώθηση νέων κομμάτων τα οποία είναι παντελώς ανύπαρκτα από την κοινωνία και εμφανίζουν ποσοστά έως και 2%. Φυσικά αυτά τα δημοφιλή και λαοφιλή κόμματα (λαγοί) είναι η Συμφωνία για Νέα Ελλάδα(!), το Σχέδιο Β(!), οι αναστημένοι Οικολόγοι Πράσινοι, η ξεχασμένη Δράση-Δημιουργία Ξανά, το Κίνημα 5 Αστέρων(!) με κάτι γραφικούς εκπροσώπους που βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ και δεν καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιοι τι εννοούν με αυτά που λένε και φυσικά η Νέα Μέρα(!) που σε δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε μια μέρα νωρίτερα εμφάνιζε ποσοστό 2,6%, προφανώς στην έρευνα της Marc ξεχάσανε να την προσθέσουν.

Τα κόμματα του διεφθαρμένου καθεστώτος καταρρέουν. Οι μνημονιακές συνιστώσες της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεχίζουν την καθοδική πορεία και όπως φαίνεται σύντομα θα φτάσουν στον “γάμο” μήπως και μπορέσουν να εισέλθουν στην επόμενη βουλή. Το ανάχωμα των Αν.Ελ. ξεφουσκώνει για τα καλά όπως και ο Σύριζα, καθώς αρχίζουν να γίνονται ορατές οι πολιτικές κυβιστήσεις του Τσίπρα. Το πολιτικό κατεστημένο έχει πανικοβληθεί. Ακόμη και καθαρά συστημικές εφημερίδες, όπως η “Καθημερινή” κάνουν λόγο για αλματώδη άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, που σύντομα θα ξεπερνά το 20%Η Χρυσή Αυγή είναι η νέα ανερχόμενη πολιτική δύναμη της χώρας και είναι θέμα χρόνου να ξεβρωμίσουμε μια και καλή την Πατρίδα μας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.
 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prospathoun-na-krupsoun-me-technasmata-thn-anodo-ths-chrushs-aughs#.UZPzqbWePRM#ixzz2TOdCq39R

 

Exit mobile version