Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με απόλυτη επιτυχία η 2η Οργανωτική Συνδιάσκεψη των Οδηγών Φορτηγών

fort2_(2)__article

 

Πλήρως επιτυχής ήταν η 2η Οργανωτική Συνδιάσκεψη των Οδηγών Φορτηγών που διεξήχθη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη 50. Η αίθουσα γέμισε από ενδιαφερομένους που προσήλθαν για να συμμετάσχουν στην νέα προσπάθεια της Χρυσής Αυγής, ώστε να εκπροσωπηθούν επιτέλους τα δίκαια τους από Έλληνες και όχι από συνδικαλιστές, που ξεπουλάνε τον ιδρώτα και τον κόπο τους.

Στην Οργανωτική Συνδιάσκεψη, στην οποία παρέστησαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, αποφασίστηκε η έναρξη ενεργών ενημερωτικών δράσεων, ώστε να πληροφορηθεί ολόκληρος ο κλάδος την ύπαρξη και λειτουργία της κίνησης της Χρυσής Αυγής στον χώρο των οδηγών φορτηγών.

Τέθηκαν επίσης κάποια πρώτα θέματα που αφορούν τον κλάδο, όπως η ασφάλεια στο δρόμο, είτε μιλάμε για την κακή κατάσταση των οδικών δικτύων, είτε μιλάμε για την εγκληματικότητα, αφού φτάσαμε στο σημείο να πεθαίνουν οδηγοί από εγκληματικές συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Τέθηκε επίσης και το ζήτημα της οξείαςανεργίας που πλήττει τον κλάδο και συζητήθηκαν τα αίτια της και οι τρόποι αντιμετώπιση της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-apoluth-epituchia-h-2h-organwtikh-sundiaskepsh-twn-odhgwn-forthgwn#.UZP6cbWePRM#ixzz2TOkcGUSz

Exit mobile version