Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ «ΧΑΡΑΚΩΜΑ» ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ

mailΑγαπητοί φίλοι του Εθνικισμος.net

Οι εβραίοι της διεθνούς σε αγαστή συνεργασία με τους ελληνόφωνους του ΚΙΣ, και τα εδώδιμα τσιράκια τους, έχουν βάλει πρόσω ολοταχώς για την ανακοπή της ανοδικής πορείας της Χρυσής Αυγής (πάση θυσία) και κατ’ επέκτασιν βάλλουν (οι εβραίοι φυσικά) εναντίον της λύτρωσης του Ελληνικού Λαού απ’ την μάστιγα των τόκων τους και των εγκλημάτων τους ανά την υφήλιον. Διαβάζω το πρόσφατο “συμβάν” με τον “ανήλικο Αφγανό” (άραγε για αυτό και το “ανήλικος” να προστατεύσουν τα «προσωπικά του δεδομένα» μουτζουρώνοντας την ανύπαρκτη φάτσα του) που κάποιοι με δενδράκια και περίεργα σήματα στις “μαύρες” μπλούζες τους, τον …..ξυλοκόπησαν.

Το όλο “ρατσιστικό” συμβάν είναι βέβαια καπελωμένο από μια “έγκριτη αρχή” τους γιατρούς του κ…., εεε συγνώμη του κόσμου. Οπότε το γεγονός δεν δέχεται αμφισβήτηση και είναι κατοχυρωμένο διεθνώς. Μου ’ρχεται στην μνήμη λοιπόν, ένα άλλο παραπλήσιο γεγονός που ήταν δρομολογημένο απ τους ίδιους τους απογόνους των Χριστοκτόνων για το εν ψυχρώ αιματοκύλισμα του Ιρακινού Λαού.

Το 1991, επί προεδρίας του αρχιδολοφόνου πατρός Μπους, ο οποίος παρωτρυνόμενος και ωθούμενος απ’ τους εβραίους με την εισβολή του στο Κουβέιτ προετοίμασε την σήμερα επικρατούσα κόλαση στα αραβικά κράτη της Μέσης Ανατολής, η οποία κόλαση αγγίζει ΚΑΙ την Ευρώπη μέσω Ελλάδος και Κύπρου. Βλέπαμε τότε, λοιπόν, μια “νοσοκόμα” του Κουβέιτ κλαίγοντας να “εξιστορεί” στο Αμερικανικό κογκρέσο (Congressional Human Rights Caucus- Ανθρώπινα δικαιώματα ΚΑΙ ΕΔΩ) πως οι βάνδαλοι Ιρακινοί στρατιώτες πετούσαν τα μωρά απ τις θερμοκοιτίδες μέσα στα νοσοκομεία και τα άφηναν να πεθάνουν στο κρύο πάτωμα, ενώ έστελναν τις θερμοκοιτίδες στο Ιράκ. Αφού με αυτό το ψέμα οι πληρεξούσιοι των εβραίων Αμερικανοί, προξένησαν ακόμα μια εκατόμβη με θύμα τον Ιρακινό λαό (τότε), κατόπιν εορτής μάθαμε ότι είχαν προσλάβει μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων την Hill & Knowlton με πρωτοστάτη έναν αχρείο δολοφόνο Ούγγρο-εβραίο, ονόματι Τομ Λαντος και σοφίστηκαν να βάλουν την κόρη του πρέσβη του Κουβέιτ στην Ουάσιγκτον Saud bin Nasir Al-Sabah προσποιούμενη την νοσοκόμα “Nayirah” να διαβάλλει τον Ιρακινό Λαό και τον Σαντάμ Χουσεΐν, ο οποίος τότε έδιδε 10000 δολάρια στην οικογένεια κάθε Παλαιστινίου βομβιστή αυτοκτονίας που «έπαιρνε μαζί του» και εβραίους.

Παρακαλώ κάνετε Google έννοιες όπως Congressional Human Rights Caucus-Thomas Lantos-Hill & Knowlton-Nayirah-Kuwait κλπ, να δείτε τι θα σας βγάλει. Συγκρίνοντας τα δυο περιστατικά και βλέποντας την ίδια βδελυρή τακτική από τους ίδιους ανθρώπους είμαι πεπεισμένος ότι όλη αυτή η ιστορία με τον Αφγανό όχι μόνο είναι πλαστή, αλλά κάνει μπαμ από μίλια μακριά. Ψάξτε την και θα βγάλετε κελεπούρι. Πιθανώς ο Αφγανός να είναι πρίγκιπας σαν την Nayirah. Εκτός και είναι γιος του Χαμίντ Καρζάι… 

Φιλικά Πατρίκιος Στετσώνης – Σαρωνίδα Αττικής

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version