Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοχή από ΣΚΑΪ και public issue: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σταθερά, εσωκομματικά προβλήματα μηδέν!

Σε ακόμα μία αναγκαστική (γιατί αλλιώς θα τους πάρουν με τις πέτρες…) παραδοχή της σταθερής ανόδου και εδραίωσης στην τρίτη θέση με διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής προχώρησε προ ολίγου ο ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας το μηνιαίο βαρόμετρο της Public Issue. Παρόλο που και αυτή η δημοσκόπηση ήταν φανερά ψαλιδισμένη (καθώς γνωρίζουμε καλά πως τα ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην κοινωνία ξεπερνούν το 15%, εκφράζοντας πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες), η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση με 11,5% στην πρόθεση ψήφου.
skai6

Συγκεκριμένα, τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 28%
ΝΔ 27,5%
Χρυσή Αυγή 11,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΚΚΕ 6,5%
ΑΝΕΛ 6%
ΔΗΜΑΡ 5,5%

Ξεπερνώντας το γεγονός πως τα ποσοστά των Πασόκ, ΑΝΕΛ, Δημάρ και ΚΚΕ βρίσκονται μόνο στην σφαίρα φαντασίας των δημοσκόπων και των αρχηγών τους, καθώς δεν έχουν κανένα έρεισμα στην ελληνική κοινωνία στεκόμαστε μόνο σε τρία σημαντικά ζητήματα που επισημάνθηκαν. Πρώτον, ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει (και πολύ περισσότερο από 0,5% που δείχνει η δημοσκόπηση. Δεύτερον, όπως επισήμανε και ο υπεύθυνος της Public Issue στο ποσοστό των αναποφάσιστων υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, καθώς λόγω του επικοινωνιακού πολέμου που διεξάγεται για το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών υπάρχει απόκρυψη ψήφου. Τέλος, η παρακάτω κάρτα ανέδειξε κάτι που το γνωρίζουν όλοι οι Χρυσαυγίτες, από τους βουλευτές, τα στελέχη και τους χιλιάδες ψηφοφόρους και οπαδούς. Χρυσή Αυγή σημαίνει εσωκομματικά προβλήματα μηδέν. Είμαστε όλοι μια ενωμένη γροθιά ενάντια στο σαθρό πολιτικό σύστημα μέχρι την τελική Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paradochh-apo-skai-kai-public-issue-h-chrush-augh-anebainei-stathera-eswkom#.UZU4pbWePRM#ixzz2TUGJ5y8J

Exit mobile version