Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λυσσασμένες αντιδράσεις από τα φερέφωνα των τοκογλύφων και του Σόρος κατά Χρυσής Αυγής

muizneks__article

 

Με αφορμή τα όσα τραγελαφικά διαδραματίστηκαν την Παρασκευή στη Βουλή από τους τσαρλατάνους του Σύριζα, βρήκαν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης την ευκαιρία να δώσουν ξανά βήμα σε έναν υπαλληλάκο του Σόρος και πλέον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον γνωστό πλέον Νιλ Μούζνιεκς.

Σε δηλώσεις του σε σταθμό του οποίου η ιδιοκτησία και οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι, επί τρία χρόνια επιμένουν για την αναγκαιότητα της υπογραφής των μνημονίων, προσυπογράφοντας στην ουσία τις δηλώσεις Παπανδρέου πως διοικούσε ένα διεφθαρμένο Λαό, ο Λετονός επίτροπος στράφηκε εκ νέου κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. «Η άποψή μου είναι ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής πρέπει να τεθεί εκτός νόμου», δήλωσε με θράσος χιλίων πιθήκων ο άνθρωπος ο οποίος έχτισε την πολιτική του καριέρα στα ιδρύματα του Σόρος, του εβραίου από την Ουγγαρία κερδοσκόπου, ο οποίος θησαυρίζει κατά τις περιόδους των οικονομικών κρίσεων.

Κι ενώ η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει προ πολλού χτυπήσει κόκκινο, καθιστώντας κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας ανασφαλές και επικίνδυνο, εξαιτίας της ανενόχλητης δράσης βαρέως οπλισμένων λαθροεισβολέων, ο κύριος Μούζνιεκς, υιοθετεί τις συκοφαντίες και τα ασύστολα ψεύδη του Καθεστώτος της σαπίλας και του εθνομηδενισμού, το οποίο επιχειρεί ανοιχτά πλέον, να καταστήσει τους Έλληνες διωκόμενη μειοψηφία μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Διόλου τυχαίο το γεγονός, πως όλοι οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής κι εκείνοι που απαιτούν να τεθεί εκτός νόμου, συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με τον Σόρος, ο οποίος και αποτελεί έναν από τους ενορχηστρωτές της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων. Ο ουγγροεβραίος διεθνής κερδοσκόπος ήταν εκείνος ο οποίος συμβούλευε, συναντιόταν και τώρα φιλοξενεί στα ιδρύματά του τον Τζέφρυ Παπανδρέου, εκείνος είναι που οργάνωσε και χρηματοδότησε το ταξίδι και τις επαφές του Τσίπρα στις ΗΠΑ, εκείνος τέλος είναι που πετά ένα ξεροκόμματο από το αίμα του Λαού μας, το οποίο ρουφά με τους τόκους, ως «δωρεά» στους δήμους Αθηνών και Θεσσαλονίκης, δηλαδή στο λαθροδήμαρχο Χαμίνη και στον υπέρμαχο του κιναιδισμού και τουρκόφιλο Μπουτάρη.

Στον κύκλο αυτό, έχει προστεθεί και ο Λετονός επίτροπος, ο οποίος θρασύτατα επεμβαίνει στα ελληνικά πολιτικά πράγματα και τολμά να αμφισβητεί την πολιτική θέση του Ελληνικού Λαού. «Οι δικαστές και οι εισαγγελείς πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τιμωρηθούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής που έχουν συμμετάσχει αποδεδειγμένα σε ρατσιστικές επιθέσεις», δήλωσε ο Μούζνιεκς, προκαταβάλλοντας και την κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Θέλετε κι άλλη απόδειξη πως το μεταπολιτευτικό κράτος δεν είναι παρά ένα άθλιο προτεκτοράτο, του οποίου οι κομματικές συμμορίες, φιλελεύθερες και μαρξιστικές, αποτελούν τα πιστά στρατιωτάκια των ξένων;

Δυστυχώς για τον κύριο αυτό και για τους εγχώριους συνεργάτες του, από την άκρα αριστερά μέχρι και τη ψοφοδεξιά, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται με φανατισμό και προσήλωση στα Εθνικά Ιδανικά, για τη διαφύλαξη των συμφερόντων, της ασφάλειας και της ευημερίας του Ελληνικού Λαού. Θα αγωνίζεται για να γίνει η Ελλάς, Κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο, το οποίο δε θα χρειάζεται διεθνείς «προστάτες» και αφεντικά, οι οποίοι δίκην ευρωπαίου επιτρόπου, τολμούν ωμές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της, απαιτώντας πράγματα τα οποία έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με την εκπεφρασμένη θέληση του Ελληνικού Λαού.

Η απάντηση ως εκ τούτου, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προς τον Μούζνιεκς και τον κάθε Μούζνιεκς, είναι ξεκάθαρη: εδώ είναι Ελλάς! Απαιτήσεις να προβάλλει στη Λετονία και στα ιδρύματα του αφεντικού του! Οι Έλληνες δεν δέχονται υποδείξεις από τα ανδρείκελα του διεθνούς σιωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lussasmenes-antidraseis-apo-ta-ferefwna-twn-tokoglufwn-kai-tou-soros-kata-c#.UZlPOrVM_RM#ixzz2TmPM52sv

Exit mobile version