Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ληστεία τράπεζας με λεία 1 εκατ. ευρώ – Δράστες οι αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι ο ένας από τους δύο δράστες της ληστείας που σημειώθηκε την Πέμπτη σε υποκατάστημα τράπεζα στη Λάρισα με λεία 1.000.000 ευρώ.

Οι δύο ένοπλοι άντρες με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στην Εθνική Τράπεζα της Λάρισας, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης και απειλώντας τους υπαλλήλους με καλάσνικοφ και πιστόλι, απέσπασαν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ! Ο ένας από τους δύο δράστες πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκαλώντας τον τρόμο στους πελάτες της τράπεζας και

τους υπαλλήλους. Αφού ακινητοποίησαν με καλάσνικοφ τον διευθυντή και τους υπαλλήλους, κατευθύνθηκαν στα γκισέ της τράπεζας, πήραν τα χρήματα που είχαν οι ταμίες και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κεντρικό ταμείο, το οποίο και άδειασαν. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ως οι ληστές δεν έφυγαν από την πλαϊνή είσοδο της τράπεζας, από την οποία εισήλθαν καθώς ήταν ανοιχτή, αλλά ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και πήδηξαν σε παρακείμενη νεοαναγειρόμενη οικοδομή.

Οι αλβανοί δραπέτες μετά την ληστεία στο Περιστέρι μετακόμισαν στην κεντρική Ελλάδα. Μάλιστα ήταν παρόντες στη Λάρισα, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακρύτερα από εκεί που ξεκίνησαν, την αιματηρή απόδραση από τις φυλακές των Τρικάλων. Οι 11 αλβανοί δραπέτες από την ημέρα που δραπέτευσαν με οργανωμένη στρατιωτικού τύπου επιχείρηση κυκλοφορούν ελεύθεροι διαπράττοντας συνεχώς ληστείες και δολοφονίες. Η δράση τους έχει πολλά κοινά σημεία με τις ληστείες και το αντάρτικο πόλεων των αναρχικών το οποίο υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια υπό την ανοχή του κράτους. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στις τάξεις των αναρχικών έχουν ενταχθεί πολλοί αλβανοί δεύτερης γενιάς, μάλιστα υπάρχουν και προφυλακισμένοι αλβανοί μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Δυστυχώς δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή σπείρα αλβανών ληστών αλλά με μια οργανωμένη παραστρατιωτική ομάδα αλβανών η οποία διαπράττει ληστείες απελευθερώνει φυλακισμένα μέλη της με οργανωμένες επιχειρήσεις και δολοφονεί στο διάβα της ανυποψίαστους Έλληνες.

ΔιαΒρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέου τύπου αντάρτικο πόλεων με εμφανή τα σημάδια του αλβανικού επεκτατισμού όπου ακόμα και αλβανοί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας κρύβουν και βοηθούν την συγκεκριμένη ομάδα. Πλέον οι αλβανοί δραπέτες όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά έχουν μαζί τους ένα  πολύ σημαντικό ποσό το οποίο ανοίγει τον δρόμο για να επεκτείνουν ανεξέλεγκτα την εγκληματική τους δράση. Οι αλβανοί εγκληματίες έχουν που έχουν εισβάλει στη χώρα μας αποτελούν τον νούμερο ένα δημόσιο κίνδυνο. Το αποτυχημένο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ αγνοεί τις λεπτομέρειες για αυτό το εθνικό ζήτημα. Η λύση είναι μία: Σκληρή καταστολή όλων των εγκληματιών που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ζούγκλα. 

Διαβάστε περισσότεραhttp://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lhsteia-trapezas-me-leia-1-ekat.-eurw-drastes-oi-albanoi-drapetes-twn-fulak#.UZdHRrVM_RM#ixzz2TdOCU1be

Exit mobile version