Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ

apo_aimodosia__article

Το ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο αντισυστημικό και αντικαθεστωτικό κόμμα αποδεικνύεται καθημερινά όλο και περισσότερο. Όπως, επίσης, καθημερινά ξεγυμνώνεται σ’ όλο της το θλιβερό μεγαλείο η υποκρισία του κατεστημένου, το οποίο κρατά δύο μέτρα και δύο σταθμά σχετικά με την αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ και των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου». Όλοι ενθυμούνται την υποκριτική αγανάκτηση διαφόρων «ευαίσθητων», όταν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διοργάνωσε και πραγματοποίησε αιμοδοσία μόνο για Έλληνες.

 

Σε αντίστοιχη εκδήλωση του ΚΚΕ, για το «αίμα των εργαζομένων», κανένας, φυσικά, δεν μίλησε για ταξικό ρατσισμό ή ταξικό μίσος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το ΠΑΜΕ ξαναδιοργανώνει αιμοδοσία με τίτλο «για τις ανάγκες της εργατικής τάξης και όχι για τα κέρδη της πλουτοκρατίας». Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν την επόμενη φορά που θα διοργανώσουμε αιμοδοσία έχουμε ως τίτλο «για την ανάγκη των Ελλήνων και όχι των αλλοδαπών». Η αστική και μαρξιστική υποκρισία θα χτυπήσει πάλι «κόκκινο».

 

Ενώ τώρα, με τα όσα διαπράττει το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ), δεν ασχολείται κανείς. Γιατί Εμείς αποτελούμε μια υπαρκτή απειλή για το αντεθνικό και αντιλαϊκό καθεστώς, ενώ οι μπολσεβίκοι γραφική περίπτωση. Εμείς είμαστε η μόνη Γνήσια Επαναστατική φωνή ενάντια στο σύστημα, ενώ τα σταλινικά απολιθώματα απαραίτητο συμπλήρωμά του. Γι’ αυτό Εμάς μας πολεμούν αμείλικτα, ενώ αυτούς τους αντιμετωπίζουν ως είδος υπό εξαφάνιση.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/duo-metra-kai-duo-stathma-gia-tis-aimodosies-ths-chrushs-aughs-kai-tou-kke#.UZu7_LVM_RM#ixzz2Tx9OFzE4

 

 

Exit mobile version