Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστολή – καταπέλτης του Αμβροσίου σε συγκυβέρνηση και Ιεραρχία για το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο

amvrosios__article

Σε μια ακόμη δυναμική παρέμβαση μέσω επιστολής προχώρησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος κατακεραυνώνοντας την μνημονιακή συγκυβέρνηση για το επερχόμενο κατάπτυστο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ο Εθνικός Ιεράρχης δεν παρέλειψε να ψέξει τον Μητροπολίτη Σισανίου Παύλο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την στήριξή τους στο αντιρατσιστικό και την συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλο.

Η επιστολή – κεραυνός του Αμβροσίου: ΓΥΨΟΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! – ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ.  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

«Υπό το πρόσχημα του αντιρατσισμού, επιχειρείται μια επίθεση στην ελευθερία του λόγου...». Πάσχος  Μανδραβέλης

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΙΑΚΟΙ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΑΠΑΔΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Αδελφοί μου, Θέλω να μιλήσουμε για το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, το οποίον έχει ήδη κατατεθή  στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. Εξ αρχής πρέπει να δηλώσουε, ότι εξ ορισμού είμεθα αντίθετοι και συνεπώς απεριφράστως καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού και κάθε μορφή βιαιοπραγίας εναντίον των συνανθρώπων μας, που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οποθενδήποτε και να προέρχεται! Αλλά τουτο δεν σημαίνει, ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αγαπάμε την Πατρίδα μας, να ομιλούμε για την Πατρίδα μας και να εκφέρουμε τη γνώμη μας για όσα συμβαίνουν ολόγυρά μας!

Ωστόσο με το Νομοσχέδιο, που προωθείται τώρα προς ψήφιση στην Βουλή καταλύονται ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Θέτουν ΦΙΜΩΤΡΟ στο στόμα του νομοταγούς Έλληνος, ενώ δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο για τους εγκληματίες αλλοδαπούς, οι οποίοι εν πολλοίς λυμαίνονται τον τόπο μας και συχνά απειλούν τη ζωή μας! Με το επίμαχο Νομοσχέδιο, λοιπόν, επιχειρούν να φιμώσουν τον Έλληνα! Του απαγορεύουν να έχει γνώμη! Και επίσης του απαγορεύουν να  εκφράζει ελευθέρως και δημοσίως τη γνώμη του! Αν τολμήσει να εκφρασθή δημοσίως για κάτι, που θα τον ενοχλούσε, τον περιμένει η φυλακή και ένα σοβαρό χρηματικο πρόστιμο. Είναι λοιπόν ως εάν οι Βουλευτές μας να μας λέγουν: “Σκάσε και δούλευε, ραγιά”. Θα το δεχθούμε;

Το τραγικό στην υπόθεση αυτή είναι ό,τι η Διοίκησις της Εκκλησίας μας τηρεί σιγήν ιχθύος επί του ζητήματος αυτού! Φήμες μάλιστα λέγουν, ότι η Ιερά Σύνοδος, παρασυρομένη ίσως από τις απαράδεκτες σχετικές θέσεις του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου κ. Παύλου,  υποστηρίζει το κατάπτυστο αυτό Νομοσχέδιο, ο δε Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος φέρεται ως να διαμαρτυρήθηκε στον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για τις σχετικές διαρροές! ,

Ας προσεγγίσουμε, λοιπόν, το ζήτημα με περισσότερη προσοχή. Έχουμε την γνώμη, ότι απ΄εδώ και πέρα ό,τι στραβό κι’ αν συμβαίνει ολόγυρά μας, θα είναι υπό την προστασία του Νόμου, αφού δηλαδή εμείς δεν θά μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας δημοσίως.
Δηλαδή, ο Γυμνισμός θα είναι ελεύθερος! Η Ομοφυλοφιλία, η πορνεία και κάθε είδους διαστροφή θα κυριαρχήσουν ολόγυρά μας ανεμποδίστως, παρασύροντας τους νέους μας στην ηθική πτώση και την εξαθλίωση! Οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και τα «βαποράκια» τους θα κινούνται ελεύθερα! Κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορεί να αρθρώσει ένα λόγο εναντίον τους, μόνο και μόνο επειδή θα χαρακτηρίζεται «ρατσιστής»! Έτσι η αμαρτία και η διαστροφή θα δρουν ανενόχλητοι πια! Το κοινωνικό Σύνολο δεν θα έχει το δικαίωμα να διατυπώσει είτε προφορικώς, είτε γραπτώς μιά γνώμη εναντίον τους! Αυτό χαρακτηρίζεται «ρατσισμός»!

Διαβάστε όλη την συγκλονιστική επιστολή του Αμβροσίου από το προσωπικό ιστολόγιο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epistolh-katapelths-tou-mhtropolith-kalabrutwn-ambrosiou-gia-to-antiratsist#.UZqpnbVM_RM#ixzz2TsOeBRF9

Exit mobile version