Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ακατάβλητη προσήλωση στα Ιδανικά

ΙΔΑΝΙΚΑΗ μεταπολιτευτική, πολιτική-κοινοβουλευτική ζωή της χώρας μας παρουσιάζει  ιδιαίτερο ενδιαφέρον το οποίο παραπέμπει κάλλιστα σε τηλεοπτική σαπουνόπερα ολκής. Τεράστια οικονομικά σκάνδαλα εις βάρος του πολύπαθου ελληνικού λαού, παραιτήσεις-αποχωρήσεις στελεχών (προς χάριν φτηνού εντυπωσιασμού, ή απλά για να σώσουν τα πολιτικά τους κουφάρια), δημιουργία κομματιδίων-εταιριών με απώτερο σκοπό συνήθως κάποια παχυλή κρατική επιχορήγηση, διάλυση αυτών και επιστροφή στην αρχική κομματική μήτρα προς χάριν της καρέκλας, άγριες κόντρες υποψήφιων πολιτικάντηδων για μια θέση στα ψηφοδέλτια, μεταγραφές ποδοσφαιρικής(!!!) λογικής, ατέρμονες τηλεοπτικές συνεντεύξεις άνευ ουσίας και παντελής έλλειψη ήθους και αξιών.

Το αποτέλεσμα αυτών των καθεστωτικών τακτικών οδήγησε με ακρίβεια στη πλήρη εκρίζωση κάθε ιδεολογικού υπόβαθρου, στη πολιτική πενία και στη πλήρη παρακμή και απαξίωση του σύγχρονου κοινοβουλευτισμού. Απέναντι σε όλο αυτό το μίζερο, σαθρό πολιτικό συρφετό στέκεται το κίνημα της Χρυσής Αυγής. Περήφανο, ευθυτενές και ακατάβλητο στο πέρασμα των χρόνων  αποτελεί σήμερα το μοναδικό φάρο αξιών ενάντια στην ανθελληνική λαίλαπα του σάπιου μεταπολιτευτικού κοινωνικού ιστού.

Στεκόμαστε μακριά από κάθε λογής ψηφοθηρικές λογικές, στεκόμαστε αλώβητοι κόντρα σε οποιαδήποτε πλουτοκρατική-συστημική αλλοτρίωση, είμαστε το ποτάμι της ολοκληρωτικής επιστροφής των χαμένων ιδανικών του Ελληνισμού. Τα κρατικά τσιράκια και τα θλιβερά φαντάσματα του μπολσεβικισμού μας πολεμούν καθημερινά με ανυπόκριτη λύσσα εντός και εκτός κοινοβουλίου. Αυτό σημαίνει ότι μας φοβούνται Αυτό σημαίνει ότι πάμε καλά.

Δεν επαναπαυόμαστε όμως για κάθε μάχη που κερδίζουμε. Αντίθετα οπλιζόμαστε με περίσσια θέληση, αντλούμε δύναμη από την αστείρευτη πηγή των Αξιών μας και βαδίζουμε μπροστά. Γιατί για μας τους χρυσαυγίτες δεν υπάρχει άλλη οδός. Μέχρι τη τελική Νίκη!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Χρήστος Νάστος
Τ.Ο. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-akatablhth-proshlwsh-sta-idanika#.UZdCMLVM_RM#ixzz2TdIdcWoQ

Exit mobile version