Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κόβουν με τον… μπαλτά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και πάλι δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια!

Ο πανικός του συστήματος για την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος (την οποία επιτείνουν οι ξοφλημένοι πολιτικάντηδες με τις αποτυχημένες προβοκάτσιες) έχει αρχίσει να διαφαίνεται από την έλλειψη ψυχραιμίας συλλήβδην του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, που συνεπικουρείται πνέοντας τα λοίσθια από τα αργυρώνητα ΜΜΕ και τους δημο-κλόπους.

Σε μια νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Μetrisis που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται σταθερά τρίτη δύναμη με αυξητικές τάσεις και διψήφια ποσοστά που αγγίζουν το 10%. Να ξέρουν όμως οι δημο-κλόποι πως ξέρουμε πολύ καλά πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πάρα πολύ ψηλότερα, γεγονός που έχει αναγκάσει το σύστημα σε συνδυασμό με το περιβόητο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο που ακόμα είναι στα σκαριά, να βγάζει μια προβοκάτσια την ημέρα.

Στην πρόθεση ψήφου λοιπόν τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ 21,4%
ΣΥΡΙΖΑ 20,4%
Χρυσή Αυγή 10%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,6%
ΚΚΕ 4,6%
ΔΗΜΑΡ 4,5%
ΠΑΣΟΚ 4,2%
Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα 1,9%
Σχέδιο Β’ 1%
Αδιευκρίνιστη ψήφος 21,7%
Άλλο κόμμα επιλέγει το 3,9%

Προφανώς το κομμένο ποσοστό της Χρυσής Αυγής κρύφτηκε από τους “δημοσκόπους” στην αδιευκρίνιστη ψήφο. Να τους το διευκρινίσουμε λοιπόν εμείς: Ξέρουμε την δυναμική μας, οι Έλληνες ολοένα αφυπνίζονται και πυκνώνουν τις τάξεις μας, ο Αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον ζυγό των ξένων τοκογλύφων και των ντόπιων υποτακτικών τους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και είναι θέμα χρόνου με την βοήθεια του Θεού και την βούληση του Λαού να φτάσουμε μέχρι την Νίκη!

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/koboun-me-ton…-mpalta-kai-pali-den-mporoun-na-krupsoun-thn-alhtheia#.UZfaELVM_RM#ixzz2TfvlZT28

Exit mobile version