Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστρατεύουν τους δικηγόρους για να ανακόψουν την Χρυσή Αυγή

roypakiot-synedrio)__article

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχει μια σύγχυση και μια διάσταση απόψεων ανάμεσα στους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης για το αν τελικά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Ρουπακιώτη θα περάσει όπως έχει, ή τελικά, θα έχει κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή του. Καταρχάς, πρέπει να κάνουμε μια επισήμανση, η οποία αφορά τον υπουργό δικαιοσύνης. Ο Αντώνης Ρουπακιώτης δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής. Δεν έχει επιλεγεί, δηλαδή, σύμφωνα με την θέληση ενός μέρους του Ελληνικού Λαού, αλλά έχει “ψηφιστεί” από έναν και μοναδικό άνθρωπο, τον Φώτη Κουβέλη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται….

Ο πρώην “χαιτάς” (ή “αφάνας”…) Ρουπακιώτης, αντί να κοιτάξει να αυστηροποιήσει τις ποινές για τους εγκληματίες, οι οποίοι καθημερινά σκορπούν τον τρόμο στον Λαό με δολοφονίες, βιασμούς, διαρρήξεις κλπ, σκαρφίζεται διάφορα νομοσχέδια με σκοπό την ποινικοποίηση της ελεύθερης σκέψης. Λίγο – πολύ είναι γνωστές οι θέσεις τις οποίες προτείνει ο Ρουπακιώτης. Φαίνεται, μάλιστα, ότι έχει πάρει τόσο ζεστά το όλο ζήτημα ώστε να παρατά όλες τις υπόλοιπες δουλειές του και να ασχολείται, σχεδόν αποκλειστικά, μόνο μ’ αυτό. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, με βάση αυτά τα δεδομένα, να λείψει από την Συνεδρία της Ολομέλειας του Συμβουλίου Δικηγορικών Συλλόγων Ευρώπης, που έγινε στη Χώρα μας και διοργάνωσε την Πέμπτη 16 Μαΐου σεμινάριο για τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα», την έναρξη του οποίου έκανε ο Ρουπακιώτης.

Στην συνάντηση, η οποία έγινε, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Δικηγορικών Συλλόγων Ευρώπης, Ευάγγελος Τσουρούλης, ανάμεσα στα άλλα, σχολίασε και τις χρηματικές ποινές που προβλέπει το εμπνεύσεως Ρουπακιώτη αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, λέγοντας τα εξής: «οι χρηματικές ποινές του σχεδίου δεν θα αποτρέψουν τα στοιχεία εκείνα που εμπνέονται από ρατσιστικές ιδέες, να συνεχίσουν δυστυχώς την ίδια τακτική. Είναι θέμα εκπαίδευσης και αλλαγής νοοτροπίας. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα πνεύμα κατανόησης και ένα πνεύμα συνεργασίας ώστε να αποδείξουμε στον κόσμο ότι δεν κινδυνεύει από τους μετανάστες». Δεν θα πούμε τίποτα για το ότι οι ιδέες είναι υπεράνω χρημάτων (και μιλάμε για της ιδέες του Έθνους και ό,τι το συνοδεύει και όχι τις παρερμηνείες των αστομαρξιστών κατηγόρων μας), αλλά είναι εκπληκτική η ψευτοανθρωπιστική νοοτροπία των πάσης φύσεως αντιρατσιστών.

Για τα εγκλήματα, την υποβάθμιση της ζωής και την ανεργία δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες (τους οποίους σκόπιμα ονομάζει απλώς μετανάστες), ή έστω ένα μέρος τους, αλλά ο γηγενής πληθυσμός, ο οποίος κακώς θεωρεί ότι κινδυνεύει από την παρουσία των λαθρομεταναστών! Η προτεινόμενη “λύση” είναι να εκπαιδευτεί αντιρατσιστικά ο Ελληνικός Λαός, προκειμένου να αλλάξει η νοοτροπία του. Θεωρούν, δηλαδή, ότι η ποινικοποίηση της ελεύθερης σκέψης δεν είναι αρκετή, αλλά χρειάζεται και μπόλικη πλύση εγκεφάλου, για να καμφθεί η αντίσταση και η αρνητικότητα του απέναντι στους λαθρομετανάστες. Είναι σίγουρο ότι οι λάτρεις της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικής Ελλάδος έχουν πολύ, πάρα πολύ δουλειά, να κάνουν και αρκετή φαιά ουσία να ξοδέψουν, προκειμένου να βρουν τρόπους να ανακόψουν το ορμητικό ποτάμι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν πρόκειται, όμως, να καταφέρουν τίποτε!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epistrateuoun-tou-dikhgorous-gia-na-anakopsoun-thn-chrush-augh#.UZkxz7VM_RM#ixzz2TlsvxPed

Exit mobile version