Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όχι στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με σχέδιο νόμου για το Εθνικό σύστημα ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων. Τόνισε για το εν λόγω νομοσχέδιο, ότι πρόκειται ουσιαστικά για την επιβολή ενός ηλεκτρονικού “Μεγάλου αδερφού” που θα επηρεάσει κάθε απόρρητο στοιχείο του κράτους. Επισήμανε, επίσης, την έντονη ανησυχία για τη διασφάλιση του απορρήτου πολλών συμβάσεων που θα συνάπτει ηλεκτρονικά το ελληνικό δημόσιο, ιδιαιτέρως εκείνων του υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, καταδίκασε την μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί και την δημιουργία ενός κράτους γεμάτο χρέη. Η πρωτογενής παραγωγή της χώρας συνεχίζει να μην υφίσταται και η μόνη απαίτηση της κυβέρνησης είναι οι συνεχείς αυξήσεις των φόρων.

Τελειώνοντας, η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια μίλησε για την απόρριψη του νομοσχεδίου, καθώς αποτελεί “Δούρειο Ίππο” για την Εθνική ασφάλεια της Ελλάδας. Ο ιδιωτικός τομέας έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά και το μόνο που φέρνει το προαναφερθέν νομοσχέδιο είναι η αύξηση της γραφειοκρατίας. Με την επιβολή της άτεγκτης φοροεισπρακτικής πολιτικής, η χώρα βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση, ενώ τα κόστη αυξάνονται και η ανταγωνιστικότητα μειώνεται.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ochi-sth-diarroh-tou-aporrhtou-twn-sumbasewn-ellhnikou-dhmosiou-binteo#.UZSLxqLwmCg#ixzz2TRGZcaIg

Exit mobile version