Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 19 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για τις αντιδράσεις σας στη Βουλή! Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι όταν έχεις να κάνεις με συστημικά ζώα που κόβουν και ράβουν, δε μπορείς να αναπτύξεις κανέναν ιδιαίτερα μεγάλο διάλογο και φάνηκε! Θεώρησαν επειδή έτσι τους σηκώθηκε υβριστικό το “Mr Τσίπρας”. Αναρωτιέμαι ποια είναι η ύβρις… Το Mr ή το Τσίπρας…. Οι λογομαχίες που υπήρχαν στη βουλή και αντάλλαζαν οι “κολοσσοί” του ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς και τα πικρόχολα σχόλια μεταξύ τους, (άσχετα αν την επόμενη ώρα πίνανε τσίπουρα μαζί και γελούσαν με τον ελληνικό λαό που τρώει όλο αυτό το θέατρο) δεν στάθηκαν ποτέ ικανά να διώξουν έστω και έναν έξω από τη βουλή. Ούτε την Κανέλλη, η οποία όχι ύβρεις έχει πει στα έδρανα, έχει κουβαλήσει ψωμιά, γάλατα, κλπ κλπ…

Σαν οπαδός σας, εκλιπαρώ αυτό το επεισόδιο να μη το αφήσετε να περάσει έτσι και να διεκδικήσετε την τιμωρία του Προέδρου ο οποίος εφάρμοσε “νόμο” χωρίς να υπάρχει καμία ύβρης και κανένας λόγος να τον εφαρμόσει.

Με τιμή Α.Α.

Η Bild γλείφει τον Σαμαρά – Ο Έλληνας εξαθλιώνεται περισσότερο

Τα συγχαρητήριά μου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!! Επιτέλους ακούγονται και αντρικές φωνές στη Βουλή. Το Ελληνικό Τόξο δεν θα νικηθεί ποτέ, γιατί είναι το πανάρχαιο τόξο του Οδυσσέα, με το οποίο κατατρόπωσε τους “μνηστήρες” της Πηνελόπης της πιστής συζύγου του. Ολοι ξέρουμε ποιοί είναι οι μνηστήρες, η Πηνελόπη είναι η Ελλάδα και το τόξο του Οδυσσέα είναι όλοι οι Ελληνες που αγαπούν την Ελλάδα. Ζήτω το Εθνος! Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, γιατί είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.

Μ.Α.

Κόβουν με τον… μπαλτά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και πάλι δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια!

Ο Μούιζνιεκ που ήρθε στην Ελλάδα πρόσφατα είναι φανερό ότι έδωσε  τη διαταγή για τελική εξόντωση του τελευταίου Ελληνικού οχυρού, δηλαδή της Χρυσής Αυγής. Αμέσως μετά, άρχισαν να σχεδιάζουν τον βρωμερό νόμο που τους έδωσαν το αφεντικό τους και να ρίχνουν συνέχεια προβοκάτσιες κατά του κινήματος. Θα πρέπει όλοι οι συναγωνιστές να βρίσκονται σε εγρήγορση. Πολύ φοβάμαι ότι θα προσπαθήσουν συντομότατα μαύρα μεσάνυχτα και εντελώς αιφνιδιαστικά να μας βγάλουν εκτός νόμου. Δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τη Χρυσή Αυγή να υπάρχει για πολύ καιρό ακόμη. Είναι το μόνο που στέκεται στο δρόμο τους για την τελειωτική καταστροφή μας σαν έθνος. Εύχομαι καλή δύναμη και να ξέρετε ότι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μαζί σας. Οι υπόλοιποι προσκυνημένοι ξέρω καλά ότι ούτως ή άλλως δεν σας αφορούν. Ούτε κι εμένα…

Ε.Ε.

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην Θεσσαλονίκη

Ευτυχώς που υπάρχει ο βόρβορος του “δημοκρατικού τόξου” και μας δείχνει το σωστό δρόμο. Οι αντιρατσιστικοί νόμοι που στοχοποιούν το κίνημα καθώς και ο εμετός και η δύσοσμη λάσπη που εκτοξεύουν εναντίον μας, δηλαδή εναντίον του Ελληνικού λαού, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο επιθανάτιος ρόγχος ενός πολιτικού συστήματος που καταρρέει και δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί σ΄αυτό που έρχεται.Να συνεχίσουμε έτσι μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

Τ.Τ.

