Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμιά ανοχή στα ναρκωτικά!

drugs2__article__article

 

Το ανθελληνικό Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας, κάνει τα πάντα εδώ και τέσσερις δεκαετίες προκειμένου να δημιουργήσει μια Ελληνική Νεολαία, ισχνή, αδύναμη, ασθενική και εξαρτημένη. Μια νεολαία μπούληδων και μαστουρωμένων, η οποία θα σύρεται πίσω από τα κόμματα της φαυλοκρατίας, τα οποία είναι υπεύθυνα για την εξαθλίωση του Λαού μας και το ξεπούλημα της Πατρίδος. Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η εξοργιστική ανοχή του Κράτους απέναντι στους εμπόρους του θανάτου, τους οποίους χαϊδεύει, ούτως ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι την αντεθνική τους δράση.

Το εμπόριο ναρκωτικών, είναι πράξη η οποία στρέφεται κατά της Ελληνικής Νεολαίας, διότι την καθιστά εξαρτημένη από ουσίες και συνεπώς ανίκανη να επιτελέσει το ιστορικό της πεπρωμένο. Ότι όμως στρέφεται κατά της Ελληνικής Νεολαίας, στρέφεται κατ’ επέκταση κατά του ίδιου του Έθνους, μιας και η Νεολαία δεν είναι παρά ο εγγυητής της διαιωνίσεως της Φυλής.

Συνεπακόλουθα, η χρήση ναρκωτικών, αποτελεί πράξη απόλυτα καταδικαστέα η οποία συντελεί στον εκφυλισμό της Νεολαίας και επιπλέον στο βιολογικό της θάνατο. Η χρήση ναρκωτικών αποτελεί επί της ουσίας οδό που οδηγεί προς την ανελευθερία. Ο χρήστης, παύει να είναι ελεύθερος και μέλος του υγιέστερου κομματιού της Λαϊκής Κοινότητος. Μετατρέπεται σε θύμα και έρμαιο των εχθρών του Έθνους, οι οποίοι και ωφελούνται από την καταστροφή της Ελληνικής Νεότητος.

Στο πρόσφατο «αντιαπαγορευτικό» φεστιβάλ, στο οποίο αξίζει να επισημανθεί πως υπήρξε συνδιοργανωτής ο Δήμος Αθηναίων του λαθροδήμαρχου Καμίνη, η ανθελληνική συμμορία της λαθρολαγνείας και της μαρξιστικής τρομοκρατίας υπό την ιδιότητα της «νεολαίας» του Σύριζα, τάχτηκε δίχως περιστροφές υπέρ του ελεύθερου μαστουρώματος. Η ανακοίνωση η οποία εξεδόθη, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών:

«Το φετινό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ γίνεται σε μία συγκυρία όπου βλέπουμε, μέσα από το νέο νόμο για τις εξαρτησιογόνες ουσίες (Ν. 4139/2013), κάποια πρώτα θετικά βήματα σε σχέση με τη διαφοροποίηση χρηστών και εμπόρων, τον εξορθολογισμό των αντίστοιχων ποινών και το δικαίωμα στη θεραπεία. Θεωρούμε, όμως, ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα βήματα, όπως: μια πολιτική αποποινικοποίησης του χρήστη, μια ουσιαστική μέριμνα για την πρόληψη, τη μείωση της βλάβης και την απεξάρτηση, η προώθηση ενός πλουραλισμού των θεραπευτικών μεθόδων. Μέσα σ’ ένα καθεστώς λιτότητας και κοινωνικού εκφασισμού, οι διεκδικήσεις μας για αποποινικοποίηση της χρήσης παράλληλα με μια αποτελεσματική και κοινωνικά δίκαιη πολιτική για τη χρήση και την εξάρτηση παραμένουν επίκαιρες, πολύ περισσότερο όταν γίνονται με άξονα την αυτοδιαχείριση, την αντιεμπορευματική λογική και την επανοικειοποίηση του δημόσιου χώρου. Προτείνουμε μια εναλλακτική-αντιαπαγορευτική πολιτική για την αντιμετώπιση των ουσιών, που θα σέβεται το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής, αξιοπρέπειας και υγείας των χρηστών.».

Τα ίδια άλλωστε, ισχυρίζονται όλοι οι διεθνιστές απατεώνες, με πρώτο και καλύτερο τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας, Τζέφρυ Παπανδρέου. Στην αντίπερα όχθη, βρισκόμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες. Για μας τους Έλληνες Εθνικιστές, τα ναρκωτικά δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Πολιτεία. Αντιτασσόμαστε σθεναρά στην απόπειρα διαχωρισμού σκληρών και μαλακών ναρκωτικών, ως ύπουλη μεθόδευση για να συνεχίσουν οι εχθροί μας το διαβρωτικό τους έργο. Θεωρούμε επιβεβλημένη την αντιμετώπιση των χρόνιων χρηστών ως ασθενών, καθιστώντας αναγκαία την άμεση ένταξή τους σε προγράμματα απεξάρτησης των κρατικών νοσοκομείων. Επιπλέον, απαιτούμε την αυστηρή τιμωρία των μικροδιακινητών, οι οποίοι αποτελούν και τη ρίζα του προβλήματος και τέλος την θέσπιση της θανατικής ποινής για τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών.

Η θανατική καταδίκη των εμπόρων ναρκωτικών, είναι απόφαση στοιχειώδους αυτοπροστασίας του Έθνους και διαφύλαξης της Ελληνικής Νεολαίας από εκείνους που τη θέλουν αποστερημένη από υψηλούς στόχους και ισχυρά Ιδανικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kamia-anochh-sta-narkwtika#.UZSKC6LwmCg#ixzz2TREuKmTB

Exit mobile version