Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψέμματα δίχως όρια από την “Αυγή” – Βάφτισε Χρυσαυγίτικα τα “Χάιλ Χίτλερ”

aygi-poylakidas

 

“Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται” λέει μια σοφή λαϊκή ρήση και ευτυχώς για την Ελλάδα ο χρόνος των παθολογικά ψευτών που στηρίζουν τους κλέφτες πολιτικάντηδες τελειώνει. Στον απόηχο των πρωτοφανών γεγονότων στην Βουλή, όπου καταστρατηγήθηκε ο κανονισμός και στήθηκε μια γελοία προβοκάτσια κατά των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής που εντέλει γύρισε “μπούμερανγκ” στους μηχανορράφους, το κομματικό όργανο του Σύριζα προσπάθησε να κάνει το άσπρο – μαύρο και να καλύψει τα ατοπήματα του προεδρεύοντως Δραγασάκη χρεώνοντας τα “Χάιλ Χίτλερ” στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, ο “αντικειμενικός”, “έγκυρος” και “φιλαλήθης” δημοσιογράφος Κώστας Πουλακίδας σε ένα μνημείο ψεύδους με τίτλο: “Χρυσαυγίτικα “Χάιλ Χίτλερ” στη Βουλή” γράφει συγκεκριμένα: “… Έξαλλος πια ο Π. Ηλιόπουλος φωνάζει: “Είστε ξεφτίλες! Καλή συγκυβέρνηση! Αυτό αποδεικνύει πόσο ξεφτίλες είστε!” και οι χρυσαυγίτες βγαίνουν έξω από την ολομέλεια. Τρεις φορές από την πλευρά τους ακούγεται το “Χάιλ Χίτλερ” και μία φορά από γυναικεία φωνή από την απέναντι πλευρά της αίθουσας. “Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις! Χάιλ Χίτλερ!”, του λέει ο Γ. Πάντζας. Στη συνέχεια η Χρυσή Αυγή άρχισε το κυνήγι μαγισσών κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ότι είπε “Χάιλ Χίτλερ”. Η πρώτη ανακοίνωση έλεγε ότι το είπε ο Σταύρος Κοντονής, η δεύτερη ότι το παραδέχθηκε ο Νίκος Βούτσης και ότι το είπε ο Γιώργος Πάντζας. Μόνο που οι φωνές ήταν από την πλευρά της Χρυσής Αυγής…”

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα από τα σταλινικά μέσα εξαπάτησης, την οποία αναπαράγει το σύνολο των αργυρώνητων ΜΜΕ. Προφανώς, ο κ. Πουλακίδας δεν ήταν στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, όταν ο Σταύρος Κοντονής παραδεχόταν το λάθος τους. Ούτε άκουσε τίποτα για την παραδοχή του Βούτση. Ούτε είδε τα πρακτικά της Βουλής που καταγράφουν μόνο τον Πάντζα να φωνάζει “Χάιλ Χίτλερ”, την στιγμή που στην αίθουσα βρισκόταν μόνο βουλευτές του Σύριζα.

Ούτε άκουσε την γυναικεία φωνή (σημ. Η Μαρία Κανελλοπούλου έχει καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής να φωνάζει “Δολοφόνοι, αντεροβγάλτες” λίγο πριν τα Συριζέικα “Χάιλ Χίτλερ”) που σιγοντάρισε τις δυο αντρικές. Ούτε πρόσεξε πως ο Δραγασάκης στο 5:31 του επίμαχου βίντεο, ύστερα από την παραίνεση της υπαλλήλου της βουλής που τον καθοδηγούσε όλη την ώρα, λέει στους συντρόφους του να μην φωνάζουν. Όλα αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία για τον κ. Πουλακίδα αποδεικνύουν λοιπόν πως τα “Χάιλ Χίτλερ” ειπώθηκαν από τους Χρυσαγίτες παρόλο που εκείνη την ώρα ήταν εκτός αίθουσας, ενώ έχει καταγραφεί ο Πάντζας να το λέει και ο μόνος που το υποστηρίζει είναι ο Κοντονής που έδωσε την… πάσα για το αυτογκόλ.

Νομίζει ο εν λόγω δημοσιογράφος πως απευθύνεται σε γίδια και όχι σε λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους. Ας κάνει ένα μίνι γκάλοπ, λοιπόν, – ακόμα και στο φιλικό του περιβάλλον – να δει πόσοι πιστεύουν τα ψέμματα που γράφει. Το αποτέλεσμα, αν έχει ευθιξία, μπορεί και να τον οδηγήσει σε παραίτηση. Κανείς δεν σας πιστεύει κύριοι, τα ψέμματα τελειώσαν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/psemmata-dichws-oria-apo-thn-augh-baftise-chrusaugitika-ta-chail-chitler#.UZidjrVM_RM#ixzz2TjJm8eNk

Exit mobile version