Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

xamail__article__article

Η ..έμμετρη απάντηση , «όταν ασπρίσει ο κόρακας το χιόνι σαν μαυρίσει τότε και η χρυσή αυγή φράξια θα διαλύσει!» είναι πετυχημένη και αντιπροσωπευτική του εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα!!. Θα ήθελα να απαντήσω σε όλους όσους υπονομεύουν το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: «ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΛΑΙΣ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΟΝΤΕ ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟΥ ΦΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ»! Τους Έλληνες Εθνικιστές, τους αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν τους αγγίζουν τέτοια λαϊκίστικα δημοσιεύματα, γιατί είναι αετοί που ξέρουν να είναι περήφανοι και να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους! Οι Χρυσαυγίτες μέσα και έξω από τη βουλή μάχονται για τα ιδανικά τα οποία έχουν ταχθεί να υπηρετούν! Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχουν διαφορές, δεν υπάρχουν αντιθέσεις! Η μόνη τους διαφορά και αντίθεση είναι αυτή με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων, αφού είναι οι μόνοι έντιμοι Έλληνες που ορκίστηκαν να σώσουν την πατρίδα μας ,δεν φοβούνται να πουν την αλήθεια ,υπερασπίζονται τα εθνικά μας ιδεώδη και δίνουν καθημερινούς αγώνες για τη σωτηρία των Ελλήνων και της Ελλάδας από τα ξένα συμφέροντα! Είναι πολύ λίγοι λοιπόν όσοι κρίνουν τους Χρυσαυγίτες γιατί προσπαθώντας να το πράξουν, καθημερινά  αποδεικνύουν την πολιτική τους ένδεια και θα πέσουν από μόνοι τους στον καιάδα!

Κ.Ε.

Τα “θετικά” αποτελέσματα του Μνημονίου: Ίδιο με πριν 3 χρόνια το χρέος και συνεχώς ανεβαίνει!

Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνετε για εμάς τους Έλληνες. Αφού μας φέρανε τους λαθρομετανάστες τώρα προσπαθούν να τους κατοχυρώσουν για να μας σκοτώνουν και να μας κλέβουν νόμιμα. Δεν μπορείτε να μεταφέρετε σε κάποια συζήτηση από αυτές τις λίγες που σας καλούν ότι ο κόσμος πεινάει και ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί της τριμερούς τρέχουν για το νομοσχέδιο μην τους πειράξουν τους  λαθρομετανάστες.

K.M.

Νέα ξεφτίλα Σαμαρά: Εξασφάλισε δισ. δολάρια για τα κινέζικα ναυπηγεία και κονόμα για τους εφοπλιστές

Είμαι 45 ετών, και ήμουν ΚΑΚΩΣ κολλημένος από τα 18 μου σε ένα από τα δύο μεγάλα  κόμματα δίνοντάς τους σημαντικό αριθμό ψήφων κάθε φορά.. Πλέον είμαστε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μαζί σας και ανυπομονώ να δω πως θα διοχετεύονται πλέον τα ψεύδη μέσω των δικτύων ενημέρωσης εφόσον οι λέξεις που θα χρησιμοποιούν για να μας χαρακτηρίζουν θα υπόκεινται στον αντιρατσιστικό νόμο..

Α.Β.

Ρεπορτάζ ΣΚΑΪ: Τρόμος των αμερικανοσιωνιστών για την άνοδο της Χρυσής Αυγής – BINTEO

Όσο και να προσπαθούν να φιμώσουν την Χρυσή Αυγή δεν θα το καταφέρουν οι καθεστωτικοί Εγκληματίες. Όποιους νόμους και νομοθετήματα και να ψηφήσουν δεν πρόκειται να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων Εθνικιστών που μάχονται από όλα τα πόστα για την απελευθέρωση της Ελλάδας μας από τους τοκογλύφους της Μέρκελ και τους μαφιόζους Σιωνιστές οι οποίοι θέλουν να φτιάξουν ένα «μοντέλο» σαν το Ιράκ και να κατασπαράξουν την χώρα του Μ. Αλέξανδρου, του Όμηρου, του Αριστοτέλη, Σωκράτη και όλων των Ελλήνων σοφών που ημέρεψαν όλους τους Βάρβαρους του κόσμου που τώρα στρέφονται εναντίον των Ελλήνων μας… Βαστάτε γερά συναγωνιστές μου, η Θεσσαλονίκη είναι με το μέρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ . Τσακίστε τους μέσα στην Βουλή, μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί τους φονιάδες των Ελλήνων μας και της Ελλάδας μας… Τον «ακήρυχτο» πόλεμο που κήρυξαν οιο καθεστωτικοί του «δημοκρατικού… τόξου» εναντίον της Χρυσής Αυγής, άρα κατά των Ελλήνων θα τον πληρώσουν ακριβά. Οι Εθνικιστές δεν ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ δεν δειλιάζουν είναι Ελεύθεροι να μιλούν, να εκφράζονται και δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να εκφράζονται υπέρ της Ελλάδας. Την ελευθερία λόγου δεν πρόκειται να την φιμώσουν για να κάνουν το χατίρι των λαθρομεταναστών . Τον εξισλαμισμό των Ελλήνων δεν ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ… ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ… ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ …

Ε.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-23-maiou-2013#.UZ4Y27VM_RM#ixzz2U7dBkUJC

Exit mobile version