Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι έκαναν το άσπρο-μαύρο τα καθεστωτικά παπαγαλάκια – Οχετός ψεύδους από την “Καθημερινή”

exofyllo-kathimerini

Κατ’ επάγγελμα ψεύτες, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της καθεστωτικής (και φανατικά μνημονιακής, να μη ξεχνιόμαστε) φυλλάδας «Καθημερινή», επιχειρούν με έναν οχετό λάσπης και φαντασιοπληξίας να εμπλέξουν τη Χρυσή Αυγή, με τον εμπρησμό μπαρ στη περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, την περασμένη Τετάρτη.

Υπό τον μανδύα των «αποκλειστικών πληροφοριών» -έτσι ονομάζουν οι ρουφιάνοι του Καθεστώτος τη διασπορά ειδήσεων χαλκευμένων από τα υπόγεια του Μαξίμου- η κιτρινοφυλλάδα των Μνημονίων ανακαλύπτει συμμετοχή των συλληφθέντων σε. «ομάδες εφόδου» της Χρυσής Αυγής! Μάλιστα σε ένα παραλήρημα δημοσιογραφικής αλητείας, «σύμφωνα με άλλες πληροφορίες», όπως γράφουν οι αργυρώνητοι πραίτορες με τις γραφίδες, βουλευτές της Χρυσής Αυγής επρόκειτο να επισκεφτούν τον κατηγορούμενο στα γραφεία της Ασφάλειας Αθηνών, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δε συνέβη!

Πουθενά στη κατάθεσή του ο φερόμενος ως δράστης δεν αναφέρει τη Χρυσή Αυγή! Πώς λοιπόν οι ινστρούχτορες της καθεστωτικής εξαπάτησης εμπλέκουν τη Χρυσή Αυγή; Ο φερόμενος ως δράστης ομολόγησε πως περιπολούσε στην περιοχή γύρω από το μπαρ του αλλοδαπού, έχοντας μαζί του ένα σκυλί ράτσας pit bull, το οποίο αποκαλεί «Χρυσαυγή»! Δηλαδή αν το σκυλί το ονόμαζε με ένα επώνυμο αριστερού βουλευτού, τα τσακάλια της Καθημερινής θα ανακάλυπταν εμπλοκή του Σύριζα ή του ΚΚΕ στον εμπρησμό; Το θέατρο του παραλόγου από ένα Καθεστώς το οποίο πλέκει σενάρια φαντασίας τα οποία θα ζήλευε και ο Σπίλμπεργκ!

Η φυλλάδα αναφέρει πως ο φερόμενος ως δράστης συγκρότησε μαζί με 30 άτομα επιτροπή, για την αστυνόμευση της περιοχής της Κυψέλης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος παραδέχτηκε πως το συγκεκριμένο βράδυ «περιπολούσε» στην περιοχή, όμως αρνήθηκε (αρχικά) τη συμμετοχή του στον εμπρησμό. Στη συμπληρωματική του κατάθεση, ισχυρίζεται πως προχώρησε στον εμπρησμό του μπαρ, δικαιολογώντας πως το έπραξε «υπηρετώντας» το γενικότερο καλό. Το δημοσίευμα της ρυπαροφυλλάδας, παραδέχεται πως «αρμόδιος αξιωματικός χαρακτήρισε τα γεγονότα ως «προεόρτια υποθέσεων εκβιασμών», κάτι που επιβεβαιώνεται από μαρτυρίες κατοίκων, σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες του εμπρησμού διατηρούσαν επαφές με τον ιδιοκτήτη του μπαρ, υπήκοο Καμερούν και συχνά επισκέπτονταν το κατάστημά του». Με άλλα λόγια, η αστυνομία μέχρι τούδε, θεωρεί το συμβάν ως αποτέλεσμα εκβιασμών και όχι ρατσιστικής βίας, πόσο μάλλον να σχετίζεται με αυτό η Χρυσή Αυγή.

Τούτο βεβαίως δεν εμπόδισε τα καθεστωτικά φερέφωνα της δημοσιογραφίας, να εμπλέξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με την υπόθεση, στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού του Καθεστώτος να συνδέσει τη Χρυσή Αυγή με περιστατικά ρατσιστικής βίας, καθώς αδυνατούν να δημοσιεύσουν αληθινά περιστατικά στα οποία να πιστοποιείται συμμετοχή του Κινήματος, υποχρεώνονται να πλάσουν ιστορίες, οι οποίες δεν πείθουν ούτε παιδιά δημοτικού! Η σημερινή κατάπτυστη δημοσίευση της καθεστωτικής φυλλάδας των μνημονίων, εντάσσεται στις προσπάθειες του Καθεστώτος να πλήξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, με ασύστολα ψεύδη, μιας και οι Δραγασάκηδες στάθηκε αδύνατο να φιμώσουν τους Εθνικιστές. Παραδίδουμε τους κατ’ επάγγελμα ψεύτες της Καθημερινής, στη χλεύη και την περιφρόνηση του Λαού μας. Οι χθεσινοί παλαμάκηδες των μνημονίων, είναι σήμερα οι λυσσασμένοι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής.

Οι δημοσιογραφικές φαιδρότητες θα ενταθούν μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του Στέητ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα, όπου και φανερώνεται η έντονη ενόχληση των αμερικανών από τη δυναμική της Χρυσής Αυγής. Διότι η μέχρι σήμερα εμπειρία αποδεικνύει πως όταν οι Αμερικανοί τρέμουν, πρώτα ιδρώνουν τα εν Ελλάδι πολιτικά και δημοσιογραφικά ανδρείκελά τους. Το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι πως θα συνεχίσουν να ιδρώνουν!

Ενημερώνουμε για ακόμη μία φορά πως η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο και απόλυτα πετυχημένο πολιτικό αγώνα και δεν έχει καμμία σχέση με περιστατικά βίας, τα οποία θέλουν να της χρεώσουν επίορκοι παρακρατικοί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pali-ekanan-to-aspro-mauro-ta-kathestwtika-papagalakia…-ochetos-pseudous#.UZu6-LVM_RM#ixzz2Tx8SDcxb

Exit mobile version