Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή κ.Ηλιόπουλο και στον κάθε πολεμιστή της παράταξής σας που είναι χαλκέντερος. Εάν υπήρχε Δημοκρατία στη χώρα μας θα ήθελα έναν βουλευτή χαμηλοτέρων τόνων μέσα στο Κοινοβούλιο. Κύριοι όμως έχουμε Πόλεμο, καταλάβετέ το, εναντίον μιας Τυραννίας από Ανθέλληνες. Τώρα μόνο έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζετε μόνο έτσι πρέπει να τους μιλάτε. Αυτό αξίζουν και πολύ τους είναι.  Η Φωνή σας είναι η φωνή ενός υπόδουλου λαού. Είστε εκεί γιατί ο λαός πιστεύει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το πρώτο ρήγμα σε αυτή τη σαπίλα και μετά μαζί στις προσεχείς εκλογές με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγιάς να αποτινάξουμε το ζυγό και να τους ρίξουμε στα Τάρταρα. Ούτε βήμα πίσω, ολομέτωπη επίθεση και εμείς μαζί σας καθημερινά πυκνώνουνε τη παράταξη. Όσο πιο πολύ λάσπη πετούν τόσο αυγατένουμε. Εμείς αγωνιζόμαστε για τη Πατρίδα τη Θρησκεία και τη Οικογένεια μας. Τα υποκείμενα αυτά γιατί αγωνίζονται;;;

Σ.Δ.

Χιλιάδες Εθνικιστές στις Αχαρνές για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

 

Υπηρετώντας το κόμμα του αφαίρεσε -παρανόμως- τον λόγο από εκλεγμένο βουλευτή κόμματος χωρίς όμως να έχει προηγηθεί το οποιοδήποτε παράπτωμα ούτε “υβριστική συμπεριφορά”. Οι όροι “Mr. Alexis, … κλπ”, δεν αποτελούν -ούτε κατά διάνοια- ύβρεις.

Δυστυχώς όμως ο κ. Δραγασάκης, απεδείχθη ΚΑΙ ολίγος στην γνώση της ελληνικής γλώσσας ΚΑΙ αδαής ως προς τον κανονισμό αφού χρειάστηκε την βοήθεια της κυρίας με το ροζ ώστε να το βρει και διαβάσει! Κρίμα για τον ελληνικό Λαό ο οποίος μεσούσης αυτής της εξαιρετικά μεγάλης οικονομικής κρίσης και ενώ καλείται να κάνει συνεχείς και αβάστακτες θυσίες, είναι υποχρεωμένος να χρηματοδοτεί μία κατ’ όνομα μόνον “Δημοκρατική” Βουλή των Ελλήνων.

Αν ο κ. Δραγασάκης ήθελε, μπορούσε να αφήσει τον κ. Ηλιόπουλο να ολοκληρώσει και να σχολιάσει το περιεχόμενο της παρέμβασής του εκ των υστέρων. Πρόκειται καθαρά για φασιστική συμπεριφορά η οποία προέρχεται μάλιστα από μέλος κόμματος που εγκαλεί την Χ.Α. για ακριβώς το ίδιο πράγμα!

Δυστυχώς βιώνουμε την απόλυτη παράνοια ενός κατ’ επίφασιν “Δημοκρατικού” συστήματος το οποίο λειτουργεί όχι με βάση την αρχή της ελευθερίας του λόγου αλλά σύμφωνα με την αντίληψη “θα πεις ό,τι εγώ νομίζω ότι έχεις δικαίωμα να πεις”.

Κλείνοντας, επαναλαμβάνω, ύβρεις ΔΕΝ ακούστηκαν, συνεπώς η αφαίρεση του λόγου, η κλήση του φρούραρχου, το κόψιμο του μικροφώνου, και η αυθαίρετη χωρίς τεκμηρίωση απόδοση μομφής και τιμωρία κατά του βουλευτού της Χ.Α. είναι ενέργειες παράτυπες, αντιδημοκρατικές και -δυστυχώς- παραπέμπουν σε δικτατορικά καθεστώτα.

Δ.Π.

Οι γνωστοί παρακρατικοί προσπάθησαν να εμποδίσουν κατάθεση στεφάνου στο Αγρίνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αντιρατσιστικός νόμος θα απαγορεύσει τα λόγια του Γεωργίου Καραϊσκάκη που βωμολοχεί εναντίον των εβραίων; Μήπως και τον “ύμνο εις την ελευθερία” που αποκαλεί τους Τούρκους σκυλιά; θα απαγορεύσει το κάψιμο του Ιούδα;… Τα τροπάρια της Μεγάλης Πέμπτης που αναφέρονται στον “εσμό των θεοκτόνων”; ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ; Και τότε γιατί να μην διωχθεί ο Ρουπακιώτης για δημόσια και με πρόθεση πρόκληση ΜΙΣΟΥΣ κατά των Ελλήνων των  ποίων τη φυλή, τη θρησκεία, εθνική καταγωγή κλπ κλπ δεν σέβεται ψηφίζοντας ένα νομοσχέδιο μίσους και οργής; ΕΛΕΟΣ…Που νομίζουν ότι βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι, ήμαρτον…Σε λίγο θα απαγορεύσουν και τον “αράπη” του Γιώργου Ζαμπέτα…
Ε;; Μήπως;;;

Συγκέντρωση στο μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού στο Κορδελιό

Να συνεχίσετε ακάθεκτοι να τους πολεμάτε και να γνωρίζετε ότι σας υποστηρίζει πλατειά μάζα κόσμου εδώ στην Κρήτη, και ιδίως στο Ηράκλειο. Έχουν όλοι αγανακτήσει με τους καπηλευτές της ζωής μας. Η Κρήτη σάς στηρίζει ολοθέρμως. Συνεχίστε απτόητοι να τους χτυπάτε και εμείς μαζί σας.

Με τιμή,

Κ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-20-maiou-2013#.UZnfpLVM_RM#ixzz2TouYYnye

Exit mobile version