Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεργασία: Θέλουν την Ελλάδα αποικία του Ισλάμ

islam500x281__article

Hassan al- Banna (ιδρυτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας): ”Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα. Η Ανδαλουσία, η Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά  αποτελούν ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ.” Η Μουσουλμανική Αδελφότητα (Muslim Brotherhood) αποτελεί  το κυρίως ρεύμα του σουνιτικού ισλαμισμού και είναι μία από τις μεγαλύτερες ισλαμικές οργανώσεις παγκοσμίως με παρακλάδια σε όλα τα κράτη που ζουν μουσουλμάνοι. Έτσι και η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας αποτελεί έναν βραχίονα αυτής της οργάνωσης.

Η μουσουλμανική Αδελφότητα είναι ένα σαλαφιστικό, φονταμενταλιστικό  κίνημα που σκοπό έχει την εγκαθίδρυση παγκοσμίως του Χαλιφάτου και της Σαρία σε συνεργασία με τα κέντρα της Παγκοσμιοποίησης (New World Order). Είναι η ισλαμική μασονία και στον πυρήνα της συνδέεται με τις γνωστές διεθνείς τράπεζες του City του Λονδίνου. Επίσης συνεργάζεται στενά με την CIA και τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Η ιστορία της αδελφότητας δείχνει επίσης μία στενότατη σύνδεση με τρομοκρατικές οργανώσεις, διότι η τρομοκρατία είναι το κύριο μέσο για να εκπληρώσουν τον σκοπό τους. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στην αδελφότητα ανήκαν οι τρομοκράτες που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εκτελέσουν τον Αιγύπτιο πρόεδρο Νάσσερ όταν αυτός θέλησε να εθνικοποιήσει το κανάλι του Σουέζ. Ίσως δεν είναι και τόσο γνωστό ότι αυτοί οι σαλαφιστές τρομοκράτες είχαν χρηματοδοτηθεί από τους Rothschilds επειδή βλάπτονταν  τα οικονομικά τους συμφέροντα με την εθνικοποίηση. Μετά από αυτήν την απόπειρα η αδελφότητα κηρύχτηκε παράνομη στην Αίγυπτο, μέχρι προσφάτως που επανήλθε με τις ευλογίες των Αμερικανοσιωνιστών για να βοηθήσει στο σχέδιο  “αραβική άνοιξη’’ στην Λιβύη ,Αίγυπτο και Συρία.

 

Στα σχέδια της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, όπως περιγράφονται σε  έγγραφό της με την ονομασία The Project από το 1983, είναι να χρησιμοποιήσουν την μαζική λαθρομετανάστευση για την δημογραφική αλλοίωση και την καταστροφή των πολιτιστικών αξιών των χριστιανικών εθνικών κρατών της Ευρώπης. Για την πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου λαμβάνουν οικονομική βοήθεια από την Σαουδική Αραβία, το City του Λονδίνου και το Club της Μαδρίτης έχοντας ως εκτελεστικό βραχίονα τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας. Η σύνδεση μεταξύ Αδελφότητας, μυστικών υπηρεσιών, κέντρων Παγκοσμιοποίησης και τους Rothschilds του City δείχνει ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι ο πολιορκητικός κριός εναντίον των Εθνικών Κρατών και του Χριστιανισμού. Δυστυχώς η κυρίαρχη  πολιτική τάξη  της Ευρώπης και οι προδότες πολιτικοί της Ελλάδας δεν κατανοούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν τις επιπτώσεις της μαζικής ισλαμικής λαθρομετανάστευσης και καθημερινά καλύπτουν ποικιλοτρόπως αυτό το φαινόμενο.

 

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, προσπαθεί να ενταχθεί ή να ενσωματωθεί ως πολιτικό Ισλάμ  σε  ‘’αντιρατσιστικές’’ ή σε ‘’πολυπολιτισμικές’’ οργανώσεις και κόμματα, ώστε η οποιαδήποτε κριτική και επίθεση που υφίσταται να χαρακτηρίζεται ως ‘’ρατσιστική’’  ή ‘’ισλαμοφοβική’’. Είναι βέβαιο ότι εν ευθέτω χρόνω , εφόσον οι προδότες πολιτικοί θα παραμείνουν στην εξουσία, θα δημιουργήσουν και πολιτικό κόμμα ή θα ενταχθούν σε κάποια από τα υπάρχοντα προδοτικά αποκόμματα.

 

Η κοινή γνώμη της Ελλάδας πρέπει να κατανοήσει ότι η μαζική λαθρομετανάστευση δεν είναι μόνο κοινωνικό πρόβλημα ή πρόβλημα ενσωμάτωσης. Είναι πρωτίστως τεράστιο πολιτικό και ιδεολογικό πρόβλημα και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί (ως πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας το έχουμε ήδη αναφέρει σε πρωθύστερα άρθρα ). Αν δεν το αντιμετωπίσουμε άμεσα και δυναμικά διακυβεύεται η επιβίωση του Έθνους μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που θέλει και μπορεί να το αντιμετωπίσει συνολικά και άμεσα.

 

Γ.Λ.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunergasia-theloun-thn-ellada-apoikia-tou-islam#.UZtA8LVM_RM#ixzz2Tv1F7QP8

 

 

 

Exit mobile version