Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρευνα για τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής -Γερμανική ιστοσελίδα:Αν έχεις ελληνική ταυτότητα,δεν πεινάς

dianomi_trofimwn_5__article

 

Γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η ελληνική ταυτότητα έχει «μεγάλη αξία», γιατί με αυτή παίρνουν δωρεάν τρόφιμα και άλλα φαγώσιμα οι φτωχοί Έλληνες από την Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο συντάκτης αυτός είναι και ο λόγος που το Εθνικιστικό κόμμα έχει άνοδο. Στηρίζεται στις φιλανθρωπίες «μόνο για Έλληνες». Μιλώντας για την Χρυσή Αυγή και τις δράσεις της, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας finanzen.net, αναφέρεται στις διανομές τροφίμων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος , τονίζοντας ότι μπορούν να πάνε μόνο φτωχοί Έλληνες. Στη συνέχεια, επισημαίνει πως με αυτόν τον τρόπο “φιλοδοξούν να προκαλέσουν τη συμπάθεια του λαού και να διαδώσουν την «ναζιστική» ιδεολογία τους. Με επιτυχία όπως φαίνεται. Επειδή το 30% των Ελλήνων και το 60% των νέων είναι άνεργοι, ο κόσμος είναι δεκτικός σε τέτοιου είδους φιλολαϊκές δράσεις. Στις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή φτάνει στο 11% και αναδεικνύεται σε τρίτο σε δύναμη κόμμα της χώρας”.

Τέλος ο δημοσιογράφος, σχολιάζει τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα και αμφισβητεί την εφαρμογή των συμφωνηθέντων με την τρόικα για απολύσεις στο δημόσιο, υποστηρίζοντας πως «σε λίγο καιρό θα αυξηθεί ο αριθμός των ανέργων», ενώ ειδικότερα για τις απολύσεις τονίζει πως «είναι αμφίβολο εάν οι Έλληνες θα εφαρμόσουν το μέτρο».

Θα πρέπει βέβαια οι Γερμανοί να μάθουν ότι αυτούς που αποκαλούν «ναζί» είναι αυτοί που νοιάζονται για τον Ελληνικό Λαό, είναι αυτοί που επιστρέφουν πίσω στον Λαό τα χρήματα που τους αναλογούν ως κόμμα του κοινοβουλίου, είναι αυτοί που δίνουν το αίμα τους για τον Έλληνα και όχι για τον λαθρομετανάστη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ereuna-gia-ta-sussitia-ths-chrushs-aughs-germanikh-istoselidaan-echeis-ellh#.UZSqRqLwmCg#ixzz2TRnUUvTu

Exit mobile version