Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα σενάρια “ρατσιστικής” βίας της ΝΕΤ

journalistΈλαμψε πάλι το μεγαλειώδες αντιρατσιστικό και κοινωνικό δημοσιογραφικό συναίσθημα της κυρίας Μάριον Μιχελιδάκη και του κυρίου Αντώνη Κουβαρά στην πρωινή εκπομπή “η ΝΕΤ στα γεγονότα”.
Η κυρία Μιχελιδάκη με το γνωστό περισπούδαστο και άκρως “αντικειμενικό” της ύφος ανακοίνωσε ότι νέο ρατσιστικό επεισόδιο συνέβη εχθές στο κέντρο της Αθήνας με θύμα έναν δεκατετράχρονο Αφγανό. Ο νεαρός είχε εισέλθει παράνομα με την μητέρα του στην Χώρα μας, αλλά η μητέρα του κατάφερε να διαφύγει στην Ελβετία, αφήνοντας τον εδώ μόνο του (!). Συγκεκριμένα, τον νεαρό πλησίασε μια ομάδα με μαύρα ρούχα (τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει;) και αφού τον ρώτησαν από που είναι, μόλις τους απήντησε απ’ το Αφγανιστάν, τον χαράκωσαν στο πρόσωπο. Μάλιστα η γλυκύτατη Μάριον ανέφερε και τον αριθμό των ραμμάτων. Τριάντα τον αριθμό.

Κατ αρχάς οφείλουμε να συγχαρούμε τους εξαίρετους μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης, κατά κόσμον δημοσιογράφους, που δεν ανέφεραν ότι “τον νεαρό πλησίασαν μέλη της Χρυσής Αυγής”. Παρόλο που η όλη γλαφυρή περιγραφή, χαρακτηρίζεται από μια εναγώνια προσπάθεια παραπομπής εμμέσως πλην σαφώς του περιστατικού στην Χρυσή Αυγή, θεωρούμε πρόοδο για τους αδρά αμειβόμενους θεράποντες της αστικής δημοκρατίας, για αυτά τα ανδρείκελα της δημοσιογραφίας, το γεγονός του ότι απέφυγαν να κατονομάσουν ευθέως τους δράστες του τραυματισμού του νεαρού Αφγανού. Εύγε! Αρχίσατε να μαθαίνετε, αλλά ακόμη θέλετε πολύ δρόμο.

Ειλικρινά θα επιθυμούσαμε πάρα πολύ να μάθουμε με την σειρά μας, όταν σε λίγες ημέρες αποκαλυφθεί, ότι και αυτό το “ρατσιστικό” επεισόδιο ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών συμμοριών στο κέντρο της Αθήνας ή τυχάρπαστων ανεγκέφαλων ηλιθίων, θα έχετε το σθένος να το αποχαρακτηρίσετε από την εντέχνως παραλλαγμένη πολιτική διάσταση που του προσδώσατε και να το ονομάσετε απλώς εγκληματικό. Κατ αρχάς αγαπητή κυρία Μιχελιδάκη, παρακαλώ ενημερώστε μας γιατί ίσως έχουμε ελλειπή πληροφόρηση. Το μαύρο χρώμα έχει ποινικοποιηθεί, ή έχει δια νόμου συσχετιστεί με τον ρατσισμό; Γιατί όταν χαρακτηρίζετε αρχής εξαρχής το συμβάν ως ρατσιστικό και αμέσως αναφέρετε ότι οι δράστες φορούσαν μαύρα ρούχα, συνειρμικά η σκέψη μας καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα.
Σύμφωνα λοιπόν με την λογική σας, οι ιερείς που φοράνε μαύρα ράσα είναι ρατσιστές, όπως και οι πενθούσες χήρες που φορούν μαύρα ιμάτια. Επίσης όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος την δεκαετία του 60 τραγουδούσε στην Μαύρη Θάλασσα “τα παιδιά με τα μαλλιά και με τα μαύρα ρούχα” πιθανότατα, με την λογική του παραλόγου που διέπει τον ενημερωτικό λόγο σας, προφητικά αναφέρονταν σε Χρυσαυγίτες.

Τώρα υπήρξαν μάρτυρες που είδαν, ή αναγνώρισαν τους θύτες και περιέγραψαν το περιστατικό; ‘Η το όλο “παραμύθι” στηρίχθηκε στην (καθ΄υπαγόρευση;) ομολογία του θύματος. Γιατί αν συμβαίνει αυτό, τότε η είδηση σας, εκτός από την συκοφαντία, το ψεύδος και την προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας χαρακτηρίζεται και από άκρατη δολιότητα. Άλλωστε σύμφωνα με δηλώσεις(!) του ο νεαρός, περιέγραψε ένα σχέδιο με δεντράκια και κλαδάκια και ένα σήμα που έφεραν στις μαύρες μπλούζες οι δράστες. Καταρχάς υπάρχει ποτέ περίπτωση ο οποιοσδήποτε που προτίθεται να προβεί σε εγκληματική συμπεριφορά να το διαπράξει φορώντας την «μπλούζα-σήμα κατατεθέν», δηλώνοντας δηλαδή την ταυτότητα του; Η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική. Εκτός αυτού και αυτό είναι το σπουδαιότερο, το ήθος και ο ανδρισμός των Ελλήνων Εθνικιστών, ακόμη και εν αμύνει ευρισκόμενοι, δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση να επιτίθενται  έξι άτομα, σε ένα δεκατετράχρονο παιδί.

