Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Η μεγάλη απάτη των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή μόλις στο 14% και οι σχέσεις δημοσκόπων και κομμάτων, δεν μένουν κρυφές.Ο Γιώργος Βάμβουκας ήταν μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιος στο Συμβούλιο Επικρατείας, ύστερα από παράκληση του αυτοκόλλητου του κ. Πανά. Μετακόμισε όμως ως υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών Υποθέσεων του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» του κ. Ζώη. ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΘΑΥΜΑ!!! Στην δημοσκόπηση λοιπόν του κ. Πανιά, έλαβε ο νέος φορέας 2,1% !!! Από που όμως και πότε πρόλαβε να αντλήσει δύναμη, αυτό το νεοσύστατο πολιτικό κόμμα; Η απάντηση είναι προφανής, όπως είναι προφανής ο λόγος που φαίνονται να διατηρούν τις δυνάμεις τους και τα ποσοστά τους τα μνημονιακά κόμματα.

Γ.Γ

Ο λαθρο-Καμίνης επίτιμος προσκεκλημένος στην ναυαρχίδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Αγαπητοί μου συμπατριώτες. Εμάς όλους που υποστηρίζουμε την Χρυσή Αυγή αλλά και για όλο το σύνδεσμο λένε ότι είμαστε ρατσιστές και προσπαθούν ύπουλα να περάσουν νομοσχέδιο που θα βγάλει εκτός την Χρυσή αυγή. Το μυαλό τους και μια λίρα…. κάλπικη Ο πραγματικός λόγος είναι ότι τρέμουν βλέποντας πόσος κόσμος σιγά σιγά υποστηρίζει τους πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Ας δούμε τώρα τους καημένους τους Λαθρομετανάστες με αγάπη, γιατί όντως άνθρωποι είναι και αυτοί, παρότι εισέβαλαν ή τους έβαλαν τα καμάρια μας, λαθραία ΌΛΟΥΣ στην Ελλάδα, και παρότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν βρει τον εγκληματικό παράδεισο εδώ. Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα δεν εξέδωσε ποτέ μεταναστευτικό πρόγραμμα που ζητούσε εργάτες. Είναι όλοι τους, “νόμιμα” ή παράνομα εισβολείς !!! Εφόσον λοιπόν τους αγαπούν τόσο και θέλουν να τους προστατεύσουν οι πολιτικοί μας, αντί του αντιρατσιστικού νόμου κατά της χρυσής αυγής γιατί δεν ψηφίζουν έναν άλλο ώστε να έχουν όλοι οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες τα ίδια εργασιακά και χρηματικά δικαιώματα με εμάς τους Έλληνες; Τι εννοώ… να υποχρεώσει τους εργοδότες και να ελέγχει ταχτικά το κράτος ότι ο λαθρομετανάστης εργάζεται ίδιο ωράριο, παίρνει τα ίδια χρήματα, και ένσημα με τον Έλληνα, να φορολογήσει κανονικά τον λαθρομετανάστη όπως τον Έλληνα και μετά να δούμε ποιός θα εργάζεται και ποιός θα είναι άνεργος. Και για να ολοκληρώσω, Εχθές πήγα την πλατεία Εξαρχείων για μια δουλειά. Στην Οδό Στουρνάρη πλήθος κακόμοιρων λαθρομεταναστών πουλάει καθημερινά λαθραία τσιγάρα. (Αυτό και εάν λέγεται φοροδιαφυγή) Εάν πάει κάποιος άνεργος Έλληνας να κάνει το ίδιο πουλώντας οτιδήποτε νόμιμο εμπόρευμα για να ζήσει την οικογένεια του, πρώτα θα του κόψει κλήση η δημοτική αστυνομία και μετά θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Εφορία για φοροδιαφυγή. Γιατί λοιπόν για τους λαθρομετανάστες κάνουν τα στραβά μάτια; Η όλους ή  κανέναν στην τελική, αλλά…. ξέχασα…. οι λαθρομετανάστες είναι κακόμοιροι ενώ εμείς οι Έλληνες υπεράνω. Μια ευχή θα κάνω…. σύντομα με την βοήθεια του Θεού να κυβερνήσει την πατρίδα μας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος !!!

Λ.Ν.

Παραδοχή από ΣΚΑΪ και public issue: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σταθερά, εσωκομματικά προβλήματα μηδέν!