Ανοιχτή εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στις Αχαρνές (19/5,7:30 μ.μ.)

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

 

Παρατηρώντας όλα τα θλιβερά περιστατικά και γεγονότα που βιώνουμε όλοι μας, συνειδητοποιώ κάθε μέρα και περισσότερο πόσο τεράστια ανάγκη έχει το σύστημα εξουσίας την χρήση του ευφημισμού στην καθημερινή του πρακτική. Πως χειρίζεται άψογα το μεγαλύτερο εργαλείο απονεύρωσης συνειδήσεων και εγκεφάλων. Πόσο εξοικειώνει τον απλό άνθρωπο με φράσεις , έννοιες και πράξεις που πριν λίγες δεκαετίες θα προκαλούσαν τεράστιες κοινωνικές εξεγέρσεις, με ανυπολόγιστη κλίμακα βίας..Η τεχνική του να κάνεις το άσπρο -μαύρο δεν είναι απλή δουλειά…Χρειάζεται απόλυτη εξειδίκευση από πραγματικούς μάστορες του λόγου και μια υπομονετική διεργασία πολλών ετών , για να κάνεις το μυαλό του απλού ανθρώπου να συνηθίσει στο άκουσμα όμορφων εκφράσεων και λέξεων που ακυρώνουν την ουσία των αληθινών νοημάτων..Έτσι , συνηθίσαμε να μην αντιδρούμε όταν η κλεψιά του δημοσίου κορβανά βαφτίστηκε διασπάθιση, υπεξαίρεση, ατασθαλία. Να μας μιλάνε για τις κρυστάλλινες διαδρομές τους στο πολιτικό γίγνεσθαι , τα μεγαλύτερα τρωκτικά που γνώρισε αυτός ο τόπος..Να μην αντιδρούμε όταν χρηματοδοτούνται παραστάσεις αποβρασμάτων που τολμάνε να ξεφτιλίζουν έναν από τους μεγαλύτερους ήρωες του 1821, τον Αθανάσιο Διάκο..Συνηθίσαμε να βλέπουμε τροφαντούς κυρίους με απίστευτες σαπιοκοιλιές να μας κουνάνε απειλητικά το δάχτυλο και να μας υπενθυμίζουν ότι, μαζί τα φάγαμε. Συνηθίσαμε να ακούμε ότι οι κίναιδοι λέγονται πια gays ,  η σαπίλα που μας καταδικάζει κάθε μέρα σε θάνατο λέγεται πολιτική ζωή του τόπου κτλ.

Μακράν κορυφαίοι όμως και δάσκαλοι πραγματικοί του είδους, είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο χώρο της θολοκουλτουριάρικης αριστεράς, είτε πρόκειται για την δογματική σταλινική κάστα του Περισσού, είτε για το ασυμάζωμα των διαφόρων συνιστωσών που αποτελούν το απόκομμα του Sir Alexis, είτε για τον εσμό των ιοβόλων ανθελλήνων της ΔΗΜΑΡ. Εκεί ποντάρουν όλοι αυτοί . Στους απονευρωμένους εγκεφάλους όλων αυτών , που λόγω των μεγάλων δόσεων ευφημισμού, δεν αντέδρασαν όταν κάποιος απίστευτος παραλίας έγραψε ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήτανε gay (SICK !!). Kανένας δεν αντέδρασε όταν μια ξινή κυρία, έγραψε σε σχολικά βιβλία, ότι στην Σμύρνη το 1922 απλώς συνέβη ένας συνωστισμός. Ισως να ξέχασε να γράψει ότι η Σμύρνη κάηκε από κάποιο αποτσίγαρο που πέταξε κάποιος θεριακλής πρόσφυγας. Οψόμεθα κυρία Ρεπούση !! Ίσως σε κάποιο από τα επόμενα βιβλία σας το μάθουν και αυτό τα ελληνόπουλα. Και φυσικά κανένας δεν αντιδράει ακούγοντας πρόσφατα τον κύριο Διαμαντόπουλο, τον γνωστό διάττοντα αστέρα να μας πληροφορεί ευθαρσώς, ότι για την γενοκτονία των Ποντίων , δεν ευθύνονται οι καλοί και φιλάνθρωποι Τούρκοι. Όχι βέβαια !!! Λάθος την μάθατε την ιστορία κύριοι. Οι Πόντιοι φταίνε, οι αιμοσταγείς και φονιάδες Πόντιοι οι οποίοι κατακρεούργησαν αθώους μουσουλμάνους Τούρκους, τους καλούς τους γείτονες με τους οποίους συμβίωναν ειρηνικά, και απλά τέλος πάντων, υπέστησαν κάποια μικρά αντίποινα.. ..Ν α σαι καλά κύριε Διαμαντόπουλε !! Σ΄’ ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια !! Γιατί εμείς άλλα είχαμε ακούσει τόσα χρόνια και παρ ολίγον να πηγαίναμε να τιμήσουμε την μνήμη των 353.000 Ποντίων που κάποιοι λένε ότι σφάχτηκαν από τους τσέτες του Τοπάλ Οσμάν. Τι κακόβουλος κόσμος !!

