Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα “θετικά” αποτελέσματα του Μνημονίου: Ίδιο με πριν 3 χρόνια το χρέος και συνεχώς ανεβαίνει!

ΚΙΝΑΣΑΜΑΡΑΣ

Από την στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στην μέγγενη του ΔΝΤ έχουν παρθεί πολλαπλά επίπεδα μέτρων που έχουν οδηγήσει με γεωμετρική πρόοδο τους Έλληνες στην απελπισία. Μειώσεις μισθών και συντάξεων σε συνδυασμό με συνεχείς αυξήσεις των φόρων, είτε έμμεσων, είτε άμεσων, έχουν κυριολεκτικά παγώσει τους Έλληνες. Δεν χρειάζονται δε ούτε καν εισαγωγικά στην λέξη παγώσει, αφού χιλιάδες Έλληνες πάγωσαν τον χειμώνα από το κρύο και από την αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.  Κι όλα αυτά προκειμένου να «καταστεί το χρέος βιώσιμο» και μετά να «επέλθει η ανάπτυξη» για την οποία όλο μιλάει ο Αντώνης Σαμαράς. Παράλληλα έχει πραγματοποιηθεί ήδη ένα κούρεμα του δημοσίου χρέους, το οποίο κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία και έχουν δοθεί πάμπολλες δόσεις, προκειμένου να αποπληρώνονται τα τοκοχρεολύσια των διεθνών τοκογλύφων.

Βγήκε, λοιπόν, στην δημοσιότητα το Δελτίο Δημοσίου Χρέους από το Υπουργείο Οικονομικών, μόνο που δεν πρέπει να περιμένετε να γίνει εκτενής αναφορά σχετικά με αυτό το δελτίο στα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία έχουν πάρει εργολαβία να υβρίζουν και να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο δελτίο το ύψος το χρέος ανέρχεται στα 309 δισ. ευρώ και είναι ίδιο με το χρέος προ Μνημονίου. Κοινώς, το σύνολο του έργου που έχει παραχθεί τα τρία αυτά χρόνια είναι ακριβώς ΜΗΔΕΝ!

Αυτό παρά τα 205,1 δισ. ευρώ που έχουν δοθεί υπό την μορφή δόσεων και κυρίως παρά τις θυσίες που έχει αναγκαστεί να κάνει ο Ελληνικός Λαός. Το σημαντικό, βέβαια, δεν είναι ότι βρισκόμαστε τρία χρόνια μετά μνημονίου, αλλά ότι βρισκόμαστε 4000 αυτοκτονίες μετά μνημονίου και το χρέος έχει παραμείνει ακριβώς το ίδιο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λόγω της κατακόρυφης μείωσης του ΑΕΠ, το χρέος ως συνάρτηση του ΑΕΠ έχει καταστεί κατά πολύ χειρότερο!

Το Δ.Ν.Τ. κατέστρεψε τη χώρα μέσα σε τρία χρόνια, διέλυσε την εθνική μας οικονομία, οδήγησε εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία. Μονόδρομος για τη λύση του ελληνικού προβλήματος η διαγραφή του επαχθούς χρέους και η άρνηση πληρωμής των παράνομων τόκων στους πιστωτές και καταστροφείς μας. Μόνο μία εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή μπορεί να αντισταθεί στην ανθελληνική πολιτική του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε., που μοναδικό στόχο έχουν την οριστική υποδούλωση της Πατρίδας μας και την αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mhden-apotelesma-apo-tis-thusies-twn-ellhnwn-idio-me-prin-3-chronia-to-chre#.UZ0dQrVM_RM#ixzz2U3Gs016i

Exit mobile version