Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 18 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Συναγωνιστές,

Μελετώ τελευταία το βιβλίο του στρατηγού Φράγκου με τίτλο “Ποιά Τουρκία ,Ποιοί Τούρκοι;”, και βρήκα γραμμένα επί λέξει τα εξής: …..Ήδη από το θάνατο του Βασιλείου Β’ (976-1025) αυξήθηκε σημαντικά η πίεση των φόρων που επιβάρυνε τους βυζαντινούς γεωργούς και επιβαλλόταν τόσο από το κράτος όσο και από την επαρχιακή αριστοκρατία. Η άθλια οικονομική κατάσταση της βυζαντινής αυτοκρατορίας δημιουργήθηκε από τη μείωση των κρατικών εισπράξεων, που πήγαιναν στα ταμία της φεουδαρχικής αριστοκρατίας και από τις αυξημένες δαπάνες γιά τους δημοσίους υπαλλήλους και την αυλή. Κρατήσεις σε χρήματα και σε αγαθά και πιεστικοί φόροι στο κράτος σε συνδυασμό με περιορισμούς της προσωπικής ελευθερίας τροφοδοτούσαν τη δυσαρέσκεια του μικρασιατικού πληθυσμού. Όταν λοιπόν διαπιστωνόταν πως και η αμυντική δύναμη του κράτους ήταν ανεπαρκής, οι γεωργοί έδειχναν συχνά τη διάθεσή τους να αλλάξουν κύριο……..
Φέρτε λοιπόν τα γεγονότα αυτά στη σημερινή Ελλάδα γιά να αντιληφθείτε πως επιχειρείτε η αποδόμηση της πατρίδας μας. Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται είτε ως φάρσα είτε ως τραγωδία.

Οι τρείς προδότες της μνημονιακής συγκυβέρνησης (Φον Αντωνάκης, Παχύδερμο, και κυρ-Φανούρης) ακολουθούν πιστά τη συνταγή των Σελτσούκων, αποδομούν την πατρίδα μας γιά να την παραδώσουν έτοιμη στα χέρια των σιωνιστών.

Ζήτω ο αρχηγός
Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Χ.Μ.

Οικονομολόγος

Οι Συριζαίοι φώναζαν “Χάιλ Χίτλερ” μέσα στη βουλή – Μια ζωή ψεύτες και προβοκάτορες!

Άρχισαν ήδη οι προκλήσεις σε συναγωνιστές-βουλευτές μας στη Βουλή από τους  ανεπάγγελτους καλοπληρωμένους «Βολευτές» και ανυπότακτους από το στρατό αφού ούτε την πατρίδα δεν υπηρέτησαν οι περισσότεροι ,όπως έκαναν τόσα εκατομμύρια Έλληνες! Ενώ ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί ,δεν έχουν δώσει δεκάρα τσακιστή από τις χρυσές αμοιβές τους για τόσους Έλληνες που πλήττονται από  ανεργία και εξαθλίωση! Οι δήθεν υπερασπιστές των λαϊκών στρωμάτων, κόπτονται μετά μανίας για τον αντιρατσιστικό νόμο και ξεπουλάνε την πατρίδα μας οδηγώντας στην απόλυτη φτώχεια τους Έλληνες! Τολμούν να επιβάλλουν τη δική τους πολιτική και νοοτροπία ακόμη και μέσα στη Βουλή υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα που υπηρετούν, καταπατώντας τα πάντα! Από που αντλούν το δικαίωμα; Άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και δυστυχώς προκαλούν τόσο άσχημα τον Έλληνα που υποφέρει που με αυτές τις ενέργειες δυναμιτίζουν το ήδη εκρηκτικό κλίμα! Δεν μας φτάνουν τόσα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα ,τώρα ασχολούμαστε και με τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και τους νόμους υπεράσπισης αυτών σαν να ανήκει η Ελλάδα στους λαθροεισβολείς! Ποιούς εκπροσωπούν όλοι αυτοί του συνταγματικού τόξου; Έλληνες; Γιατί σίγουρα μόνο για την πατρίδα και τους Έλληνες άνεργους και κακοπληρωμένους μισθωτούς και συνταξιούχους δεν ενδιαφέρονται! ΕΛΕΟΣ!ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ!ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! Η λύση είναι μία! ΨΗΦΟ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Α.Κ.

