Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στον Καιάδα οι κυπατζήδικες συνωμοσίες κατά της Χρυσής Αυγής

me_simaies__article

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Προ ημερών, σε δημοσκόπηση της εταιρείας Public Issue, που ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ, υπήρχε και η ερώτηση «ποιο κόμμα της βουλής περνάει κρίση», με την έννοια ποιο αντιμετωπίζει εσωκομματικά προβλήματα. Από τις απαντήσεις προέκυψε ότι το μόνο κόμμα που έχει μηδενικά εσωκομματικά προβλήματα είναι η Χρυσή Αυγή.

Έτσι, στα σκοτεινά δωμάτια των μυστικών υπηρεσιών που κατευθύνουν τις τύχες της χώρας, αποφασίστηκε η δημιουργία εσωκομματικών προβλημάτων στην Χρυσή Αυγή. Κι εφόσον δεν υπάρχουν και δε μπορούν να δημιουργηθούν, να εφευρεθούν! Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά εντάσσεται και το πρωτοσέλιδο της ζητωμνημονιακής φυλλάδας «Πρώτο Θέμα», με τίτλο «Στον Καιάδα η Χρυσή Αυγή», που εφηύρε… «φράξια» στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, κατονομάζοντας μάλιστα τον αγνό, άξιο και άδολο συναγωνιστή και εργάτη του κινήματος Χρήστο Παππά, ως… επικεφαλής της.

Ωστόσο, το εύρος της καταγέλαστης κυπιτζήδικης (και… λοιπών δημοκρατικών-υπερατλαντικών δυνάμεων) συνωμοσίας, είναι πολύ… φαρδύ. Τόσο, που χωράει ακόμα και τους… αντισυστημικούς (εδώ γελάνε!) του ΣΥΡΙΖΑ! Έχουμε φυσικά και τις αποδείξεις. Ιδού, λοιπόν, τι έγραφε σε άρθρο του στην λαχανοφυλλάδα «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ (υπό τον τίτλο «Οι χρυσαυγίτες του Παβλόφ») κάποιος Γιώργος Ανανδρανιστάκης, στις 14 Μαΐου 2013, δηλαδή σχεδόν μια βδομάδα πριν από το γελοιογράφημα του καθεστωτικού «Πρώτου Θέματος»:
«Κυβέρνηση φανερή με την Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να κάνει η Ν.Δ., γιατί θα της βάλουνε πάγο οι Ευρωπαίοι εταίροι της. Μπορεί όμως να ενσωματώσει τη χουντική πτέρυγα της Χ.Α., όπως ενσωμάτωσε και τη χουντική πτέρυγα του ΛΑΟΣ. Τσουπ ο Παπάς, τσουπ ο Βορίδης, τσουπ ο Γεωργιάδης, τσουπ ο Καρατζαφέρης, που οσονούπω επιστρέφει στο μαντρί, κάτι από δω, κάτι από εκεί, το καλαθάκι του Αντώνη θα γεμίσει μπουμπούκια, όπως γέμιζε το καλαθάκι της Κοκκινοσκουφίτσας.».

Μέσα, λοιπόν, στο κυπατζήδικο -και όχι μόνον…- κόλπο και οι… κοκκινοσκουφίτσες του ΣΥΡΙΖΑ! Η… έμμετρη απάντησή μου στους ρεζίληδες του παρακράτους:

Όταν ασπρίσει ο κόρακας
το χιόνι σαν μαυρίσει
τότε και τη Χρυσή Αυγή
φράξια θα διαλύσει!

Εθνικισμός.net

Ιδού και το σχετικός πρωτοσέλιδο επιστημονικής φαντασίας της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ston-kaiada-oi-kupatzhdikes-sunwmosies-kata-ths-chrushs-aughs#.UZyigbVM_RM#ixzz2U191V05b

Exit mobile version