Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι κανένας δεν πάτησε το πόδι του στην πορεία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Τα περιστέρια ήταν περισσότερα ακόμα και από τους έμμισθους “συνδικαληστάδες”

Μεταφέρουμε αυτούσια την είδηση όπως κυκλοφορεί στα καθεστωτικά ιστολόγια:

«Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Μηδενική είναι η συμμετοχή στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ αφού ούτε δέκα άτομα δεν έχουν συγκεντρωθεί στην Πλατεία  Κλαθμώνος όπου από τις 12:30 βρίσκεται σε… εξέλιξη η συγκέντρωση. Μάλιστα, στην πλατεία δεν βρίσκονται ούτε τα προεδρεία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ που προκήρυξαν σήμερα τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιστράτευση των καθηγητών.

Για την αποκραδιωτική εικόνα στην πλατεία Κλαυθμώνος στελέχη της ΓΣΕΕ έριχναν το φταίξιμο στους συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ λέγοντας ότι σε αυτούς ανήκει η ευθύνη για τη μαζικότητα της συγκέντρωσης. Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες η κόντρα των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων με την ΟΛΜΕ να ζητά από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Παρασκευή, αίτημα που έπεσε στο κενό. Οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να εκδώσουν ανακοίνωση καταγγελίας για την ΑΔΕΔΥ λέγοντας ότι με τη στάση της βοηθά την κυβέρνηση».

Οι καθηγητές φταίνε που δεν πήγε κανείς στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ”

Για ακόμα μια φορά ένα συλλαλητήριο των δυο μεγαλύτερων συνδικαλιστικών οργανώσεων της χώρας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία. Η εικόνα στην πλατεία Κλαυθμώνος ήταν τουλάχιστον απογοητευτική. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ είχαν προγραμματίσει για σήμερα συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος σε ένδειξη συμπαράστασης στην απεργία των καθηγητών. Όμως, οι δημοσιογράφοι ήταν περισσότεροι από τους συμμετέχοντες σε αυτό. Όπως τόνισαν και από τα 2 σωματεία, στην πλατεία, ή πέριξ αυτής βρίσκονταν κάποια μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων αλλά κανείς άλλος.

Πηγές και από την ΓΣΕΕ και από την ΑΔΕΔΥ λένε ότι για την αποτυχία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η ΟΛΜΕ η οποία είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά της για την απουσία στήριξης ειδικά από την ΓΣΕΕ στην απεργία της στις πανελλαδικές. Έτσι, το συλλαλητήριο δεν έγινε ποτέ, η απεργία της ΟΛΜΕ είναι παρελθόν και το συνδικαλιστικό κίνημα μετράει άλλη μια ήττα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pali-kanenas-den-pathse-to-podi-tou-sthn-poreia-ths-gsee-adedu#.UZUFWbWePRM#ixzz2TTNJDm8Q

Exit mobile version