Πρωτοφανής λογοκρισία μέσα στην βουλή: Ξεφτιλίστηκε το πολιτικό κατεστημένο

Μπράβο! Μας κάνατε περήφανους και πάλι! Πρώτη φορά κάποιος λέει με το όνομά τους, τους προδότες της Βουλής! Συνεχίστε έτσι και είμαστε όλοι στο πλευρό σας.

Κ.Μ.

Το κόμμα της άρνησης της γενοκτονίας των Ποντίων χαρακτηρίζει ανεπιθύμητη την Χρυσή Αυγή!

Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα οποία περιστρέφονται γύρω από τη δίωξη ρατσιστικών επιθέσεων, ακόμα και φραστικών. Η προσβολή ατόμων στην βάση της καταγωγής και της εθνικής προέλευσης θα διώκεται ποινικά.

Με αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Ρουπακιώτης στοχεύει, όπως είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, να θωρακίσει τη χώρα από φαινόμενα ρατσισμού. Επίσης
στόχο του νομοσχεδίου αποτελεί η διάκριση της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και παράλληλα των ρατσιστικών φαινομένων.

Το επόμενο βήμα θα είναι να καταργηθούν οι δύο εθνικές εορτές της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίες εξυμνούν τον ρατσισμό καθώς επαινούν τους Έλληνες και καταφέρονται εναντίων πολιτισμένων λαών όπως οι Τούρκοι και οι Αλβανοί καθώς και συμμάχων όπως η Γερμανία και η Ιταλία. Φράσεις όπως αιμοσταγείς Τούρκοι, Αλβανοί κατσαπλίαδες, Ιταλοί μακαρονάδες ή Γερμαναράδες θα τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη και στέρηση της ιθαγένειας. Επίσης από τα σχολικά βιβλία θα
αφαιρεθούν αρχαιόέλληνες ρατσιστές όπως ο Μιλτιάδης, Λεωνίδας, Θεμιστοκλής, Αλέξανδρος και λοιποί που στράφηκαν ενάντια στους Πέρσες και Αφγανούς αδελφούς μας.

Δεν θα περάσει ο ρατσισμός των Ελλήνων και από τούδε και στο εξής οι λέξεις ελλάς και έλληνες θα αναγράφονται με μικρά και όχι κεφαλαία γράμματα καθώς το κεφαλαίο αρχικό γράμμα υποδηλώνει ρατσισμό.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θα περάσει η προσπάθεια σπίλωσης της Χρυσής Αυγής

Ο γραφικός Πάντζας θεωρεί τη βουλή θεατρική σκηνή και τον εαυτό του ακόμα για πρωταγωνιστή. Χρησιμοποιεί την πολιτική για να βγαίνει λίγι στο ”γυαλί”, αφού ως ηθοποιός ανήκει στο παρελθόν εδώ και αρκετές 10ετίες ο φουκαράς … Τον έχουν πάρει είδηση και οι σατυρικές εκπομπές της tv και δείχνουν αποσπάσματα, που όπου μιλά ο Τσίπρας, τρέχει δίπλα του ο Πάντζας για να τον πιάνει το πλάνο, αχαχουχα!… Πάλι ρεζιλεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ!!!… Η αποθέωση του επεισοδίου είναι που τα ΜΜΕ θεωρώντας βέβαιο πως το ”χά’ι’ Χίτλερ” ακούστηκε από τα χείλη κάποιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, έδωσαν ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής. Το αποτέλεσμα ήταν να γελοιοποιηθούν!!!

M.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-18-maiou-2013#.UZa6GrVM_RM#ixzz2TawY0gBq

Exit mobile version