Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μνημόνιο σκοτώνει την Εθνική Άμυνα: Αποκαλύψεις από τους Αρχηγούς Γ.Ε.Ν. και Στόλου – ΒΙΝΤΕΟ

naytiko__article

Η απόλυτη δικαίωση των θέσεων της Χρυσής Αυγής ήλθε δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, αναφορικά με τις εγκληματικές επιπτώσεις της εφαρμογής του μνημονίου στη  Εθνική Άμυνα της χώρας.

Είδαμε λοιπόν σε τηλεοπτική εκπομπή, να μιλούν ο πρώην Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης και ο πρώην Αρχηγός Στόλου Κ. Μαζαράκης, για την τραγική κατάσταση που περιήλθε το Πολεμικό Ναυτικό εξαιτίας του μνημονίου, επιβεβαιώνοντας, δυστυχώς,  τη Χρυσή Αυγή για όλες τις καταγγελίες της, οι οποίες μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες, εκφράζουν την αγωνία ενός Έθνους που προσπαθούν να το αφανίσουν. Οι δύο Ανώτατοι Αξιωματικοί απέδωσαν την κατάσταση με σαφήνεια και κατηγορηματικότητα. Ότι εξαιτίας των αδηφάγων παγκόσμιων τοκογλύφων, οι οποίοι λεηλατούν στην κυριολεξία την πατρίδα μας, δια μέσου του εθνοκτόνου μνημονίου, πραγματοποιείται  συστηματική αποδιοργάνωση  του Πολεμικού Ναυτικού, και κατ επέκταση των Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό να πλήξει το αξιόμαχό τους.

Χωρίς Όπλα, χωρίς Ηθικό, χωρίς Ασκήσεις δεν μπορεί να υπάρξει Εθνική Άμυνα. Το γνωρίζουν πολύ καλά τα κοράκια του διεθνούς σιωνισμού και το εφαρμόζουν όσο καλύτερα γίνεται δίνοντας τις εντολές στους πρόθυμους υποτακτικούς της συγκυβέρνησης. Ευχόμαστε η κατάσταση να αλλάξει γιατί στο βάθος εξυφαίνεται Εθνική προδοσία. Ας το έχουν υπόψη τους οι κυβερνώντες και ας διδαχθούν από την ιστορία «Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον προδότη ουδείς».

O Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αναγνωρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ως τον πραγματικό και μοναδικό εγγυητή της ελευθερίας του Λαού μας και της διαφύλαξης της εδαφικής ακεραιότητας του Έθνους μας. Και εντός του κοινοβουλίου ο Αρχηγός του Κινήματος έδωσε το στίγμα και τη θέση μας λέγοντας «Ούτε μια σφαίρα λιγότερη για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε ένα ευρώ λιγότερο για την Εθνική Άμυνα της χώρας. Το μνημόνιο δεν μπορεί να καθορίζει τα θέματα Εθνικής Ασφαλείας της χώρας».

Ολόκληρη η εκπομπή ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: “ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ, ΗΘΙΚΟ KAI ΑΣΚΗΣΕΙΣ…” – Μπουρλότο από τ.Α/ΓΕΝ & Αρχηγό Στόλου: “Κάνουμε τους Τούρκους να νιώθουν νικητές”
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-mnhmonio-skotwnei-thn-ethnikh-amuna-apokalupseis-apo-tous-archhgous-g.e#.UZ0Jv7VM_RM#ixzz2U2wFbAIH

Exit mobile version