Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικής Θεσσαλονίκης

ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

 

Τα τελευταία χρόνια, στα χωριά του δήμου Βόλβης, Ασπροβάλτα, Σταυρό και Βρασνά, παρατηρείται μαζική εισροή αλλοδαπών-λαθρομεταναστών, οι οποίοι επιδίδονται στο λαθρεμπόριο διαφόρων ειδών.  Η δραστηριότητα αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμη περισσότερο το πενιχρό εισόδημα των νόμιμων Ελλήνων επιχειρηματιών και να οδηγούνται σε πλήρη απόγνωση οι νόμιμοι πλανόδιοι μικροπωλητές. Η παράνομη αυτή δραστηριότητα αφήνει παγερά αδιάφορους αρμόδιους φορείς όπως τις δημοτικές, αστυνομικές αρχές αλλά και τις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους. Με τον τρόπο αυτό πλημμυρίζει η τοπική αγορά με αμφιβόλου προελεύσεως προϊόντα, δεν κόβονται αποδείξεις, δεν αποδίδεται Φ.Π.Α., δεν φορολογούνται οι παράνομοι πωλητές και η οικονομική συρρίκνωση της τοπικής κοινωνίας γιγαντώνεται.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έστειλε επιστολές για το θέμα αυτό σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, καλώντας τις να επιβάλλουν τη νομιμότητα και να προστατεύσουν τον Έλληνα εργαζόμενο πολίτη, διεκδικώντας τα δικαιούμενα από το κράτος έσοδα.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άρχισε επίσης  ενημερωτική εκστρατεία με μεγάλη απήχηση στην Ασπροβάλτα και στον Σταυρό, καταγγέλλοντας το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών.  Ακολουθεί το ενημερωτικό έντυπο που διανέμεται προκειμένου ο καθένας να αναλογιστεί το δικό του μερίδιο ευθύνης για τη διάλυση της Πατρίδας μας και των τοπικών κοινωνιών.  Καθημερινά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, βρίσκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων που πλήττονται από το παραεμπόριο, τη λαθρομετανάστευση και την αναλγησία των αρχών.  Μέχρι τη Νίκη!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013, ο βουλευτής της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος παρέστη στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Αθανασίου και στην υποδοχή των λειψάνων του, στο χωριό Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2013, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίμησε τα 90 χρόνια της ίδρυσης της πόλης της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης με μια σεμνή τελετή και κατάθεση στεφάνου για τους ευεργέτες και συνιδρυτές της πόλης. Αναφορά έγινε στη μετάβαση των κυνηγημένων Ελλήνων από τις πατρογονικές εστίες της Μικράς Ασίας και του Πόντου στη μητέρα Πατρίδα καθώς και στη προσπάθεια που κατεβλήθη για επιβίωση και πρόοδο.  Μετά την τελετή, έξω από τα γραφεία του Κινήματος στη Νέα Μηχανιώνα, πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων, κυρίως ψαριών από τοπικούς αλιείς.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει καθημερινά την έμπρακτη στήριξή της σε όλους τους Έλληνες που έχουν ανάγκη και ζουν μέσα στην οικονομική ανέχεια εξαιτίας της προδοτικής στάσης όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων. Ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι καθημερινός και απλώνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-thessalonikhs#.UZZJb7VM_RM#ixzz2TYznWfdx

Exit mobile version