Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διασυρμός Γεωργιάδη και ΝΔ: “ΟΛΟΣΩΣΤΗ η τροπολογία-πλυντήριο για τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα!”

georgiad-adonisΣε μία άνευ προηγουμένου πρόκληση για τον ελληνικό λαό, που σπαράσσεται από τη μνημονιακή πολιτική, προέβη και σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Γεωργιάδης. Σε ραδιοφωνική συζήτηση στον ΣΚΑΪ με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και τον δημοσιογράφο Πορτοσάλτε δήλωσε πως η τροπολογία που ξεπλένει τους τραπεζίτες που έδωσαν θαλασσοδάνεια σε κομματικά ιδρύματα (ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ΙΣΤΑΜΕ κλπ) είναι ΟΛΟΣΩΣΤΗ.

Σε άλλη ερώτηση του εκπροσώπου μας για το ποιος θα πληρώσει για τα εκατομμύρια που άρπαξαν τα κόμματα από τις τράπεζες (με το σκεπτικό ότι θα εκλέγονται με απόλυτη πλειοψηφία για τα επόμενα 200 χρόνια!) η απάντηση ήταν ότι: “τα δάνεια αυτά εξυπηρετούνται”. Για να δούμε, μετά τις επόμενες εκλογές που η ΝΔ δεν θα λάβει ούτε 15% και η επιχορήγηση δε θα φτάνει ούτε για τα κομματικά τους γραφεία, ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα και ποια κομματόσκυλα θα πάνε φυλακή. Γιατί αν περιμένουν να πληρώσει ο ελληνικός λαός για τα δάνεια των απο-κομμάτων τους, είναι απόλυτα γελασμένοι!

Αξιοσημείωτο είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης η ένταση της σύνδεσης με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ήταν εμφανώς μειωμένη, με αποτέλεσμα τα μισά από τα λεγόμενά του να μην ακουστούν καθόλου. Όλα αυτά παρά τη ρητή διαβεβαίωση που είχε λάβει το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής ότι θα τηρηθούν απολύτως ίσοι όροι κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Παρ’ όλα αυτά παρουσιάστηκαν αρκετές θέσεις του κόμματος γύρω από τη λαθρομετανάστευση και την Εθνική οικονομία. Ειπώθηκε επίσης ότι το πρώτο πράγμα που θα επιβάλει μία Εθνική ηγεσία είναι η κατάργηση του κατάπτυστου “νόμου περί ευθύνης υπουργών” και της βουλευτικής ασυλίας. Κάτι τέτοιο είναι δυνατό να γίνει άμεσα, δηλαδή από τον ερχόμενο Ιούνιο, πλην όμως το κομματικό κατεστημένο ζει και αναπνέει εκμεταλλευόμενο αυτό το νομικό έκτρωμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diasurmos-gewrgiadh-kai-nd-oloswsth-h-tropologia-plunthrio-gia-ta-thalassod#.UZu7jrVM_RM#ixzz2Tx8p1UG6

Exit mobile version