Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 21 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Η συντονισμένη επίθεση-με κύριο μοχλό την “πέμπτη φάλαγγα” των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης-των χρεωκοπημένων αποκομμάτων του “κλεπτοκρατικού τόξου” απέναντι στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής τις τελευταίες ημέρες-εν μέσω κρυφών δημοσκοπήσεων που αναδεικνύουν τη Χρυσή Αυγή ήδη δεύτερο κόμμα κοντά στο 20%- και ο γενικότερος εκνευρισμός, πανικός, αναταραχή και απόγνωση που έχουν κυριεύσει τους εν Ελλάδι τοποτηρητές του διεθνούς Σιωνισμού μπροστά στο Εθνικιστικό κοχλασμένο Ποτάμι δείχνουν ένα πράγμα: η (ημιτελής) Επανάσταση του 1821 συνεχίζεται από τους σύγχρονους λαϊκούς αγωνιστές, τους ατρόμητους Στρατιώτες του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα απέναντι στον εσμό του πολυπολιτισμικού αφελληνισμού του Έθνους μας και θα ολοκληρωθεί μόνο ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ που θα κατοχυρώσει την επαναφορά των Ιδανικών της Φυλής ως κινητήριο μοχλό της αναγέννησης του εθνικολαίκού Κράτους. Με Πίστη, Προσήλωση στον Αρχηγό μας Με Ατσαλένια Πειθαρχία και Ομοψυχία Με Όρκο Τιμής στα Ιδανικά της Φυλής και στους Νεκρούς Ήρωες του Γένους Με Αυταπάρνηση, Σθένος και Ορμή Με συναίσθηση της Ιστορικής μας Αποστολής απέναντι στο Παρόν και το Μέλλον και της δικαίωσης του Ένδοξου Παρελθόντος μας. ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Λ.Ν.

Συγκλονιστική η προσέλευση στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

 

Φόβος έχει τυλίξει τους συριζαίους βλέποντας την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε αντίθεση με τη δική τους ανικανότητα που φαίνεται καθημερινά όλο και περισσότερο. Αφού με τις ύβρεις τις απειλές και την παραπληροφόρηση χάνουν σταθερά πόντους, αυτοί που έχουν διαστρεβλώσει ακόμη και την ελληνική ιστορία «με την τουρκοκρατία περνούσαν καλά οι Έλληνες», γελοιοποιούνται όλο και πιο πολύ τρέχοντας από κανάλι σε κανάλι συνεχίζοντας τη συνηθισμένη πια τακτική τους! Μόνο που θα έπρεπε να προσέχουν τι λένε γιατί ο λαός και μνήμη και κρίση έχει! Διαταραγμένοι δεν είναι οι Χρυσαυγίτες και έχει αποδειχθεί από την μέχρι τώρα πορεία τους! Είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, υπηρετούν πιστά όλα όσα πιστεύουν, τηρούν ό,τι υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό πριν τις εκλογές και το πιο σημαντικό: Είναι ενωμένοι, έχουν σταθερές αξίες, εθνικά ιδεώδη και σέβονται όσο κανείς τους νόμους.!Είναι οι μόνοι αγωνιστές, οι τελευταίοι πιστοί ,που θα φέρουν τη λύτρωση στον τόπο μας και την ελευθερία και θα τιμωρήσουν όσους καταχράστηκαν χρήματα του ελληνικού λαού και εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Α.A.

