Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Βορείων Προαστίων, Σάμου

ΤΟΠΙΚΗΑΘΗΝΑΣ

 

Ένα πολυπληθές ακροατήριο, αποτελούμενο από Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες κάθε ηλικίας, παρακολούθησε την Τρίτη το απόγευμα την προβολή βίντεο με θέμα τις δράσεις των Συναγωνιστών μας στη διανομή τροφίμων σε Έλληνες και στα διόδια της Κορίνθου με διανομή έντυπου υλικού. Μετά την άνομη απαγόρευση διανομής δωρεάν τροφίμων σε συμπατριώτες μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση, η διανομή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών. Εκεί, χιλιάδες συμπολίτες μας, ανεξάρτητων κομματικών προτιμήσεων, παρέλαβαν από Συναγωνιστές την ελάχιστη αυτή προσφορά και ένιωσαν πως η Χρυσή Αυγή έμπρακτα βρίσκεται δίπλα στον ελληνικό λαό.  Έλληνες και Ελληνίδες εθνικιστές βοήθησαν στο κοινωνικό αυτό έργο αλληλεγγύης.

Την επόμενη μέρα, οι Συναγωνιστές βρέθηκαν ξανά στις επάλξεις του εθνικιστικού αγώνα. Στα διόδια της Κορίνθου, κρατώντας υπερήφανα τις ελληνικές σημαίες και τις σημαίες του κόμματος, διένειμαν ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες, με τις ιδεολογικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Όταν η δράση ολοκληρώθηκε, όλοι οι Συναγωνιστές ένιωσαν  υπερηφάνεια από την αποδοχή του κόσμου αλλά και αισθήματα ευθύνης για το ιερό καθήκον που έχει αναλάβει η Χρυσή Αυγή απέναντι στην Πατρίδα και τους Έλληνες!

Η Χρυσή Αυγή θα στέκεται πάντα πλάι στον Έλληνα πολίτη, μέχρι την τελική και ποθητή για όλους μας Νίκη!

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Τη Δευτέρα 13-05-2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, ο συναγωνιστής Γ. Κλειδής πραγματοποίησε το δεύτερο μέρος της ομιλίας του με θέμα «Φυλή και Θρησκεία». Ο ομιλητής ξεκίνησε αναλύοντας τους αντιτιθέμενους πόλους της Εθνικής Θρησκείας και του Χριστιανισμού, αναφερόμενος αρχικά στην Αρχή του Δυαδισμού σε αντιδιαστολή με την ανεκτικότητα.  Συνέχισε την ομιλία του με τις διαφορές στη θεωρία της Κοσμογονίας των δύο θρησκειών και πως αυτή γίνεται αντιληπτή στο πλαίσιο του αισθητού κόσμου.  Αναφορά έγινε επίσης και στις διαφορές θεμελιωδών απόψεων των δύο θρησκειών, πάνω στην ύπαρξη ή όχι του πεπρωμένου καθώς και της αντίληψης της μοιρολατρίας. Η ομιλία ολοκληρώθηκε με το συμπέρασμα ότι το είδος της εσωτερικής σχέσης που μας προτείνει η κάθε θρησκεία αποτελεί απαράβατο όρο επιλογής μιας στάσης ζωής, η οποία προσδιορίζει το απόλυτα προσωπικό, πνευματικό μας στίγμα.

Το παρών στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση έδωσε και ο Συναγωνιστής και Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  Γεώργιος Γερμενής, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του παρομοιάζοντας τους Συναγωνιστές Εθνικιστές με ένα πύρινο ποτάμι ψυχών, το οποίο καθημερινά γίνεται όλο και μεγαλύτερο.  Ξεκαθάρισε ότι, υπό το άγρυπνο μάτι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κανείς δεν μπορεί πλέον να διαστρεβλώσει τις έννοιες της Πατρίδας , της Θρησκείας και της Οικογένειας. Γιατί πάνω απ’  όλα είναι το Έθνος!Κλείνοντας ο Συναγωνιστής τόνισε πως όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να πρεσβεύουμε τη συνέχιση της Φυλής και του Αίματος μας, το οποίο αποτελεί υψίστης σημασίας στόχο ζωής ενός Χρυσαυγίτη.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ –Ν.Ε  ΣΑΜΟΥ

Κανονικά διεξήχθη η αιμοδοσία συναγωνιστών στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Παρόλο τις συνεχείς αντιδράσεις  από την πλευρά των δήθεν ευαισθητοποιημένων που προσπάθησαν να εμποδίσουν αυτό το πραγματικά φιλάρετο έργο των ελλήνων εθνικιστών , να προσφέρουν το αίμα τους για τους Έλληνες που το έχουν ανάγκη , οι αιμοδότες της Χρυσής Αυγής δεν πτοήθηκαν και με το ζήλο που χαρακτηρίζει ένα Χρυσαυγίτη  ,γέμισαν την τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής με ελληνικό αίμα. Δεν θα τους κάνουμε ποτέ τη χάρη να υποχωρήσουμε από τα πιστεύω και τις δράσεις μας όσο προσχώματα και εάν μας βάζουν  και όση λάσπη και ψεύδη και αν διαδώσουν.

Ν.Ε. ΣΑΜΟΥ
Θεμιστοκλή Σοφούλη & Άρεως 1
Ώρες Κοινού: Σάββατο 19.00 – 22.00
Τηλ.: 6984 305181

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-boreiwn-proastiwn-samou#.UZUBubWePRM#ixzz2TTJRjVy7

Exit mobile version