Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανιβαλισμοί από ισλαμιστές στη Συρία – Μούγκα στο ελλαδιστάν και την “πολιτισμένη Δύση”

syria__article

 

Βίντεο με ευνουχισμούς, κανιβαλισμούς και αποκεφαλισμούς από ισλαμιστές “αντικαθεστωτικούς” έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο και κανένα ΜΜΕ στη χώρα μας δε λέει λέξη. Ακόμα και ο μακελάρης της Χομς, που κατακρεούργησε το σώμα νεκρού στρατιώτη και δάγκωσε την καρδιά του, έδωσε… συνέντευξη, όπου απειλεί ότι θα συνεχίσει τις θηριωδίες!

Την ίδια ώρα κυκλοφορεί νέο βίντεο στο διαδίκτυο με δύο ευνουχισμένους αιχμαλώτους, ο ένας εκ των οποίων παραμένει εν ζωή, ενώ είναι σχεδόν αποκεφαλισμένος και “αντάρτες έχουν καρφώσει το κεφάλι του με ξύλο!Εδώ δεν πρόκειται πλέον για εμφύλιο πόλεμο. Πρόκειται για σφαγή από στυγνούς εγκληματίες με πρόσχημα τη θρησκεία. Αυτοί είναι βέβαια οι φυσικοί αυτουργοί. Υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που τους πλήρωσαν, τους εξόπλισαν, και τους έστειλαν να ρημάξουν μια πλούσια χώρα, με στόχο στη συνέχεια να την υποτάξουν.

Σιωνιστές, τούρκοι και αμερικανοί όμως φαίνεται πως αποτυγχάνουν παταγωδώς στη Συρία, γι’ αυτό και η μαύρη προπαγάνδα κατά του Άσαντ σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο ξεπερνά κάθε όριο. Την ίδια ώρα, τα στυγερά εγκλήματα των “αντικαθεστωτικών” και των ξένων πρακτόρων, θάβονται στις… πολιτισμένες χώρες. Απόλυτη σιωπή και στο ελλαδιστάν, ενώ η πολιτική ηγεσία μας (Σαμαράς, Αβραμόπουλος) ξεφτιλίζεται για πολλοστή φορά από την ανικανότητα και την ανυπαρξία της.

Η Χρυσή Αυγή, σεβόμενη το κοινό της, επιλέγει να μη δημοσιεύσει τα επίμαχο βίντεο, με τις πραγματικά φρικιαστικές εικόνες βασανιστηρίων. Δηλώνουμε απερίφραστα πως ως πολιτικό Κίνημα σεβόμαστε απόλυτα την νόμιμη συριακή κυβέρνηση και υποστηρίζουμε τον αγώνα του συριακού λαού για εθνική ανεξαρτησία υπό την καθοδήγησή της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kanibalismoi-kai-eunouchismoi-apo-islamistes-sth-suria-mougka-sto-elladista#.UZfmOLVM_RM#ixzz2Tg8mt0X9

Exit mobile version