Ένας Ολλανδός “οικονομικός μετανάστης” που  δούλευε στο ξενοδοχείο ως κλόουν… μαχαίρωσε 12χρονο τουρίστα… ο οποίος χαροπαλεύει… Η ερώτηση είναι: μήπως φόραγε μαύρη μπλούζα;;; α όχι…ήταν από το 90% των εγκλημάτων που πραγματοποιούν μετανάστες στην χώρα μας…το γεγονός αυτό έχει προωθηθεί σε πολλές χώρες ενώ τώρα ξεκινά η τουριστική περίοδος…να τους χαίρονται τους λαθρομετανάστες τους…

Σ.Α.

Ο Σαμαράς «ανακάλυψε» σήμερα την Κίνα – O Ψυχάρης τακτικός επισκέπτης από το… 1973

Συχνότατα τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα μετά από δημοσκοπήσεις που φανερώνουν την άνοδο της παράταξης, είναι τα περιστατικά επιθέσεων σε αλλοδαπούς, με πιο πρόσφατο αυτό με τον 14χρονο αφγανό. Ο στόχος προφανής και δεν νομίζω ότι χρειάζεται περεταίρω ανάλυσης δεδομένου ότι άπαντες τον γνωρίζουμε. Αυτό, όμως που λίγοι έχουν μπει στη διαδικασία να σκεφτούν είναι το ποιοί αποτελούν θύματα των επιθέσεων, από ποιούς και το γιατί. Αν ρίξουμε μία ματιά σε αυτές τις υποθέσεις, εύκολα διαπιστώνουμε πως από το σύνολο των- προερχομένων από την Ασία και την Αφρική- λαθρομεταναστών, αυτοί που πέφτουν θύματα επιθέσεων προέρχονται από συγκεκριμένες χώρες. Πακιστανοί, Αφγανοί, Σύριοι, Αιγύπτιοι και Ιρακινοί. Δηλαδή όλοι τους προέρχονται από χώρες με έντονα εσωτερικά προβλήματα. Εμφυλίους, θρησκευτικές διαμάχες, ΝΑΤΟική κατοχή κλπ. κανενός δεν κίνησε την περιέργεια το γιατί; Η εξήγηση είναι μία και κάνει τον στραβό όποιος δεν την βλέπει. Ο χτυπούν τους σουνίτες τους σιίτες και οι αλαουίτες τους όποιους …ιτες μπορεί να υπάρχουν στη χώρα μας. Κανείς, όμως δεν δίνει σημασία στο ότι έχουν μεταφέρει τους εμφυλίους τους στην Ελλάδα. Και βέβαια κανένα από τα θύματα δεν λέει την αλήθεια. Ομερτά, την οποία όποιος σπάσει μόνο καλό τέλος δεν θα έχει. Και μην ξεχνάμε την εγκληματική οργάνωση “χαβαλά” που είναι για τα καλά ριζωμένη στην Ελλάδα. Εύκολος στόχος λοιπόν …κάποιοι με μαύρες μπλούζες που είναι βούτυρο στο ψωμί των συστημικών, απάτριδων, ανθελλήνων και εθνοπροδοτών που προσπαθούν να μας αμαυρώσουν. Τέλος, όσον αφορά στους υπολοίπους, δηλαδή νιγηριανούς, γκανέζους, αιθίοπες κλπ, αυτοί δεν πέφτουν θύματα γιατί τα χωράφια τους στο έγκλημα ( πορνεία, ναρκωτικά, λαθραία κλπ) τα έχουν χωρίσει ήδη με τα σπαθιά και τα τόξα προ διετίας στο κέντρο της Αθήνας. γι’ αυτό δεν αποτελούν στόχους …”ρατσιστικής” βίας.

Α.Δ

Κατάθεση Κασιδιάρη για το επεισόδιο στον ΑΝΤ1: Αρνήθηκε τη στημένη κατηγορία, ζήτησε να απαλλαγεί

Εύχομαι αυτό που κάποτε όταν ήμουν 20αρης, φάνταζε απίθανο και φανταστικό.. να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Θέλω στο κοινοβούλιο πλειοψηφία “ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ” βουλευτών.. Έτσι, απλά για να έρθουν τα πράγματα στη θέση τους! Προχώρα Αρχηγέ! Μαζί σου! Μέχρι τελευταίας ρανίδας!

Γιαννης Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-17-maiou-2013#.UZYTnbVM_RM#ixzz2TY3gMV00

Exit mobile version