Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελλάδα ψήφισε στον ΟΗΕ υπέρ των ισλαμιστών – τρομοκρατών της Συρίας

antartes-syria__article (1)Ο τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ και το κυρίως θέμα των συζητήσεων με τον Ομπάμα ήταν η κρίση στην Συρία. Οι δύο τους συμφώνησαν ότι ο νόμιμος πρωθυπουργός της Συρίας Ασσάντ θα πρέπει να αποχωρήσει από την εξουσία. Δεν ανακοίνωσαν βέβαια επισήμως τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί αυτό,

αλλά η συνταγή είναι γνωστή και ήδη εφαρμόζεται στην Συρία, όπως εφαρμόστηκε πριν και σε άλλα κράτη οι ηγέτες των οποίων δεν υπέκυπταν στην εφαρμογή της  γεωπολιτικής  στρατηγικής  των Αμερικανών ή και της Παγκοσμιοποίησης.

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ο Ομπάμα με τον Ερντογάν (16.05.2013) τόνισαν ότι “η Συρία πρέπει να απελευθερωθεί από την τυραννία του Ασσάντ‘’ και ότι  “η τυραννία και η δικτατορία στην Συρία πρέπει να αντικατασταθεί με την δημοκρατία‘’. Οποία ειρωνεία! Η Τουρκία η οποία είναι υπεύθυνη της γενοκτονίας των Ποντίων και των Αρμενίων, της σφαγής και τον διωγμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, της σφαγής και τον  διωγμό των Κωνσταντινοπολιτών, της σφαγής και τον διωγμό των Κούρδων και των Αλεβιτών ,η Τουρκία  που σήμερα εκπαιδεύει και προωθεί στην Συρία ισλαμιστές φονιάδες-κανίβαλους για να αποσταθεροποιήσουν το καθεστώς του Ασσάντ ομιλεί ανερυθρίαστα περί τυραννίας και δικτατορίας υπερασπιζόμενη την δημοκρατία! Οι συνομιλίες Ομπάμα – Ερντογάν σηματοδοτήθηκαν και από ένα άλλο γεγονός. Μία ημέρα πριν την άφιξη του τούρκου πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον, ο ΟΗΕ στις 15.04.2013 εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο καταδικάζεται η κυβέρνηση της Συρίας και απαιτεί την άμεση απομάκρυνση του σημερινού καθεστώτος. Το αίτημα για το ψήφισμα υποβλήθηκε από τα κράτη του αραβικού Κόλπου, που παρεμπιπτόντως όλα είναι τυραννικά καθεστώτα, και που χρηματοδοτούν τους ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι δρουν ως δήθεν  “απελευθερωτικός στρατός “ στην Συρία. Είναι τα ίδια κράτη που χρηματοδοτούν τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες για να εισβάλλουν στην χώρα μας.

107 κράτη της ολομέλειας του ΟΗΕ ψήφισαν υπέρ της έγκρισης του ψηφίσματος και 133 κατά. Φυσικά και ο εκπρόσωπος της μνημονιακής συγκυβέρνησης στον ΟΗΕ ψήφισε υπέρ της καταδίκης της Συρίας και της απομάκρυνσης του Ασσάντ. Δηλαδή συμφώνησε να συνεχίσουν οι ισλαμιστές-κανίβαλοι να βιάζουν, να σκοτώνουν, να καίνε εκκλησίες και άλλα πολλά στα οποία έχουμε αναφερθεί. Με την απόφαση του Σαμαρά, Αβραμόπουλου και των λοιπών υπαλλήλων της τρόικα να ψηφίσουν ΝΑΙ στην καταδίκη της Συρίας πιστοποιείται για μία ακόμη φορά η καθυπόταξη της Ελλάδας στα στρατηγικά σχέδια των Αμερικανών και των Τούρκων. Είναι φυσικό όμως ένα “νεκρόφιλο” και “κανιβαλιστικό” πολιτικό σύστημα να έχει “ηγέτες σκουπίδια” γιατί τέτοιους χρειάζεται η διεθνής τοκογλυφία για να υλοποιήσει τα σχέδιά  της.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει ότι με την στάση της στην κρίση της Συρίας η κυβέρνηση συνεπικουρεί την Τουρκία να διεκδικήσει τον ρόλο του τοποτηρητή στην Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο. Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αντισταθεί στις ενέργειες που γίνονται για την εγκαθίδρυση ισλαμικού θεοκρατικού τόξου τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ellada-pshfise-ston-ohe-uper-twn-islamistwn-tromokratwn-ths-surias#.UZdE7rVM_RM#ixzz2TdLbwltP

Exit mobile version