Ξύπνα ΕΛΛΗΝΑ !!! Άνοιξε επιτέλους τα μάτια σου . Αν αυτοί οι λακέδες του σιωνισμού είχαν ψυχή και καρδιά, ας πηγαίνανε πριν μερικές δεκαετίες στα προσφυγικά της Νέας Σμύρνης η στις παράγκες της Καλογρέζας να μιλήσουν στους πρόσφυγες για συνωστισμό. Ας πηγαίνανε στην Καλαμαριά να πούνε στους Πόντιους ότι οι πατεράδες τους ήταν σφαγείς και απλά πλήρωσαν για τα εγκλήματα που διέπραξαν εναντίον του άοπλου Τουρκικού πληθυσμού..Δεν το κάνανε ποτέ, γιατί το μυαλό και τα μάτια εκείνου του κόσμου ήταν γεμάτο με εικόνες φρίκης, με τσέτες που πετάλωναν πόδια Ελλήνων όπως κάνανε και στα άλογα τους, με χιλιάδες βιασμένα κορίτσια και αγόρια στο νεκροταφείο της Σμύρνης, με ατέλειωτες ώρες αγωνίας και πόνου, με τις φλόγες και την μυρωδιά του πετρελαίου, που εξαφάνισε τα 3/4 της πιο πλούσιας ελληνικής πόλης. Δεν τόλμησαν να το κάνουν τότε, γιατί ξέρανε τι τους περίμενε. Τολμάνε όμως και το κάνουν σε σένα, που δεν ζεις πια στις παράγκες αλλά στο χλιδάτο διαμέρισμα που δανείστηκες από την τράπεζα με αποπληρωμή σε 60 χρόνια. Σε σένα που ακούς τον Τασσόπουλο να σου βρίζει τα ιερά και τα όσια, τον Γέρο του Μωρηά , την ώρα που μασουλάς την πίτσα σου στρογγυλοκαθισμένος στον αναπαυτικό καναπέ σου κοιτώντας το ρολόι σου γιατί άργησε σήμερα να αρχίσει ο Σουλεϊμάν .Και το κάνουν στα σίγουρα, γιατί ξέρουν ότι εσύ έχεις απονευρωμένο εγκέφαλο και δεν θα αντιδράσεις..Στόχος τους είναι η νέα γενιά Ελλήνων, που μαθαίνοντας την ιστορία που διδάσκουν αυτοί και χάρη στην δική σου μεγαλοθυμία, ίσως να είναι η τελευταία.

Μοναδικό εμπόδιο στον δρόμο τους εμείς. Οι έλληνες εθνικιστές που δεν ξεχνάμε ποτέ τι αίμα ρέει στις φλέβες μας. Γι αυτό μας πολεμούν, για αυτό είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων, είμαστε τα μόνα εμπόδια στα ανθελληνικά τους σχέδια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠ.

Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

Απάντηση της Χρυσής Αυγής στις επιθέσεις όλων των αποκομμάτων του πολιτικού κατεστημένου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-19-maiou-2013#.UZia8rVM_RM#ixzz2TjH2R0M0

Exit mobile version