Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμερικανοτουρκικό σχέδιο “Η μεγάλη αλβανία‘’

cameria

 

Το τελευταίο διάστημα η Τουρκία πολύ ορατά διεισδύει συστηματικά στους τομείς της οικονομίας και εκπαίδευσης στην Αλβανία. Επίσης, διαπιστώνεται από διπλωματικές πηγές η υπαγωγή της Αλβανίας, του Κοσσόβου και της Βοσνίας σε τουρκική ζώνη επιρροής. Περιττό να αναφερθεί ότι αυτή η υπαγωγή δεν μπορεί παρά να τελεί υπό την ευλογία των ΗΠΑ, αφού η Ουάσιγκτον θεωρεί την Τουρκία χώρα πρότυπο για τον ισλαμικό κόσμο.

Υπό τουρκική καθοδήγηση και χρηματοδότηση βρίσκονται και πολλά πολιτικά κόμματα της Αλβανίας και της Βοσνίας. Ένα από αυτά είναι και το αλβανικό κόμμα Aleanca Kugeci με αρχηγό τον Kreshnik Spahiu. O Spahiu είναι γνωστός για τον λυσσώδη αγώνα που διεξάγει κατά των Βορειοηπειρωτών. Πριν λίγο καιρό δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο  Reuters ότι η Αλβανία εκτείνεται πολύ πέρα από τα σημερινά της σύνορα. Το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ και οι συναντήσεις του με μέλη του Κογκρέσου έγιναν με μεσολάβηση και χρηματοδότηση του τουρκικού λόμπι της Αμερικής. Στα γραφεία του κόμματος Aleanca Kugeci στα Τίρανα κυριαρχεί λογότυπο όπου διακρίνονται Ελληνικά τοπωνύμια,όπως Korfuzi (Κέρκυρα), Janina (Ιωάννινα), Selaniku (Θεσσαλονίκη) και Cameria ( Ήπειρος).

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Berisha  επίσης προσφάτως αναφέρθηκε στην “Μεγάλη Αλβανία” έχοντας σε πίνακα πίσω του χάρτη με  την Ήπειρο να ανήκει στην χώρα του. Στο επίκεντρο του πολιτικού και δημοσίου διαλόγου λοιπόν στην Αλβανία εδώ και πολύ καιρό κυριαρχεί η λεγόμενη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”, η οποία θα προέλθει  κατ’αυτούς και από την προσάρτηση ελληνικών εδαφών μέσω ένοπλης δράσης. Ο εξοπλισμός των αλβανικών συμμοριών που δρουν στην χώρα μας καταμαρτυρεί ότι αυτή την χρονική στιγμή βρισκόμαστε στην αρχική φάση του αλβανικού σχεδιασμού σε ότι αφορά την Ελλάδα.

Σε ότι αφορά το Κόσσοβο τα σχέδιά τους, με την ουσιαστική προσάρτησή του στην Αλβανία, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την έκδοση κοινών σχολικών βιβλίων με τουρκική χρηματοδότηση, κοινό σύστημα παροχής ενέργειας που ελέγχεται από τουρκική εταιρεία και την κατασκευή αυτοκινητοδρόμου Δυρραχίου – Πρίστινα που πραγματοποιήθηκε από την κοινοπραξία Bechtel- Enka (αμερικανοτουρκική κοινοπραξία). Κάτι άλλο που θα πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας από αυτή την de facto ένωση Αλβανίας – Κοσσόβου είναι ότι το 2050 ο αλβανικός πληθυσμός των Βαλκανίων αναμένεται να φτάσει τα 8  εκατ.

Ο αλβανικός δημογραφικός καλπασμός σε σχέση με την εθνική μας πληθυσμιακή συρρίκνωση και τους λαθρομετανάστες αποτελεί μία “ βραδυφλεγή βόμβα”  στα σπλάγχνα της φυλής μας. Αυτή την  “βόμβα” πρέπει να την εξουδετερώσουμε πάση θυσία και άμεσα  αλλιώς οι επόμενες γενιές των Ελλήνων θα ομιλούν  Αλβανικά, Τούρκικα και άλλες ισλαμικές διαλέκτους. Η δημιουργία ισλαμικού τόξου Τουρκίας-Αλβανίας-Βοσνίας μέρος του οποίου είναι η “ Μεγάλη Αλβανία” δεν είναι μόνο έμπνευση των Νεοοθωμανών, οι οποίοι προσπαθούν να επιστρέψουν στα Βαλκάνια, ακολουθώντας το δόγμα Davutoglu και χρησιμοποιώντας την Αλβανία ως κράτος- προπύργιο εξωβαλκανικών συμφερόντων (bufferstate κατά τους Αμερικανούς). Κυρίως είναι σχέδιο των Αμερικανών οι οποίοι θέλουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Χερσόνησο του Αίμου και να ελέγχουν τα ενεργειακά κοιτάσματα και την στρατηγική διείσδυση της Ρωσίας προς την  Μεσόγειο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα προασπίσει με κάθε μέσο τα Εθνικά Συμφέροντα και τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τιμωρήσει τους ριψάσπιδες  πολιτικούς που δεν τολμούν και δεν θέλουν να αντισταθούν στα προφανή σχέδια των Τούρκων και των Αμερικανών στα Βαλκάνια με τα οποία αμφισβητούν την Εθνική μας Κυριαρχία και τα δικαιώματά μας στις Αλύτρωτες Πατρίδες.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/amerikanotourkiko-schedio-h-megalh-albania#.UZYWy7VM_RM#ixzz2TY6ysu7k

Exit mobile version