Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ. Ο. Καβάλας ομιλία με θέμα: «Ο αγωνιστής, η μάχη και η Ιδέα»

Kavala1

 

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2013, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, πραγματοποιήθηκε η ομιλία  μέλους του Κινήματος και Συναγωνιστή, Δημήτριου Μιμίδη, με θέμα: «Ο αγωνιστής, η μάχη και η Ιδέα».

Πριν από την κύρια ομιλία τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, Συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ο οποίος στην σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε επιγραμματικά στον σκοπό του Κινήματός μας, στον ασταμάτητο τριακονταετή Αγώνα και στην αυτόνομη πορεία του, πέρα και μακριά από την συστημική προπαγάνδα που θέλει την Χρυσή Αυγή να συνεργάζεται με άλλα κόμματα.

Μετά, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Δημήτριος Μιμίδης, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία  του ξεκινώντας από το τελικό ζητούμενο, που είναι η πραγμάτωση της Ιδέας και που αποτελεί τον σταθερό και φωτεινό στόχο μας. Η Ιδέα είναι το μόνο δεδομένο που μπορεί να κινητοποιήσει και να ενώσει διαφορετικούς ανθρώπους για την πραγμάτωση ενός απώτερου σκοπού, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Συναγωνιστής.

Για την πραγματοποίηση όμως αυτού του σκοπού, πρέπει να δοθούν πολλές μάχες και να γίνουν θυσίες. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να υπάρχει Πίστη στον Αγώνα και στην τελική Νίκη. Η προσπάθεια για την επικράτηση της Ιδέας να είναι συνεχής, ακόμη κι αν χρειαστεί πολλές φορές να αλλάξει το σχέδιο ή η στρατηγική που ακολουθείται.

Ο Συναγωνιστής Μιμίδης, αναφέρθηκε πολλές φορές στην σταθερή δυναμική που πρέπει να επιδεικνύει ο κάθε αγωνιστής και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Ο καθένας από μας πρέπει να γνωρίζει ότι η μάχη δεν έχει τέλος κι ότι ο Αγώνας δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια στάση ζωής.

Τ.Ο. Καβάλας
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-anatolikhs-attikhs-ka#.UZa4GbVM_RM#ixzz2TavNarra

Exit mobile version