Ενωμένη σαν γροθιά η Χρυσή Αυγή κόντρα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο

Τίποτα δε διδάχτηκε από το στραπάτσο που έφαγε την Παρασκευή στη βουλή το «φωνάξτε τον κύριο φρούραρχο» συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλίας-Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (και δε συμμαζεύεται.). Έτσι, ο. χαριτωμένος leader of SYRIZA, mister Alexis (πρωτοφανείς. ύβρεις, να προσέλθει ο κύριος φρούραρχος της βουλής για να μας. μπαγλαρώσει), ομιλώντας στην Κ.Ε. του συνονθυλεύματος, το ‘παιξε. προστάτης -τουρκιστί «νταβατζής»- της δημοκρατίας και εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, ότι αυτός και η συμμορία του θα μας. σταματήσουν (προφανώς με την. όπισθεν): «Στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Η αριστερά είναι εδώ για υπερασπιστεί τη δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Από τις γειτονιές ως το προεδρείο της βουλής. Εμείς υψώνουμε μια ασπίδα προστασίας της δημοκρατίας. Μαζί με κάθε δημοκρατικό πολίτη. Διότι, χθες απεδείχθη ότι η ασυδοσία της ΧΑ στο κοινοβούλιο είναι ζήτημα πολιτικής επιλογής. Όποιος θέλει μπορεί να εφαρμόσει το κανονισμό και να αποτρέψει τον ευτελισμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και της δημοκρατίας. Όποιος θέλει μπορεί να επικαιροποιήσει το θεσμικό πλαίσιο ενάντια στους κήρυκες της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού. Ενάντια στους παρακρατικούς και στις συμμορίες που βιαιοπραγούν απέναντι σε ανυπεράσπιστους πολίτες. Εμείς και θέλουμε και μπορούμε. Από εδώ και στο εξής, μηδενική ανοχή απέναντι στις συμμορίες, απέναντι στους υβριστές της δημοκρατίας και της ιστορίας του λαού μας που έδωσε φόρο αίματος στους ναζί, αγωνιζόμενος για την ελευθερία και τη δημοκρατία». Να γνωρίζει το. χαριτωμένο αυτό αγοράκι, ότι οι Έλληνες εθνικιστές δε μασάνε από τις απειλές του, όπως δε μάσησαν τόσα χρόνια από τις αντισυγκεντρώσεις, τις βόμβες και τις σφαίρες των προστατευόμενων του παρακρατικών κόκκινων τρομοκρατών! Κι άμα έχει αμφιβολία, ας συμβουλευθεί και τον κύριο. φρούραρχο!

Α.Β.

Στα γκούλαγκ στέλνει ο σύμβουλος του Mr. Alexis όσους δεν υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Βλέπω με πόση λύσσα προσπαθεί η μεταπολίτευση (η αιτία πολλών κακών για να μη πω όλων των κακών της χώρας μας) να εκμηδενίσει τον εθνικισμό και είναι σα να ρίχνει λάδι στη φωτιά, βλέπω τα κανάλια και τους μεγαλοδημοσιογράφους να μας κάνουν το άσπρο μαύρο διαστρεβλώνοντας την αλήθεια που βλέπουμε με τα ματάκια μας και ακούμε με τα αυτάκια μας αλλά εις μάτην. Βλέπω διεθνή παρατηρητήρια δήθεν αντιρατσιστικά (τα οποία σιωπούν όταν σφάζονται ΄Ελληνες, αλλά κόπτονται μόνο για τους αλλοδαπούς) να θέλουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Ακούω διάφορα μεγαλοπαπαγαλάκια ή μαντρόσκυλα του συστήματος να λένε για σχέσεις τις Χρυσής Αυγής με εφοπλιστικά κέντρα, απροσδιόριστα, αρκεί να πέφτει λάσπη, αλλά “δε ξέρουν τίποτα” για κομματάρχες που γευματίζουν καθημερινά με μεγαλοεργολάβους, μεγαλοεκδότες, “μεγαλοκαρχαρίες”(ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετάνια ή το Hilton θα πείσει τους πάντες, αλλά τέτοια θα λέμε τώρα;). Κοινή παραδοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (φίλων και προσωρινά αντιπάλων, δε συμπεριλαμβάνονται ξενόδουλοι και ανθέλληνες) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Μ.Ε.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Όπου υπήρχε Ελλάδα, θα ξαναγίνει Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-21-maiou-2013#.UZsP-rVM_RM#ixzz2TuB24YmX

Exit mobile version