Είναι δυνατόν ποτέ κάποιος λαθρομετανάστης, που τον κακοποίησαν οι ομόφυλοι του να τους καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές και αμέσως μετά να συνεχίσει να κυκλοφορεί στους δρόμους του κέντρου χωρίς πρόβλημα; Φυσικά και ποτέ δεν είναι δυνατόν, γιατί μόλις τον συναντήσουν οι καταγγελθέντες, ή άλλα μέλη της συμμορίας, αν δεν τον έχουν ήδη ανακαλύψει μέσω αναζήτησης, θα τον κάνουν κομμάτια. Όλοι γνωρίζουμε από άπειρα περιστατικά τι σεβασμό τρέφουν προς την ανθρώπινη ζωή όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι ασιάτες.

Τι είναι λοιπόν το πλέον ωφέλιμο γι αυτόν; Να δηλώσει ότι τον κακοποίησαν ρατσιστές. Σε τέτοια περίπτωση σχεδόν βέβαιο είναι, ότι θα σπεύσει άμεσα ο πολύς κύριος Δένδιας να του πάρει προσωπική κατάθεση, να του χορηγήσει άδεια παραμονής και ποιος ξέρει, ίσως του χορηγήσει και κάποιο αντιρατσιστικό επίδομα. Το μόνο που μένει να δούμε σε αυτόν τον τόπο είναι το προαναφερόμενο. Αλλά και να το δούμε με αυτή την οπερέτα κυβέρνηση δεν θα μας εκπλήξει. Και φυσικά κατόπιν ο πανάξιος υπουργός ΠΡΟ – ΠΟ με την ομολογία του δύστυχου κακοποιημένου νεαρού υπό μάλης, άμεσα θα ενημερώσει τον προϊστάμενο του, τον Ευρωπαίο επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων με το κακόηχο όνομα.

Κατόπιν τούτου, άρχισαν όλες οι βαθυστόχαστες και κατ επιλογή ανθρωπιστικού τύπου αναλύσεις, από τον κύριο Νικήτα Κανάκη των “Γιατρών του κόσμου” για την “ρατσιστική” βία ως καθημερινό φαινόμενο, για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά, γα την αδιαφορία και την αποδοχή της βίας από την κοινωνία και όλα τα συναφή. Μέσα από την εν λόγω σπαραξικάρδια ανάλυση του κυρίου Κανάκη, που αποκλειστικό σκοπό της είχε την θεαματική διόγκωση και επιπλέον συναισθηματική έξαρση του γεγονότος, ο τηλεθεατής εμμέσως πλην σαφώς οδηγείτο στο ακόλουθο συμπέρασμα. Πάλι οι “ναζιστές” Χρυσαυγίτες έκαναν το θαύμα τους…

Σαφώς και είναι τραγικό ένα δεκατετράχρονο παιδί να κακοποιείται με τέτοιο βάναυσο τρόπο, όπως τραγικό είναι μια δεκαπεντάχρονη κοπελίτσα να βιάζεται από ένα αλλοδαπό κτήνος στην Πάρο, όπως ένας συμπατριώτης μας να δολοφονείται εν ψυχρώ από Αφγανούς λαθρομετανάστες για μία κάμερα λήψης, λίγη μόνο ώρα πριν την γέννηση του παιδιού του, όπως επίσης ένα μοναχοπαίδι Ελληνόπουλο στην Πάτρα να δολοφονείται εν ψυχρώ από λαθρομετανάστες, εμπρός στην πόρτα του σπιτιού του. Κύριε Κανάκη δεν ενθυμούμαστε ποτέ γι αυτά τα εγκλήματα να κάνατε παρέμβαση. Εδώ ο ανθρωπισμός δεν πουλάει;

Το Κίνημα μας έχει πολλές φορές δηλώσει δημοσίως ότι είναι εναντίον της βίας από όπου και εάν προέρχεται, επίσης καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά, ότι το μεγάλο θύμα και ο μόνος που δέχεται ασύστολη ρατσιστική βία, τόσο από τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, όσο και από την ανθελληνική αστική δημοκρατία και την δοσίλογη αριστερά, είναι ο Ελληνικός Λαός με πρόσφατη απόδειξη τον εκκολαπτόμενο αντιρατσιστικό νόμο, βάσει του οποίου η αλλοδαπή βία θα υπερβεί κάθε όριο, με τις ευλογίες πλέον και την υποστήριξη της κυβέρνησης ανδρεικέλων. Επίσης, σθεναρά καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά τους μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης, οι οποίοι προσπαθούν να συκοφαντήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα και να αποδώσουν σε μέλη του, εγκληματικές ευθύνες, περιθωριοποιώντας το έτσι στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού. Η βδελυρή όμως τακτική της λασπολογίας που εφαρμόζουν για μια ακόμη φορά θα αποτύχει. Τέλος, ας το μάθουν και ας το κατανοήσουν άπαντες. Ο Εθνικισμός είναι αήττητος!

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-senaria-ratsistikhs-bias-ths-net#.UZUDTrWePRM#ixzz2TTL7cylE

Exit mobile version